Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tattoi']No moze w schronie mają jakiś telefon do właściciela, albo może on podał, jak go oddawał?[/QUOTE]

Tego niestety nie wiem, zreszta zmiana imienia nie jest dla tego psa chyba najwieksza tragedia ehhh

Posted

[quote name='Tattoi']No ale też jedyne, co jest mu znane w tej sytuacji...[/QUOTE]

Racja, racja....ale czy ja wiem czy w schronie maja czas zeby do psa po imieniu sie zwracac ehh
Wyciagniemy do hotelu i wyrobimy mu pozytywne skojazenia z nowym imieniem :)...a to byc moze juz calkiem niedlugo:cool3:

Posted

zaraz jade do schronu może mi zdradza tę tajemnicę jak miał do tej pory na imie neron

W schronie powiedzieli mi, że pies nazywa się PAKO, tak go nazwał poprzedni właściciel, później wkleje jeszcze jednego Cane Corso który także przebywa w schronie i jest wielkośc Pako tylko, że jest pręgowany i ma obcięty ogon.

Posted

Jasna cholera....nic tylko sie wieszac:placz::placz:
Wiecie cos o tym drugim psiaku?

Greven....moda nastala na corsiaki, pseudohodowcy takie brednie o rasie wypisuja w ogloszeniach ze potem nic dziwnego ze psy hurtem w schronach laduje:angryy:

Posted

[quote name='Greven']Zdziwiłam się, bo u nas na szczęście jakoś ich nie ma.
Widocznie zachodniopomorskie moda cudem ominęła...[/QUOTE]

Mam nadzieje...ehhh normalnie az wyc sie chce :(

Posted

Chce Nerona zaraz po swietach dac do Hotelu, mam nadzieje ze znajdzie sie miejsce dla chlopaka...juz sie pseudo dobijaja i chca wiedziec w ktorym schronie jest...ehhh te blekitne CCty maja przechlapane:roll:

Posted

super świetnie wspaniale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!