Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kora ma 432 zł długu , błagam o pomoc w spłaceniu i opłacaniu Kory później

Tu wątek psiory:
http://www.dogomania.pl/threads/1443...ozi-jej-schron
Proszę zajrzyjcie chociaż, może coś wspólnie poradzimy

Anka ma 2 nowe bidy u siebie, bo nie mogła inaczej. Kirze groziła śmierć w naszym schronie, Ufka to bidulek bez oczka - obie najprawdopodobniej na dożywociu u Ani, żadnego odzewu na ogłoszenia. Dodatkiem jest jeden szczenior - synuś Portoska, Ania ma jednego wycofanego psiora na DT i do kompletu dwa swoje. Nigdy się nie skarży, ale ta sytuacja z Korą ją przerasta.
Sama nie da rady.

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie już była pani Gacka , że sobie nie radzą bo pies sika w domu i dziecko się w tym brudzi , w trakcie rozmowy ustaliłyśmy ,że państwo popracują z Gackiemn przez jakiś czas i jeśli nic nie da się zrobić to Gacek wróci do mnie .Państwo pracowali naprawdę długo , całe pół godziny .Pani pół godziny po pierwszym telefonie zadzwoniła , zapytała o mój adres i powiedziała ,że Gacek już do mnie jedzie . Psiak jest już u mnie , na szczęście państwo mają chociaż niewielkie poczucie swojej winy i zostawili jedzenie i pieniążki na szczepienie , szkoda , że zabawki które Gacek dostał ode mnie jak do nich jechał zostały wyrzucone , były zniszczone owszem ale Gacek je uwielbiał . Ach szkoda gadać ...:(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie już była pani Gacka , że sobie nie radzą bo pies sika w domu i dziecko się w tym brudzi , w trakcie rozmowy ustaliłyśmy ,że państwo popracują z Gackiemn przez jakiś czas i jeśli nic nie da się zrobić to Gacek wróci do mnie .Państwo pracowali naprawdę długo , całe pół godziny .Pani pół godziny po pierwszym telefonie zadzwoniła , zapytała o mój adres i powiedziała ,że Gacek już do mnie jedzie . Psiak jest już u mnie , na szczęście państwo mają chociaż niewielkie poczucie swojej winy i zostawili jedzenie i pieniążki na szczepienie , szkoda , że zabawki które Gacek dostał ode mnie jak do nich jechał zostały wyrzucone , były zniszczone owszem ale Gacek je uwielbiał . Ach szkoda gadać ...:(

cóż mówić... :shake::angryy:

Posted

Gacek wiosennie - wściekły jeszcze bardziej niż przed wyjazdem :D:evil_lol:

morduje żyrafkę

ciekawski...

romantyczny...

zamyślony...

zmęczony...

a na koniec miał dalszą sesję zdjęciową pod ogonem :D

Posted

A ja nie chcę nikogo oskarżać , ale wydaje mi się ,że Gacek był karany biciem , dzisiaj mi próbował siknąć na podłogę , więc się wydarłam ( zawsze jak się wydarłam to Gacek szedł kończyć sikanie na dwór i na tym się kończyło) , a dzisiaj się skulił , a za chwilę uciekł do szafy się schować i co dziwne , panicznie boi się brania na ręce , nie mam pojęcia czemu , ale to mnie utwierdza w przekonaniu ,że ci ludzie nie powinni dostać żadnego psiaka .

Posted

nie wiem u mnie tez sie prawowal ok. jak zaczal sikac na podłoge to przestawilam go grzecznie ,ale stanowczo na ręcznik , nie bardzo mu sie ten akt prznosin podobal , ale wielkiego sprzeciwu nie wyrażał , dokończył sikanie i cześć :). Potem znowu próbował na podłoge ,ale też krzyknęłam i wielce niezadowolony poszedł na ten obrzydliwy ręcznik

Posted

NiJaSe napisał(a):
nie wiem u mnie tez sie prawowal ok. jak zaczal sikac na podłoge to przestawilam go grzecznie ,ale stanowczo na ręcznik , nie bardzo mu sie ten akt prznosin podobal , ale wielkiego sprzeciwu nie wyrażał , dokończył sikanie i cześć :). Potem znowu próbował na podłoge ,ale też krzyknęłam i wielce niezadowolony poszedł na ten obrzydliwy ręcznik

może mu się kolor ręcznika nie podobał??:evil_lol:;)

Posted

nie takie bezguście , zakochał sie w naszej Lady i cały czas ją zaczepiał a jaśni pani szła po miszkaniu z łbem do góry i co trzy kroki odwracała głowe robią dostojne "phhhhhhhhhhhhhhhfffffffff" ,a Gackowi sie chyba wlasnie ten dzwiek w niej najbardziej podobał :D:D

• 1 month later...
Posted

Gacuś się przypomina:

Zjem cię teraz , zobacz jakie mam kły :

a nie mówiłem , zacznę od twojej ręki:

nie fajnie się bawisz , idę wuja Tymona pomęczyć :

Uwaga biegnę do Ciebie !!

Co chcesz , spałem , a ty mnie budzisz :

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Gacuś będzie się prawdopodobnie nazywał Gospel. podoba się Wam?:oops:
:
Chyba jednak nie będzie Gospel, bo Tacie się nie podoba . I szukamy dalej innego imienia :) bo przecież nie mogą być dwa Gacki :) może jakieś macie pomysły?

Właśnie wróciłam z zakupów ze sklepu zoologicznego i wydałam dużo za dużo , bo wszystko musiałam kupić podwójnie smaczki, gryzaki zabawki.I nową smyczkę i szeleczki i posłanko do leżenia :)