Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klikajcie na banerek-wstawiłam zdjęcia Arabelli. Jeśli uda się Nam wygrać przeznaczam pieniążki na jakąś malizne z Lęborka(a kilka potrzebujących na dogo jest).

Posted

Monia, podrzuć mi na mail-a numer konta tych Twoich biedaków to wpłacę parę groszy.
Mam nadzieję, że starczy mi pensji, już tyle różnych psów utrzymuję, że nie starcza mi na waciki ...

Posted

Zdjęcia Arabelli w bazarku fotograficznym są umieszczone na stronie 42 i są to zdjęcia numer 16, 17 i 44. Można oddać tylko jeden głos. Jeśli chodzi o wygraną to za I miejsce-500zł, II-300zł i III-250zł dla dowolnie wybranej bidy na dogo. Cel szczytny-zapraszam do głosowania to nic nie kosztuje.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Monia85 napisał(a):
Proszę o cierpliwość. Jesteśmy w trakcie robienia jesiennych sesji zdjęciowych. Jak skończymy to na pewno kilka fotek się tutaj znajdzie. Na razie podaję link do ogólnoświatowej galerii Hawańczyków - oczywiście Arabella została już tam wpisana :cool3: (odszukać ją można pod literką A).

http://www.havanesegallery.hu/show_dogs_en.php?letter=A

super !!!!Mój Pedro tez jest wpisany :D

• 3 weeks later...
Posted

Na dzisiejszej wystawie w Miastku Arabella rozpoczęła Młodzieżowego Championa Polski, zdobyła również ZwR :multi:. Opis dostała doskonały i bardzo długi-musiał być pisany skrótami, a i tak z ledwością się zmieścił na formularzu. Sędzia bardzo sympatyczny i dokładny. Jak wychodziłam z ringu to na odchodne gratulował mi tak doskonałej suki :cool3:. Niestety zdjęć z wystawy nie mam (posiadaja je bursztynki z którymi miałam okazję się spotkać), ale na pocieszenie wkleję kilka z domu :lol::

Odpoczywamy po męczącym dniu :p

Córcia jest bardzo zadowolona z Arabelli, że przywiozła złoty medal do domu: