Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Uwielbiam CC. Nero nie wygląda na 9 lat, cudeńko. Quote
Tattoi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dziewczyny- ale on 9 lat miał jakieś imię, to co- tak mu zmieniać teraz? Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Tattoi']Dziewczyny- ale on 9 lat miał jakieś imię, to co- tak mu zmieniać teraz?[/QUOTE] Mial, pewnie ze mial...ale jakie?? Quote
Tattoi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No moze w schronie mają jakiś telefon do właściciela, albo może on podał, jak go oddawał? Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Tattoi']No moze w schronie mają jakiś telefon do właściciela, albo może on podał, jak go oddawał?[/QUOTE] Tego niestety nie wiem, zreszta zmiana imienia nie jest dla tego psa chyba najwieksza tragedia ehhh Quote
Tattoi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No ale też jedyne, co jest mu znane w tej sytuacji... Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Tattoi']No ale też jedyne, co jest mu znane w tej sytuacji...[/QUOTE] Racja, racja....ale czy ja wiem czy w schronie maja czas zeby do psa po imieniu sie zwracac ehh Wyciagniemy do hotelu i wyrobimy mu pozytywne skojazenia z nowym imieniem :)...a to byc moze juz calkiem niedlugo:cool3: Quote
Greven Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='furciaczek']a to byc moze juz calkiem niedlugo[/QUOTE] Zdradź co tam masz za asa w rękawie :razz: Quote
AGA35 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 zaraz jade do schronu może mi zdradza tę tajemnicę jak miał do tej pory na imie neron W schronie powiedzieli mi, że pies nazywa się PAKO, tak go nazwał poprzedni właściciel, później wkleje jeszcze jednego Cane Corso który także przebywa w schronie i jest wielkośc Pako tylko, że jest pręgowany i ma obcięty ogon. Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Jasna cholera....nic tylko sie wieszac:placz::placz: Wiecie cos o tym drugim psiaku? Greven....moda nastala na corsiaki, pseudohodowcy takie brednie o rasie wypisuja w ogloszeniach ze potem nic dziwnego ze psy hurtem w schronach laduje:angryy: Quote
Greven Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zdziwiłam się, bo u nas na szczęście jakoś ich nie ma. Widocznie zachodniopomorskie moda cudem ominęła... Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Greven']Zdziwiłam się, bo u nas na szczęście jakoś ich nie ma. Widocznie zachodniopomorskie moda cudem ominęła...[/QUOTE] Mam nadzieje...ehhh normalnie az wyc sie chce :( Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Chce Nerona zaraz po swietach dac do Hotelu, mam nadzieje ze znajdzie sie miejsce dla chlopaka...juz sie pseudo dobijaja i chca wiedziec w ktorym schronie jest...ehhh te blekitne CCty maja przechlapane:roll: Quote
AGA35 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 pies czeka na waszą decyzje decyzję cioteczki . Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 SMACZNEGO JAJKA I SPOKOJNYCH ŚWIĄT :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marta67 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wesołych świąt dla cioteczek i wszystkich podopiecznych. Może dla któregoś z nich okażą się naprawdę szczęśliwe :) Quote
furciaczek Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Wizyta dla Lorda przebiegla pomyslnie wiec Neronek na dniach pojedzie do hotelu, wszystko dogadam z Kago :) Quote
AGA35 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 super świetnie wspaniale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pręgusek wyjechał dziś z kago a w poniedziałek zabiera niebieskiego!!!! Quote
furciaczek Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Wlasnie powislalam na telefonie z Kasia, super! Pregusa trzeba raz dwa wykastrowac. To szczyl jeszcze jest z tego co Kago mowila:loveu: Imienia nam trzeba, ktos ma jakis pomysl?? Quote
Marta67 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 super że Neron będzie w hoteliku a nie w zimnym schronie :D Quote
Recommended Posts