mrs.ka Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Rubiś je ...sam nawet,ale bardzo mało tzn. bardzo umiarkowanie i to bez względu jakie przysmaki mu daje. To jest dosyć dziwne biorac pod uwagę,że pies byl całe życie na ulicy i nie miał dostępu nieograniczonego do jedzenia ,to jest naprawdę nietypowe Quote
mrs.ka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 biorę się za jego odrobaczywianie i to ostro ,bo to co zobaczyłam w kupce wyglądało okropnie Quote
mrs.ka Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Rubik coraz częsciej zagląda do domu ,czuje się na tyle pewnie ,że wyjada moim domowym karme z miski Pewnie,najchętniej zostałby na zawsze w domu ,na przytulnej kanapie... Quote
mrs.ka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Wet-siostra napisał(a):To go wpuść i zostaw...:cool3: wchodzi kiedy chce,pakuje się na kanape obok mnie ale...litości ,jest troche ciasno jak 7 psów chce być ze mną na jednej kanapie ,a po za tym Brax wtedy jest sam na podwórku (on jeszcze nigdy nie wszedł do domu) Quote
mrs.ka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 no przecież mam! ale co z tego jak wszystkie tylko ze mną chcą siedzieć :) Quote
mrs.ka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Rubik po kastracji,czuje się świetnie,tylko ja wczasie zabiegu nasłuchałam się od weta jak to "nie mam serca" ,najpierw mu obcięłam łapkę ,a teraz jajka:evil_lol: więc stwierdziłam,że skora ja nie mam serca ,to on może nie mieć jajek:eviltong: a wogóle to zabieg był "obfocony" na potrzeby drugiej wet i mam je też udostępnione. Quote
Wet-siostra Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Biedny Rubinek...Co wytniesz mu następnym razem??? ;-) Quote
Wet-siostra Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Rubinku,trochę przygniotły mnie ziemskie problemy,ale podnoszę Cię,podnoszę... Quote
mrs.ka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Weronia napisał(a):Jezu!!! Co za zdjęcia wstawiasz! :O no co Ty,nigdy nikogo nie wykastrowałaś :evil_lol: narmalny zabieg:eviltong: Quote
Wet-siostra Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Widziałam już bardziej drastyczne zdjęcia,te są całkiem,całkiem... Quote
mrs.ka Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Rubik już zapomniał o zabiegu,rana już zagojona,szwy rozpuszczalne także jużprawie nie ma śladu ... po jajkach :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ciotka,a Ty co po nocach nie śpisz??? Tylko o jakichś jajkach rozmyślasz??? ;-) Quote
mrs.ka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ech ,ja po nocach to o różnych rzeczach rozmyślam,po za tym staram się do 1-ej nie spać bo wtedy karmię jeszcze Kubusia i do rana mam spokój tzn. do jakiejś 8-ej:razz: Quote
Weronia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 mrs.ka napisał(a):no co Ty,nigdy nikogo nie wykastrowałaś :evil_lol: narmalny zabieg:eviltong: No normalny, normalny. Ale i tak ble!! ;p Quote
andzia69 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 a gdzie się Rubik wybiera, ze szukasz transportu? bo ja wymysliłam transport:) bierzesz zwierzyniec, tira i jedziesz do Dźwirzyna przez Poznan:) - może być?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mrs.ka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 no nawet nie zdążyłam tego postu na transportowym dokończyć ,a TA już wyszpiegowała !!! zara napiszę... Quote
mrs.ka Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='andzia69']a gdzie się Rubik wybiera, ze szukasz transportu? bo ja wymysliłam transport:) bierzesz zwierzyniec, tira i jedziesz do Dźwirzyna przez Poznan:) - może być?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a po za tym Twój pomysł odpada bo ... mam wynajęte do końca sierpnia i na działce szaleje stado toypudli i piesków-lewków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (chyba przez kilka lat sie tam nie pokaże) ale mam lepszy pomysł ,początek taki sam tylko ,że jadę przez Poznań do Grzybowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ty lepiej gadaj,gdzie się Rubik wybiera... Quote
Recommended Posts