mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='furciaczek']Na to wychodzi :) Co to za cudo u Ciebie w avku??:loveu::loveu:[/QUOTE] To mój skarb,Wiki. Sznaucerka miniaturowa. Już za TM. 30 kwietnia rok minął :( Quote
furciaczek Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='mala_czarna']To mój skarb,Wiki. Sznaucerka miniaturowa. Już za TM. 30 kwietnia rok minął :([/QUOTE] Piekna, uwielbiam sznupy...moja 2 milosc po CCtach:loveu: Przykro mi ze odeszla, sliczna byla... Quote
mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ciotka, a ja myślałam, że Ty tylko w większych rozmiarach gustujesz ;) Quote
furciaczek Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='mala_czarna']Ciotka, a ja myślałam, że Ty tylko w większych rozmiarach gustujesz ;)[/QUOTE] A no wole wieksze, sama mam podrobe sznupa olbrzyma (te czarne w moim avku) i pewnie dlatego wszystkie brodate bez wzgledu na rozmiar sa mi blizsze :) Quote
mala_czarna Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='furciaczek']A no wole wieksze, sama mam podrobe sznupa olbrzyma (te czarne w moim avku) i pewnie dlatego wszystkie brodate bez wzgledu na rozmiar sa mi blizsze :)[/QUOTE] Zaraz nas pogonią,bo wątek rozwalamy :) Brodate są super :loveu: Ale marzy mi się kiedyś swój własny dom i 3 psy: miniak pieprz i sól, rusek i dog argentyński :) Quote
furciaczek Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='mala_czarna']Zaraz nas pogonią,bo wątek rozwalamy :) Brodate są super :loveu: Ale marzy mi się kiedyś swój własny dom i 3 psy: miniak pieprz i sól, rusek i dog argentyński :)[/QUOTE] Uwielbiam brodate, choc zdecydwanie wole charakter typowego molosa hihi ale pewne jest ze zawsze jakis sznup a raczej sznupo podobny bedzie mialo u mnie swoje miejsce :) Swietny duecik z corsiakiem:loveu: A zeby nie bylo calkiem off...zglosil sie bardzo obiecujacy domek...ale narazie ciii zeby nie zapeszac jestesmy w trakcie sprawdzania:loveu: Kciuki potrzebne!! Quote
furciaczek Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Bo ostatnio mnie nie nie bylo...mam od groma zaleglosci, ledwo ze wszystkim wyrabiam wiec pare dni i znowu bedzie mnie wszedzie pelno:diabloti: Quote
Szarotka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ja tez troche mniej, bo sie prace ogrodowe zaczely. Quote
furciaczek Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Torcio wlasnie wraca od weta, ma infekcje drog oddechowych, dostal antybiotyk. Kastracja wiec po wyleczeniu przeziebienia. Jes tatoo, niewyrazne ale jest wiec informacje o pochodzeniu zostaly potwiedzone. Zachowywal sie rewelcynie!! Opanowane grzeczne psisko, zadnej agresjii ani w stounku do ludzi, weta czy innych psiakow:loveu::loveu: Quote
vena&vivi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wcześniej w poście coś o domku pisałaś, chyba że pokręciłam cus?? Quote
furciaczek Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 vena&vivi napisał(a):Wcześniej w poście coś o domku pisałaś, chyba że pokręciłam cus?? Domek jest spawdzany :) Quote
vena&vivi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Czyi Torcio być może do domku wyruszy. Bardzo się ciesze :) Quote
furciaczek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ehhh domek od 2 dni sie nie odzywa :( Chyba trzeba szukac dalej Quote
furciaczek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Kastracja Tora ze wzgledu na to jego wnetorstwo kosztowac bedzie 500zl:placz: (i tak Kago zalatwila znizke:loveu:) Quote
vena&vivi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Strasznie dużo kasy, bosz więcej niż steryklka. W jakim mieście jest psiak? Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 W czwartek lub sobote Torcio bedzie mial gosci:cool3: Quote
furciaczek Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Jutro...a wlasciwie dzisiaj wizyta:) W miedzy czasie zapraszam na bazarek !! http://www.dogomania.pl/threads/185946-Na-Forda-i-CC-do-30.05.-22.00-DIOR-ROGZ?p=14706947#post14706947 Quote
furciaczek Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 No...rewelacja! Rodzinka ktora chce Torcia adoptowac jest zdecydowana, w ogole to fantastyczni ludzie :) Chca sie przygotowac na przyjecie nowego domownika, za tydzien mniej wiecej Torek ruszy po nowe zycie! Kastracja na poczatku czerwca bedzie, domek zawiezie psiaka do naszego weterynarza. Fajnie ze bedzie chlopak dochodzil do siebie po zabiegu juz w swoim domku:loveu: Quote
Recommended Posts