Tymonka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Maluch na dwa dni przyjeżdża do mnie (dzisiaj) , a w piątek jedzie po nowe życie :) Quote
magenka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dobre wiadomości choć jeden piesek będzie bezpieczny, Są jeszcze dwa i ojczulek, który jest bardzo ładniutki Cioteczko Maada dziękuję, że zajrzałaś Quote
Majki1510 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Portos - Tatusiek szanowny, jest niesamowity :loveu:- kochany, do przytulania, tylko troszkę szalony i ogłady mu brak. Ale moim zdaniem wszystko jest do nadrobienia - jest jeszcze młodziutki, ma około roku. Tylko do pilnowania gospodarstwa się ponoć nie nadaje...;) nie szczeka... ale myślę Ania, że właścicielka taka wyszczekana jakby na łańcuch poszła a Portosisko do domu to by nawet nieźle to wyszło :diabloti::evil_lol: Quote
Tymonka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Wiesz właścicielka nawet szczekać by nie musiała , wystarczy , że by ją potencjalny złodziej zobaczył i uciekał by gdzie pieprz rośnie ....:D Quote
Tymonka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 A ty uciekaj i przywoź mi tego słodziaka !!Się ciocia nie może doczekać ,dawno nie było u mnie takiego szkarba .:) Quote
Majki1510 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 okularnik już w domku u Ani na oswajanku:multi:, cały w delirce ze strachu. odrobaczony, po wizycie u weta wszystko oki z maluchem. odrobaczanko do powtórki za dwa tyg., dopiero szczepienia na wirusówki, tak w ogóle to nielegalnie ukradziony z podwórka:evil_lol: Quote
magenka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jak fajnie jeden już bezpieczny, a widziałaś resztę? Quote
NiJaSe Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 aaaa wy kradziejki ;))) , super ze ten maluch juz bezpieczny :) Quote
Majki1510 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [SIZE="5"]ZAPRASZAM NA WĄTEK TATUSIA MALUSZKÓW - JEMU TEŻ POTRZEBA PILNIE POMOCY:-( http://www.dogomania.pl/threads/182900-Nie-umiem-szczekaAE-czy-to-oznacza-dla-mnie-A-mierAE?p=14400234#post14400234 Quote
Majki1510 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='NiJaSe']aaaa wy kradziejki ;))) , super ze ten maluch juz bezpieczny :)[/QUOTE] no sama rozumiesz... sytuacja najwyższej wagi...:cool3: poza tym chciałyśmy poprosić ładnie, ale właścicielki akurat nie było ;), a nie miałyśmy czasu czekać bo deszcz zaczynał padać i bałyśmy się że się roztopimy :lol: a szczylek w domu super, z Ani psami w najlepszej komitywie już po paru minutach, strach i drgawki strachowe jak ręką odjął :loveu: tylko go kochać :multi: Quote
Majki1510 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 on jest niesamowity, taki malutki okruszek do kochania. Quote
Tymonka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Wiecie co ciotki , ja już wiele w życiu widziałam , miałam parę szczeniaków na DT , ale tak zarobaczonego psa widzę pierwszy raz . Od wczoraj on co chwile albo kupka z robakami , albo nimi wymiotuje . Szkoda mi go strasznie , ale już będzie miał to za sobą . Ciesz się ciotka NiJaSe , że on u mnie jeszcze odrobaczony :) Quote
NiJaSe Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Anja pewnie ,ze sie ciesze bo niadawno odrobaczalam cale towarzystwo , bo jakbym miala znowu odrobaczac cala 9-tke to bym chyba z torbami poszla :/ Quote
Majki1510 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [SIZE="3"]Zapraszam na bazarek papierowych ogłoszeń i plakatów, dochód przeznaczamy m.in. na DT Tatuśka szczeniorów http://www.dogomania.pl/threads/183003-Mega-bazarek-ogA-oszeniowy?p=14411438&viewfull=1#post14411438 Quote
Plicha Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 I jak tam kruszynka, pojechała dzis do domku? Pozostałe maleństwa też by się przydało odrobaczyć :( Quote
NiJaSe Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 maluch jest chwilowo u mnie :) , zapoznal sie z ciotkami haszczaczkami , wujkiem Nikonem i ciocia Setka oraz z gromada kotow , wzbudzil wielkie zainteresowanie , bardzo pozytywne zreszta :) Teraz szczylek siedzi i kombinuje jak sciahnac koc z fotela Setki :D Quote
Plicha Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ale super :) Może znajdziesz chwilke i jakas foteczke mu cykniesz? :loveu: Quote
Tymonka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Maluchy też będą odrobaczone , ale jeszcze chwilę , każdy maluch na dwa trzy dni przed adopcją będzie u mnie . Ponieważ Iti był strasznie zarobaczony ( robale mu nawet z buzi wychodziły) , był strasznie słaby , boję się pozostałe odrobaczyć i zostawić bez nadzoru . Iti wczoraj dosłownie lał się przez ręce , siedziałam z nimn do 24 , dopiero wtedy mu się poprawiło Quote
NiJaSe Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 plicha postaram sie jutro cyknac , niestety bedzie tylko z komory bo to szczyt moich mozliwosci sprzetowych :) Dzieciak pojadl , walnal kaluze i poszedl spac w zestaw maskotek ktorymi mu ciotka Anja wymoscila skrzyneczke :) , wogole to usnal mi na ramieniu ... a jak chrapal :O:O Quote
Recommended Posts