Jump to content
Dogomania

Obie cudowne dziewczynki - Iskra i Jagusia - mają już swoje cudowne domki!

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo się spóźniłyśmy. I mogłyśmy tylko podziwiać rozdziawiony, uśmiechnięty pychol Jagi jak wracała z przejażdzki siedząc sobie na kolanach Marki :lol:
Słodka ta Jaguśka, jak każda grubcia :eviltong: ;)

Posted

To nie prawa!! Marka wysłała zdjęcia z jazdy poróbnej oraz filmik wyłącznie do jednej zainteresowanej Pani, same rozumiecie że po publikacji tych materiałów na dogo Jagusia mogłaby być nawet porwanana ze schronu przez oszalałego z miłości kandydata na właściela.:loveu:

Posted

[quote name='tanitka']

To nie prawa!! Marka wysłała zdjęcia z jazdy poróbnej oraz filmik wyłącznie do jednej zainteresowanej Pani, same rozumiecie że po publikacji tych materiałów na dogo Jagusia mogłaby być nawet porwanana ze schronu przez oszalałego z miłości kandydata na właściela.:loveu:

:crazyeye: :cool3: A to kiedy MY TO ZOBACZYMY!! :mad: Marka, uważaj, wiemy, gdzie mieszkasz! :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='tanitka']

Dokładnie :D - tego się właśnie obawiam, ale dobra - publikuję te materiały na Waszą odpowiedzialność! :cool3: ;) :lol:

Oto jaka jestem piękna :loveu: :

a taka ze mnie automobilistka :multi: :

Posted

tanitka napisał(a):
Moja szklana kula mówi, ze domek się kroi... ale cierliwości, cierpliwości:lol:

A czy ta szklana kula mogłaby mi powiedzieć, jakie będą numery w totka we środę? :razz:

Posted

Proponuję na chwilkę oderwać się od codziennychy obowiązków, udać się do barku/lodówki czy też innego miejsca "chomikowania" ;), nalać sobie trochę małego co nieco :drinking: i wznieść toast za Nowy Domek Jagusi!!!!!!!!!! A potem można powrócić do codziennych obowiązków*

No to w końcu cała nasza Trójca Święta ma domki! (Amik-Tofik, Iskra-Wiera i Jaguśka) :multi:

*niepotrzebne skreślić ;)

Posted

znowu gdzieś jadę... :p

o, a kim Wy jesteście? :)

jacy tu wszyscy mili..! :lilangel:

to może mały spacerek? :Dog_run:

ludzie i spacerki - uwielbiam! :jumpie:

no, ale w końcu najdzielniejszy pies ma prawo się zmęczyć... :tard:

no to buźka i spadam do domu! :buzi:

:bye: