Majki1510 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kora ma 432 zł długu , błagam o pomoc w spłaceniu i opłacaniu Kory później Tu wątek psiory: http://www.dogomania.pl/threads/1443...ozi-jej-schron Proszę zajrzyjcie chociaż, może coś wspólnie poradzimy Anka ma 2 nowe bidy u siebie, bo nie mogła inaczej. Kirze groziła śmierć w naszym schronie, Ufka to bidulek bez oczka - obie najprawdopodobniej na dożywociu u Ani, żadnego odzewu na ogłoszenia. Dodatkiem jest jeden szczenior - synuś Portoska, Ania ma jednego wycofanego psiora na DT i do kompletu dwa swoje. Nigdy się nie skarży, ale ta sytuacja z Korą ją przerasta. Sama nie da rady. Quote
Tymonka Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie już była pani Gacka , że sobie nie radzą bo pies sika w domu i dziecko się w tym brudzi , w trakcie rozmowy ustaliłyśmy ,że państwo popracują z Gackiemn przez jakiś czas i jeśli nic nie da się zrobić to Gacek wróci do mnie .Państwo pracowali naprawdę długo , całe pół godziny .Pani pół godziny po pierwszym telefonie zadzwoniła , zapytała o mój adres i powiedziała ,że Gacek już do mnie jedzie . Psiak jest już u mnie , na szczęście państwo mają chociaż niewielkie poczucie swojej winy i zostawili jedzenie i pieniążki na szczepienie , szkoda , że zabawki które Gacek dostał ode mnie jak do nich jechał zostały wyrzucone , były zniszczone owszem ale Gacek je uwielbiał . Ach szkoda gadać ...:( Quote
Majki1510 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Anja2201 napisał(a):Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie już była pani Gacka , że sobie nie radzą bo pies sika w domu i dziecko się w tym brudzi , w trakcie rozmowy ustaliłyśmy ,że państwo popracują z Gackiemn przez jakiś czas i jeśli nic nie da się zrobić to Gacek wróci do mnie .Państwo pracowali naprawdę długo , całe pół godziny .Pani pół godziny po pierwszym telefonie zadzwoniła , zapytała o mój adres i powiedziała ,że Gacek już do mnie jedzie . Psiak jest już u mnie , na szczęście państwo mają chociaż niewielkie poczucie swojej winy i zostawili jedzenie i pieniążki na szczepienie , szkoda , że zabawki które Gacek dostał ode mnie jak do nich jechał zostały wyrzucone , były zniszczone owszem ale Gacek je uwielbiał . Ach szkoda gadać ...:( cóż mówić... :shake::angryy: Quote
Majki1510 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 NiJaSe napisał(a):juz wrzuciłam na czarne i bardzo k...wa dobrze. Ale jest jakiś pozytyw: pewnie niebawem się po Obi spotkamy :D Quote
Tymonka Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 ale jeśli mogę meć jakieś życzenia to wolała bym się za każdym razem spotykać z innym psiakiem :) Quote
Majki1510 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Gacek wiosennie - wściekły jeszcze bardziej niż przed wyjazdem :D:evil_lol: morduje żyrafkę ciekawski... romantyczny... zamyślony... zmęczony... a na koniec miał dalszą sesję zdjęciową pod ogonem :D Quote
Tymonka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 A ja nie chcę nikogo oskarżać , ale wydaje mi się ,że Gacek był karany biciem , dzisiaj mi próbował siknąć na podłogę , więc się wydarłam ( zawsze jak się wydarłam to Gacek szedł kończyć sikanie na dwór i na tym się kończyło) , a dzisiaj się skulił , a za chwilę uciekł do szafy się schować i co dziwne , panicznie boi się brania na ręce , nie mam pojęcia czemu , ale to mnie utwierdza w przekonaniu ,że ci ludzie nie powinni dostać żadnego psiaka . Quote
NiJaSe Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 nie wiem u mnie tez sie prawowal ok. jak zaczal sikac na podłoge to przestawilam go grzecznie ,ale stanowczo na ręcznik , nie bardzo mu sie ten akt prznosin podobal , ale wielkiego sprzeciwu nie wyrażał , dokończył sikanie i cześć :). Potem znowu próbował na podłoge ,ale też krzyknęłam i wielce niezadowolony poszedł na ten obrzydliwy ręcznik Quote
Majki1510 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 NiJaSe napisał(a):nie wiem u mnie tez sie prawowal ok. jak zaczal sikac na podłoge to przestawilam go grzecznie ,ale stanowczo na ręcznik , nie bardzo mu sie ten akt prznosin podobal , ale wielkiego sprzeciwu nie wyrażał , dokończył sikanie i cześć :). Potem znowu próbował na podłoge ,ale też krzyknęłam i wielce niezadowolony poszedł na ten obrzydliwy ręcznik może mu się kolor ręcznika nie podobał??:evil_lol:;) Quote
NiJaSe Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 heheh kurde no a moze ? ale kolorystycznie ładnie wyglądało bo ręcznik kanarkowo żółty :D Quote
Majki1510 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 NiJaSe napisał(a):heheh kurde no a moze ? ale kolorystycznie ładnie wyglądało bo ręcznik kanarkowo żółty :D No to piekny - ech bezguscie z tego Gacka :D Quote
NiJaSe Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 nie takie bezguście , zakochał sie w naszej Lady i cały czas ją zaczepiał a jaśni pani szła po miszkaniu z łbem do góry i co trzy kroki odwracała głowe robią dostojne "phhhhhhhhhhhhhhhfffffffff" ,a Gackowi sie chyba wlasnie ten dzwiek w niej najbardziej podobał :D:D Quote
Majki1510 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 po jego Pańciu mu się taka pozycja na kanapie udzieliła :D Quote
Tymonka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Zapraszam na wątek dwóch psów które bez naszej pomocy zginą pod kołami samochodów . Bardzo proszę o pomysły !!! http://www.dogomania.pl/threads/186098-Dwa-psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasie-A8-(Warszawa-Katowice)-Potrzebują-pomocy?p=14721483#post14721483 Quote
Tymonka Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Gacuś się przypomina: Zjem cię teraz , zobacz jakie mam kły : a nie mówiłem , zacznę od twojej ręki: nie fajnie się bawisz , idę wuja Tymona pomęczyć : Uwaga biegnę do Ciebie !! Co chcesz , spałem , a ty mnie budzisz : Quote
Tymonka Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 gdzie wszystkie ciotki wywiało ??? Gacek nadal czeka na DS !!!! Quote
kkanarekk Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Drogie Cioteczki, Właśnie stałam się nową właścicielką Gacusia :) jutro do mnie przyjeżdża. Mamy juz jednego Gacka :) to jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/177787-wesolutki-Gacuś-już-w-domu i postanowiliśmy adoptować drugiego wariata :) resztę opiszę później :) Quote
magenka1 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='kkanarekk']Drogie Cioteczki, Właśnie stałam się nową właścicielką Gacusia :) jutro do mnie przyjeżdża. Mamy juz jednego Gacka :) to jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/177787-wesolutki-Gacuś-już-w-domu i postanowiliśmy adoptować drugiego wariata :) resztę opiszę później :) Gratuluje i oczekujemy relacji z nowego domku:loveu: Quote
kkanarekk Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Realacja bedzie jak najbardziej i zapraszam cioteczki jak która bedzie w Krakowie na wizytę poadopcyjną :) chętnie się pochwalimy hodowlą naszych Gacków :) Quote
ciapuś Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 kkanarekk, gratuluję!! Gacek jest bardzo podobny do Tofa :) Fajnie, że obydwa chłopaki będą mieli swoje domki. SUPER!!! Quote
kkanarekk Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Gacuś będzie się prawdopodobnie nazywał Gospel. podoba się Wam?:oops: : Chyba jednak nie będzie Gospel, bo Tacie się nie podoba . I szukamy dalej innego imienia :) bo przecież nie mogą być dwa Gacki :) może jakieś macie pomysły? Właśnie wróciłam z zakupów ze sklepu zoologicznego i wydałam dużo za dużo , bo wszystko musiałam kupić podwójnie smaczki, gryzaki zabawki.I nową smyczkę i szeleczki i posłanko do leżenia :) Quote
Recommended Posts