Majki1510 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tak się cieszę że już jeden "z głowy" - lepsze życie właśnie zaczął.:loveu: Quote
NiJaSe Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 w srode ide na wizyte przedadopcyjna dla czarnuszka :) ale mam jedna kiszke , maly narazie zostaje u mnie dziewczyna ktora miala go zabrac ma przypadek losowy niezbyt szczesliwy :/ , rodzice mieli wypadek i jest nieciekawie , rozumiem ze w tej sytuacji ma co innego na glowie. Dzwonila do mnie dzisiaj i nie wiedziala co robic , powiedzialam zeby narazie skupila sie na rodzinie a maluchowi dom znajdziemy , narazie jest bezpieczny u mnie. Quote
Brawurka84 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Witam.Pragnę sie przedstawic(z NiJaSe miałam już wcześniej kontakt mailowo-dogomaniowy).Ustaliłam z moim niemężem,że możemy dac domek tymczasowy w Warszawie dla biszkoptowego szczeniaczka.Jeżeli oczywiście zgodzą się na to osoby zajmujące sie adopcją tych maluszków :-) Niestety za bardzo nie mamy pieniążków na transport malucha do Warszawy(a nasze autko stoi w warsztacie)ani na szczepienia,dużo spraw finansowych ostatnio na nas spadło..ale to nie jest miejscce na cos takiego....moze dogomania by pomogła...?pytam niesmiało...ale mamy do zaoferowania dużo miłosci,zabawy,socjalizację z nasza sunią wzięta prawie 7 lat temu z dogomanii oraz kotką i pełną michę.Uważam,ze jak najszybciej by się przydało wyciagnąc tego biszkoptowego szczeniaczka z budy,zeby rozpoczął prawdziwe pieskowe życie :-) Quote
NiJaSe Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 no to moze wtedy dwa na raz do wawy moglby przyjechac jak domek ktory bede w srode sprawdzac wypali a wszytsko wskazuje na to ze tak bedzie. Panstwi niedawno zmarla 16-o letnia spanielka i postanowili przygarnac nastepnego pieska bo w domu pusto i smutno bez psa . Quote
Brawurka84 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ok,nio to w takim razie czekamy :-) my jesteśmy cały czas chętni na domek tymczasowy dla biszkoptowego pieska.No chyba,że wczesniej uda mu się zn aleźc domek na stałe :) Quote
NiJaSe Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 mam nadzieje ,ze domki szybko sie znajda , poki co trzymajmy sie takiego palnu , bo psiaki zdecudowanie powinno sie najszybciej stamtad zabrac zeby nie dziczaly bez kontaktu z czlowiekiem i zeby sie chorobsk jakis nie nabawily. Mysle ze poczekajmy do srody az sie sprawa z domkiem dla czarnego wyklaruje i wtedy bedziemy palnowac przywiezienie chlopakow do wawy Quote
NiJaSe Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 jakosc filmiku cienka ,ale cos tam widac Iti szaleje :) [video=youtube;X7v97DvfNfQ]http://www.youtube.com/watch?v=X7v97DvfNfQ[/video] Quote
magenka1 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Cioteczki widzę , że szczeniaczki wszystkie nie długo będą bezpieczne został jeszcze tatuś i mamusia która jest nie do oddania Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 heh no super super hihi i z szybkoscia światla potrafi biegac do tylu :):) no i nardzo kocha swojego misia dzisiaj nawet jedzenie z miski mu zanosil :D Quote
Brawurka84 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 :D a tak na oko to ile maluchy ważą?i czy ten biszkopcik jest sporo większy od reszty? Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ten co jest u mnie to kruszynka , ja wiem jak pol kg wazy to wszystko tego biszkopta nie widzialam na wlasne oczy , trzeba poczekac na Anje i Majke niech sie wypowiedza Quote
Brawurka84 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 aaa,myślałam,że może ma coś ponad kilogram najwyżej :-) bo nasza sunia jak była brana z dogomanii to miała niecałe 6 tygodni i ważyła 1,20 kg.A teraz waży jako dorosła 10-11 kg.więc te maluszki pewnie jeszcze mniejsze będą ;-) Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ten co jest u mnie jest niby pekaty ale leciutki :) jezaaaaaa jaki on jest słodki i kochany ...... Quote
Brawurka84 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 nio to my czekamy na tego maluszka beżowego ;) żeby w końcu wyszedł z tej budy do ciepłego kąta ;-) Quote
Majki1510 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 cześć! one takie pękate wszystkie - ale z powodu robalków. Leciutkie, malutki i do przytulania Quote
Plicha Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 NiJaSe super foty :) Jutro mam nadzieje ze wizyta wypadnie ok i oba psiaki bedzie mozna zabierać :) Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 majka propozycja DT wam pasuje ? brawurka bedzie prosila tylko o pomoc przy szczepieniach ,reszte ogarnie sama. Jak dom wypali to jak ewentualnie z transportem ? Quote
Majki1510 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 poczekajmy na Anię, ale sądzę że tak. Jeśli jest od Ciebie (a tak chyba pisała) i nie zamorduje "mojego" ulubionego biszkopcika... ;) Transport bez problemu, tylko najwcześniej w sobotę, bo mój TZ na popołudnie tyra i nie mam z kim Bąbla po południu zostawić Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 hahaha no nie no zdecydowanie nie zamorduje ...no chyba ze z miłości :D Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 i czarny psiak sie rypnął , przed chwila pani dzwonila ,ze wzieli szczeniaka od znajomych ktorym sie sucz oszczenila .... coś pecha chlopaki maja trzeba je zaczac intensywnie oglaszac , ja wrzucilam je na cafe animal , gumtree , wp.pl , nasza- klase , moruska Quote
Tymonka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 szkoda , ale ważne , że kolejny tymczas się znalazł , jakoś damy radę , ja usiądę wieczorem i poogłaszam . Quote
Recommended Posts