Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzeba szybko działać, szkoda tych maluszków...
one prawie w ogóle nie mają kontaktu z ludźmi, robią się dzikusy i strasznie się boją.
A poza tym są przepiękne i przecudne!!

Posted

dostalam jedno zapytanie z gumtree , podawalam w ogloszeniu namiary tu podane ,pani posluzyla sie formularzem gumtree , podalam raz jeszcze mail i telefon i porosilam o skontaktowanie.
Przed chwila odezwala sie do mnie na maila pani ze starego juz ogloszenia i szczeniorach mix husky , tamte juz w podmach ale podeslalam jej zdjecia tych szkrabow

Posted

wiadomo , bo znamy oboje rodziców (oba psiaki mieszkają na jednym podwórku , a inne raczej nie mają szans tam wejść) będą do kolana . Mam dodatkowo złe wieści , ojciec szczeniaków też jest do wydania bo nie szczeka :( zaraz wstawie zdjęcie .

Posted

o jaki uroczy szorściak :) , rety co za naród w tym kraju mieszka , rece opadaja :(
szczeniaki to pół biedy , jakoś sie im znajdzie domy ale z nim bedzie gorzej

Posted

To są bardzo zacofani ludzie , 1000 razy już próbowałam ich choć trochę uświadomić , ale niestety nie da się . Portos ( tak się nazywa tata maluchów) ma jeszcze trochę czasu , ale muszę mu coś znaleźć , boje się ,że zginie w jakiś dziwnych okolicznościach :( Najgorsze jest to ,że on jest kompletnie nie wychowany , niszczy wszystko co dostanie w zęby , pewnie będzie się załatwiał w domu i jak go dać do adopcji? Kombinuje , jak przekonać TZ , żeby go wziąć na tymczas .

Posted

mam dom dla tego czekoladowego :) , dobry dom a wrecz bardzo dobry dom :) , w Łomży
da rade odebrać go z Wawy , czy damy jakos rade transport do Wawy zorganizowac ?

Posted

Myślę , że da rado do Wawy za zwrot kosztów , powieccie mi jeszcze czy 6 tygodniowgo malucha można odebrać od mamy ?? Jedzą już same w miare ładnie , a skoro jest domek to chciała bym go na parę dni zabrać do siebie , żeby go trochę oswoić i nauczyć czegoś .Bo w tej chwili to jest dzikusek straszny .No i co z odrobaczaniem i szczepieniami ??Ja miałam na DT szczeniaki , ale one mamy nie miały i trafiły do mnie w wieku 2 tygodni i nie wiem czy mam z tymi postępować tak samo jak z moimi tymczasami ??

Posted

spokojnie mozna miedzy 6 a 8 tygodniem to najlepszy moment na zabieranie szczeniorow od mamy , mysle ze odrobaczyc a szczepienia juz zostawie dziewczynie ,ktora go wezmie. Zdaje mi sie ze chyba trzeba i tak odczekac miedzy odrobaczanie i szczepianmi ,ale nie jestem na 100% pewna , daaawno nie mialam malucha w domu

Posted

Ja moje odrobaczałam w 6 tygodniu , a szczepiłam w 9-10 tygodniu (chyba) , czyli ja zabieram szczyla do siebie na parę dni . Czy szczylek ma przyjechać do ciebie i ty dalej zajmiesz się adopcją ??

Posted

w sumie kiedy to bez znaczenia , byleby tylko nie przed 15 bo do tej godziny musze siedziec w pracy
napisz mi prosze ile za transport trzeba , o i nie wiem czy nie wykorzystam tegoz transporu do przewozu kompa jak mozna ?:) , komp tez mialby jechac do mnie ;)
gdyby cos podaje na wszelki wypadek namiary na mnie
kom.662 193 687
mail; orpha@wp.pl

Posted

[quote name='NiJaSe']w sumie kiedy to bez znaczenia , byleby tylko nie przed 15 bo do tej godziny musze siedziec w pracy
napisz mi prosze ile za transport trzeba , o i nie wiem czy nie wykorzystam tegoz transporu do przewozu kompa jak mozna ?:) , komp tez mialby jechac do mnie ;)
gdyby cos podaje na wszelki wypadek namiary na mnie
kom.662 193 687
mail; orpha@wp.pl

transport możesz maksymalnie wykorzystać;)
tylko mam prośbę - którego konkretnie mam zabrać, bo wezmę go dzis po pracy a nie chcę sie pomylić :evil_lol:

Posted

oki, myślałysmy że biszkopcik :oops:
zawsze lepiej się pięć razy upewnić. ;)
ale najważniejsze że pierwszy domek już się znalazł:loveu:
a nie chcą też biszkopcika?? :evil_lol:

Posted

Majki1510 napisał(a):
oki, myślałysmy że biszkopcik :oops:
zawsze lepiej się pięć razy upewnić. ;)
ale najważniejsze że pierwszy domek już się znalazł:loveu:
a nie chcą też biszkopcika?? :evil_lol:

i czarnuszka??