Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maluchy urodziły się 6 tygodni temu w wiejskim gospodarstwie .Ludzie u których maluchy przyszły na świat są bardzo prości i zacofani . Szczeniaki są prawie dzikie bo nikt ( oprócz mnie ) do nich nie zagląda , co najgorsze jeśli nie znajdziemy im w ciągu dwóch tygodni TD lub DS , zostaną wydane gdzieś na wieś ,prawdopodobnie , na łańcuchy, albo zginą w niewyjaśnionych okolicznościach .
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu DS .

Maluchy Przebywają na wsi pod Tomaszowem Maz.

Kontakt w sprawie adopcji : 798-211-667 , KlopotowskaA@interia.eu

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejne psiątka w potrzebie :( Ja nie umiem bannerka zrobić niestety. Moze jakieś DT by się znalazły, trochę by się je zsocjalizowało i dużo ogłoszeń porobiło to domki by się znalazły. Socjalizować trzeba je jak najszybciej, bo pózniej będą się bały wszystkiego :(

Posted

Najlepiej , tylko nie wiem czy 6 tygodni to nie za wcześnie , żeby je od mamy zabierać . Jak moja Ufa znajdzie domek to jeden szczylek mógł by do mnie przyjść .Ale to dopiero jak Ufa do domu pójdzie , Bo mój TZ nas wszystkich pod most wywali jak przywlekę kolejną bidę do domu przywlekę .

Posted

Anja a nie da się przekonać tych gospodarzy o sterylce suni? wiesz ja wiem , że to jest trudne mieszkam na wsi i jak bym poszła do gospodarza i mu to powiedziała to by mnie wyśmiał,
Jest taka jedna cioteczka co ma dobre ręcę na szczeniaki może ma pusto u siebie to by wzjeła je, myślę, zaraz znajdę do niej namiary i podam wątek

Posted

magenka1 napisał(a):
Anja a nie da się przekonać tych gospodarzy o sterylce suni? wiesz ja wiem , że to jest trudne mieszkam na wsi i jak bym poszła do gospodarza i mu to powiedziała to by mnie wyśmiał,
Jest taka jedna cioteczka co ma dobre ręcę na szczeniaki może ma pusto u siebie to by wzjeła je, myślę, zaraz znajdę do niej namiary i podam wątek

uwierz mi próbowałyśmy we dwie - wyszło, na to że psa im zabrać chcemy i zabić, lub coś gorszego, a na wsi przecież pies potrzebny, itp..

Posted

Magenka, mam niestety na DT 4,5 msc sunię, którą wyadoptowalam w styczniu i niestety do mnie wrócila. Nie zapowiada sie zebym jej szybko znalazła DS juz taki na dobre. Jesli się cos zmieni to się odezwę na tym wątku.

Posted

A ja oglądam fotki maluchów i ryczeć mi się chce , powiedzcie jak to jest , że takie maleństwa , takie niewinne i bezbronne , od urodzenia są skazane na tułaczkę i cierpienie ?? Te maluchy uda się uratować , wieżę w to , ale ile jest wiejskich maluszków które całe życie spędzają na łańcuchach , głodne i przerażone ... Czy to się kiedyś zmieni . Czy do tej cimnoty dotrze , że pies to też żywe stworzenie które czuje i cierpi ???