Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mala_czarna']To mój skarb,Wiki. Sznaucerka miniaturowa. Już za TM. 30 kwietnia rok minął :([/QUOTE]

Piekna, uwielbiam sznupy...moja 2 milosc po CCtach:loveu:

Przykro mi ze odeszla, sliczna byla...

Posted

[quote name='mala_czarna']Ciotka, a ja myślałam, że Ty tylko w większych rozmiarach gustujesz ;)[/QUOTE]

A no wole wieksze, sama mam podrobe sznupa olbrzyma (te czarne w moim avku) i pewnie dlatego wszystkie brodate bez wzgledu na rozmiar sa mi blizsze :)

Posted

[quote name='furciaczek']A no wole wieksze, sama mam podrobe sznupa olbrzyma (te czarne w moim avku) i pewnie dlatego wszystkie brodate bez wzgledu na rozmiar sa mi blizsze :)[/QUOTE]

Zaraz nas pogonią,bo wątek rozwalamy :) Brodate są super :loveu: Ale marzy mi się kiedyś swój własny dom i 3 psy: miniak pieprz i sól, rusek i dog argentyński :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Zaraz nas pogonią,bo wątek rozwalamy :) Brodate są super :loveu: Ale marzy mi się kiedyś swój własny dom i 3 psy: miniak pieprz i sól, rusek i dog argentyński :)[/QUOTE]

Uwielbiam brodate, choc zdecydwanie wole charakter typowego molosa hihi ale pewne jest ze zawsze jakis sznup a raczej sznupo podobny bedzie mialo u mnie swoje miejsce :) Swietny duecik z corsiakiem:loveu:

A zeby nie bylo calkiem off...zglosil sie bardzo obiecujacy domek...ale narazie ciii zeby nie zapeszac jestesmy w trakcie sprawdzania:loveu: Kciuki potrzebne!!

Posted

Torcio wlasnie wraca od weta, ma infekcje drog oddechowych, dostal antybiotyk. Kastracja wiec po wyleczeniu przeziebienia.
Jes tatoo, niewyrazne ale jest wiec informacje o pochodzeniu zostaly potwiedzone.
Zachowywal sie rewelcynie!! Opanowane grzeczne psisko, zadnej agresjii ani w stounku do ludzi, weta czy innych psiakow:loveu::loveu:

Posted

No...rewelacja!
Rodzinka ktora chce Torcia adoptowac jest zdecydowana, w ogole to fantastyczni ludzie :)
Chca sie przygotowac na przyjecie nowego domownika, za tydzien mniej wiecej Torek ruszy po nowe zycie!
Kastracja na poczatku czerwca bedzie, domek zawiezie psiaka do naszego weterynarza. Fajnie ze bedzie chlopak dochodzil do siebie po zabiegu juz w swoim domku:loveu: