Kago Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='furciaczek']Wlasnie powislalam na telefonie z Kasia, super! Pregusa trzeba raz dwa wykastrowac, kasa sie znajdzie mysle bez wiekszych problemow. To szczyl jeszcze jest z tego co Kago mowila:loveu: Imienia nam trzeba, ktos ma jakis pomysl?? Nazwałam pręgusa roboczo Toro. Podróżował bardzo grzecznie. Po przyjeździe na miejsce poszliśmy sobie na spacerek i siusiu i okazało się, że chłopaczek siusia jak sunia i jest bardzo młodziutki. Taki roczniaczek. Jedzonko wrąbał z wielkim apetytem. Na spacerek wybierzemy się w piątek, a kastrację będę uzgadniała w poniedziałek. Może trochę kosztować, bo Toro jest wnęterkim jak nam powiedziano w schronie. Czyli wiemy już pewnie dlaczego wylądował w schronie chociaż już uszka i ogonek przycięte... Piesek dogaduje się z suczkami, jest przyjazny w stosunku do ludzi, a jak z kotami i psami się okaże. Na razie damy psiakowi troszkę odsapnąć a potem zobaczymy czy się troche da chłopaka ułożyć i przygotować do adopcji. Fajniutki jest, więc może nie bedzie długo czekał Quote
Kago Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A w rezultacie zapomniałam o Neronku... Zabiorę go w poniedziałek lub wtorek w zależności od tego jak się okopię zawodowo. Dzisiaj już chłopaczek nie był tylko zdezorientowany, zaczyna już mieć opór przed powrotem do boksu. Wyraźnie szukał wzrokiem tego jednego człowieka, który go zabierze. Już wie, że tam jest niefajnie... ale Toro mieszkał w znacznie gorszych warunkach i do tego dużo dłużej, dlatego zdecydowałam zabrać najpierw pregusa, a Nerona w drugim rzucie. Ciężko podejmuje się takie decyzje... W schronie juz wiedzą, że go zabiorę, więc nie oddadzą pierwszej lepszej osobie z brzegu. Quote
furciaczek Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Kasiu odezwij sie do mnie na gg jak bedziesz miec chwilke, juz odlozylam pieniazki dla Toro i czekam na info ile i dokad przelac. Quote
Kago Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 do końca miesiąca razem z karmą do zapłacenia jest kwota 384,- pln, przelej ile możesz do Beaty, a ja dopłacę resztę. To co zostanie z pobytu Lorda pójdzie na Neronka, oki? Quote
furciaczek Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Super zaraz przeleje 300zl w takim razie. Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Przyszlam podrzucic bo mi furciaczek kazala ":) Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Neronek po kilku dniach w schronisku juz zaczal zamykac sie w sobie, posmutnial...az zal patrzec ehhh Quote
Marta67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ech to już nie ten sam pies :( na zjęciach w pierwszym poście wygląda inaczej... teraz widać smutek w jego oczach :( :( :( :( :( Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Toro, fotki jeszcze ze schroniska...dopiero na nich widac jaki to szczeniorek jeszcze:loveu: Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Szarotka napisał(a):I jakie macie zamiary ?? Neronek w poniedzialek/wtorek jedzie do hotelu. Torciu juz tam jest. Trzeba troche chlopakow poznac i znalezc nowe domy ;) Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 TO bo tego na watku nie widzialam, tylko jeki, ze sie psy wycofaly :):) ale moze za szybko czytam. Super bo psy piekne :):) Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Zapomnialam dodac ze trzeba chlopakow jeszcze wyciachac:D Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Furciaczek nie ciesz sie, :):) zawsze myslalam, ze cos masz do jajek :):) Quote
GameBoy Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 najnowszy bazarek na CC - zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/183392-ZA-oto-Rogz-perfumy-baleriny-Sonia-Rykiel-prA-bki-klasycznie-na-CC-do-13-04-g20?p=14455078#post14455078 Quote
Marta67 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jak będą wycięci to się może prędzej znaleźć nowy właściciel :) Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='GameBoy']najnowszy bazarek na CC - zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/183392-ZA-oto-Rogz-perfumy-baleriny-Sonia-Rykiel-prA-bki-klasycznie-na-CC-do-13-04-g20?p=14455078#post14455078 Zapraszamy na bazarek!! Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Furciaczku! Skoro Lordzik pojechał to mogę zrobić Neronowi allegro i gratkę ;-) Tylko daj mi znać! Quote
Recommended Posts