Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rubiś je ...sam nawet,ale bardzo mało tzn. bardzo umiarkowanie i to bez względu jakie przysmaki mu daje. To jest dosyć dziwne biorac pod uwagę,że pies byl całe życie na ulicy i nie miał dostępu nieograniczonego do jedzenia ,to jest naprawdę nietypowe

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rubik coraz częsciej zagląda do domu ,czuje się na tyle pewnie ,że wyjada moim domowym karme z miski

Pewnie,najchętniej zostałby na zawsze w domu ,na przytulnej kanapie...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
To go wpuść i zostaw...:cool3:

wchodzi kiedy chce,pakuje się na kanape obok mnie ale...litości ,jest troche ciasno jak 7 psów chce być ze mną na jednej kanapie ,a po za tym Brax wtedy jest sam na podwórku (on jeszcze nigdy nie wszedł do domu)

Posted

Rubik po kastracji,czuje się świetnie,tylko ja wczasie zabiegu nasłuchałam się od weta jak to "nie mam serca" ,najpierw mu obcięłam łapkę ,a teraz jajka:evil_lol: więc stwierdziłam,że skora ja nie mam serca ,to on może nie mieć jajek:eviltong:
a wogóle to zabieg był "obfocony" na potrzeby drugiej wet i mam je też udostępnione.

Posted

ech ,ja po nocach to o różnych rzeczach rozmyślam,po za tym staram się do 1-ej nie spać bo wtedy karmię jeszcze Kubusia i do rana mam spokój tzn. do jakiejś 8-ej:razz:

Posted

a gdzie się Rubik wybiera, ze szukasz transportu? bo ja wymysliłam transport:) bierzesz zwierzyniec, tira i jedziesz do Dźwirzyna przez Poznan:) - może być?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']a gdzie się Rubik wybiera, ze szukasz transportu? bo ja wymysliłam transport:) bierzesz zwierzyniec, tira i jedziesz do Dźwirzyna przez Poznan:) - może być?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a po za tym Twój pomysł odpada bo ... mam wynajęte do końca sierpnia i na działce szaleje stado toypudli i piesków-lewków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (chyba przez kilka lat sie tam nie pokaże) ale mam lepszy pomysł ,początek taki sam tylko ,że jadę przez Poznań do Grzybowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: