Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Portos - Tatusiek szanowny, jest niesamowity :loveu:- kochany, do przytulania, tylko troszkę szalony i ogłady mu brak. Ale moim zdaniem wszystko jest do nadrobienia - jest jeszcze młodziutki, ma około roku.
Tylko do pilnowania gospodarstwa się ponoć nie nadaje...;) nie szczeka...
ale myślę Ania, że właścicielka taka wyszczekana jakby na łańcuch poszła a Portosisko do domu to by nawet nieźle to wyszło :diabloti::evil_lol:

Posted

okularnik już w domku u Ani na oswajanku:multi:, cały w delirce ze strachu. odrobaczony, po wizycie u weta wszystko oki z maluchem. odrobaczanko do powtórki za dwa tyg., dopiero szczepienia na wirusówki,

tak w ogóle to nielegalnie ukradziony z podwórka:evil_lol:

Posted

[quote name='NiJaSe']aaaa wy kradziejki ;))) , super ze ten maluch juz bezpieczny :)[/QUOTE]

no sama rozumiesz... sytuacja najwyższej wagi...:cool3:

poza tym chciałyśmy poprosić ładnie, ale właścicielki akurat nie było ;), a nie miałyśmy czasu czekać bo deszcz zaczynał padać i bałyśmy się że się roztopimy :lol:

a szczylek w domu super, z Ani psami w najlepszej komitywie już po paru minutach, strach i drgawki strachowe jak ręką odjął :loveu: tylko go kochać :multi:

Posted

Wiecie co ciotki , ja już wiele w życiu widziałam , miałam parę szczeniaków na DT , ale tak zarobaczonego psa widzę pierwszy raz . Od wczoraj on co chwile albo kupka z robakami , albo nimi wymiotuje . Szkoda mi go strasznie , ale już będzie miał to za sobą . Ciesz się ciotka NiJaSe , że on u mnie jeszcze odrobaczony :)

Posted

maluch jest chwilowo u mnie :) , zapoznal sie z ciotkami haszczaczkami , wujkiem Nikonem i ciocia Setka oraz z gromada kotow , wzbudzil wielkie zainteresowanie , bardzo pozytywne zreszta :)
Teraz szczylek siedzi i kombinuje jak sciahnac koc z fotela Setki :D

Posted

Maluchy też będą odrobaczone , ale jeszcze chwilę , każdy maluch na dwa trzy dni przed adopcją będzie u mnie . Ponieważ Iti był strasznie zarobaczony ( robale mu nawet z buzi wychodziły) , był strasznie słaby , boję się pozostałe odrobaczyć i zostawić bez nadzoru . Iti wczoraj dosłownie lał się przez ręce , siedziałam z nimn do 24 , dopiero wtedy mu się poprawiło

Posted

plicha postaram sie jutro cyknac , niestety bedzie tylko z komory bo to szczyt moich mozliwosci sprzetowych :)
Dzieciak pojadl , walnal kaluze i poszedl spac w zestaw maskotek ktorymi mu ciotka Anja wymoscila skrzyneczke :) , wogole to usnal mi na ramieniu ... a jak chrapal :O:O