Monia85 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Sezon wystawowy 2011 zakończyliśmy wystawą w Kielcach (20.11.2011) zdobywając ocenę doskonałą, CWC, Res.CACIB - tym samy Bella ukończyła Championa Polski :multi: Quote
Monia85 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 A na koniec dodaję zdjęcie wykonane na zajęciach w przedszkolu - dziecko i pies :p Quote
Beata+Barbie Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Świetne to zdjęcie w locie :loveu: Gratulacje dla nowej championki ! Quote
rodzice Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 gratuluję dogoterapeutce championce . Quote
Monia85 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) Czas zaktualizować wątek :p Jak już pewnie wiadomo moja kochana Bella została mamuśką. Praca przy malcach to jak drugi etat :evil_lol: Ojcem szczeniąt został Ricky's BUNNY Edited March 3, 2012 by Monia85 Quote
Beata+Barbie Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Słodkie te Twoje miśki. Niech zdrowo rosną i znajdą cudowne, kochające domki. Quote
martika5 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 śliczne szczeniaczki! życzymy kochających domków:lol: Quote
Beata+Barbie Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Monia, odpowiadam tutaj żeby nie zaśmiecać wątku Meisi. Do Polski to raczej szybko się nie wybierzemy z powodu sytuacji rodzinnej, chyba że tylko ja wpadnę na kilka dni do mojej mamy. Co do wystaw w Atenach to też jeszcze nie wiem jak to będzie, chociaż bardzo chciałabym, bo w sierpniu chcemy pokryć Barbie i na jakiś czas przerwiemy udział w wystawach. A na które się wybierasz? Te w maju czy w czerwcu? Którego chłoptasia sobie zostawiłaś? Mnie najbardziej podoba się Acaro, co nie znaczy, że pozostałe są mniej słodkie ;) Quote
Monia85 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Najprawdopodobniej wybierzemy się na trzy wystawy w czerwcu (22-24.06). Szkoda tylko, ze żadnego info ie ma na stronie (i tu moja prośba, czy mogłabyś poprosić o szczegóły tych wystaw :p). Choć chciałam w maju, ale na wesele brata muszę oszczędzać (córka wybrała sobie sukienkę do ziemi z długimi rękawiczkami za 480zł :crazyeye: - chyba sama nauczę się szyć :razz:). Zostaje u nas Amigo - czort nie z tej ziemi, ale cudowny przytulak i uparty jak osioł, ale ja lubię trudne przypadki :cool3:. A tak na poważnie to Amado jest numerem jeden jeśli chodzi o charakter, budowę ma świetną, bardzo mocny kościec, szybko się uczy-jak widać na zdjęciu szybko połapał się w sztuce wystawiania. A Acaro to mój okruszek, ma najładniejszy kolor szaty i uwielbia się przytulać, gdy biorę go na ręce to próbuje się owinąć wokół szyi jak boa, a załatwianie się na matę to dla niego norma i chyba nie rozumie jak jego rodzeństwo może być tak niechlujne, o tym nie zapomina nawet podczas zabawy i szybko pędzi na matę, a gdy go pochwalę to dumny kroczy przez pokój, aby odebrać swoją dawkę miziania :loveu: A dziewuchy to zmienne są, jak przystało na kobitki. Alegre to chyba nie będzie miała żadnej przeszkody, której nie będzie można przeskoczyć, ona nawet nie biega tylko skacze jak kangurzątko i nigdy czasu nie ma, przecież żyje się tylko raz i trzeba wszystkiego spróbować, Aurora natomiast jest bardziej dystyngowaną damą, ale "cicha woda brzegi rwie", wszystkie są tak różne, ale jedno je łączy chęć nieograniczonego przytulania się, zabawy z Natalią (nawet się ze mną tak nie witają, jak z córeczką gdy wraca z przedszkola :roll:) i uwielbienie dla kota (który na nie poluje, ale tylko pojedynczo, gdy się zrzeszają to biedak nie ma szans :razz:). Muszę wstawić filmik co z nim wyprawiają, aby zachęcić go do wspólnej zabawy. Quote
Beata+Barbie Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 U Acaro właśnie podoba mi się jego kolor i te cudowne oczka. :loveu: Fajnie masz z tymi szczeniaczkami. Ja też już nie mogę się doczekać dzieci Barbie. No ale na razie czekam na zarejestrowanie nazwy hodowli ( a to czasami bardzo długo trwa) i zastanawiamy się nad zakupem kolejnej hawankowej dziewczynki. Ale to dopiero w drugiej połowie roku. Co do tych wystaw to ja też o nich myślę ale jak już wspomniałam, to nie wiem czy uda się nam wyrwać choćby na jeden dzień. Wystawy są 23.06 (CACIB) i 24.06 - MEDITERRANEAN WINNER (CACIB) - właśnie o tej drugiej myślę, no ale zobaczymy. Ta wystawa 22.06 jest tylko dla psów z greckich hodowli, więc Arabelka się nie załapie. Wszystkie wystawy odbywają się wieczorem ze względu na temperaturę i nasłonecznienie. Więcej szczegółów na razie nie znam, znając życie pewno pojawią się na stronie dopiero w kwietniu. W każdym bądź razie miejsce jest ładne (trawiasty teren, trochę drzew) i leży ok. 40 km od centrum Aten. Jeśli będę znać więcej szczegółów, dam Ci znać. Quote
rodzice Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jakie cudne kolorki - zazdroszczę . Uwielbiam te harce maluszków po domu . Masz już domki dla dzieciaczków ? Quote
kimiki Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 O rany jakie dzieciaki cudne :D Przefajne kolorki - uwielbiam takie :) Quote
Monia85 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Z rozpoczęciem wiosny wypada wstawić kilka już wiosennych fotek :cool1: Quote
Hawanka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Bardzo mi się aurora i amado podobają... !!!!!! ;) piękne malce monia Quote
kimiki Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Hawanka napisał(a):Bardzo mi się aurora i amado podobają... !!!!!! ;) piękne malce monia Ha.. mi też, ale najbardziej Aurora. Mam słabość do białych pyszczków :D Eh rosną dzieciaki.. rosną jak na drożdżach :D Quote
Monia85 Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Dziękuję w imieniu Belli to jej zasługa no i ojca częściowo :cool3: A dzieciaczki rosną i rozrabiają. Teraz w weekend kolejny chłopak odjeżdża, może będzie spokojniej. Amado jeszcze z nami zostanie, bo musimy odczekać po szczepieniu na wściekliznę. A dziewczynki czekają jeszcze na kochające domki ;) Quote
Hawanka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Monia85 napisał(a):Dziękuję w imieniu Belli to jej zasługa no i ojca częściowo :cool3: A dzieciaczki rosną i rozrabiają. Teraz w weekend kolejny chłopak odjeżdża, może będzie spokojniej. Amado jeszcze z nami zostanie, bo musimy odczekać po szczepieniu na wściekliznę. A dziewczynki czekają jeszcze na kochające domki ;) czyżby Amado zostaje z tobą ? Quote
Recommended Posts