Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial][SIZE=2]Witam wszystkich w mojej galerii :multi:[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Jestem młodą sunią Hawańczyka i w sobotę moja nowa Pani przywiozła mnie do nowego domku.[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Troszkę dodam od siebie, że chyba bardzo polubiłam tą nową Panią i jej córeczkę :p z którą cały czas bawię się piłeczkami.[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]A teraz trochę o mnie. Urodziłam się 24 grudnia 2009 roku w hodowli Z Fabryki Psów FCI. Moja mama to Gabi Białe Bursztynki a tatuś to Visakoivum Yuppie Yente. Jestem maści czarnej podpalanej i co więcej mogę dodać - jestem po prostu urocza tak jak każdy Hawańczyk.[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Jeśli ktoś będzie chciał mnie zobaczyć na żywo, a nie tylko w galerii na zdjęciach to zapraszam na wystawę w Słupsku (będę tam występować w klasie Baby :lol:). I tak właśnie zaczyna się moja kariera wystawowa.[/FONT]

Edited by Monia85
  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie witamy I przybył kolejny Hawańczyk!!!!Śliczniutka jest...:loveu::loveu::loveu:
No to spotkamy sie w Słupsku !!!!Pedruś też tam jedzie:roll:

Pozdrawiamy i czekamy na dalsze Foteczki :eviltong:

Posted

Czas uzupełnić trochę galerie. Mój słodki łobuz je wszystko co ma pod mordką, a z szafki na buty to chyba w przeciągu tygodnia zostaną tylko nieliczne deseczki :crazyeye:. Może ktoś z Was zna dobry sposób na małe ząbki szczenięce, ale jednocześnie nie zagrażające zgryzowi. Kości wędzone oraz uszy i ogony odpadają (odradził mi to hodowca) co mogę więc podać, muszę jej pęd do gryzienia ukierunkować na coś innego niż kapcie i szafki:roll:.

W ogródku :smile:

Z Natalką (córeczka mojej Pani)

Nie patrz tak na mnie. Przecież nic nie kombinuje:diabloti:

Posted

[quote name='Monia85']Czas uzupełnić trochę galerie. Mój słodki łobuz je wszystko co ma pod mordką, a z szafki na buty to chyba w przeciągu tygodnia zostaną tylko nieliczne deseczki :crazyeye:. Może ktoś z Was zna dobry sposób na małe ząbki szczenięce, ale jednocześnie nie zagrażające zgryzowi. Kości wędzone oraz uszy i ogony odpadają (odradził mi to hodowca) co mogę więc podać, muszę jej pęd do gryzienia ukierunkować na coś innego niż kapcie i szafki:roll:.
http://i44.tinypic.com/1e2qe9.jpg

Surowe gnaty z kulka kupione w mięsnym . Wazne aby kulka byla duza to maleńka bedzie miala duzo chrząstki do skrobania ząbkami . Ja daje takie gnaty juz kilkutygodniowym szczenietom .
A tak a'propos - malutka to kopia mojej Meisi - śliczna jest

Posted

Dostałam informację,że filmik nie działa. Nie wiem co jest ,bo ja mogę go bez problemu odtwarzać. Może to zależy od predyspozycji indywidualnych komputera :cool3:

Posted

Monia85 napisał(a):
Dostałam informację,że filmik nie działa. Nie wiem co jest ,bo ja mogę go bez problemu odtwarzać. Może to zależy od predyspozycji indywidualnych komputera :cool3:

No niestety ja nie widze wyświetla sie Że jest to Prywanty film :( wiec wydaje mi sie ze nikomu sie nie wyświetli może sam link podasz ;)

Posted

Moje wariaty też tak robią. Może zabrzmi to trochę nieskromnie ale Arabella jest naprawdę śliczna.
Widać już, że będzie miała piękną szatę, jak tatuś.

Posted

Wczoraj zarejestrowałam Arabelle w ZKwP w Gdyni. Bardzo miło mnie przywitała Pani Basia właścicielka tatusia Arabelli. I chyba każdy jest nią zauroczony. Może jest trochę za długa na razie, ale za to charakterek ma przeuroczy. A jak opowiadałam, że moja mała zasypia przy czesaniu to nikt nie chciał w to uwierzyć. Jeszcze z takim charakterem Hawańczyka nie widzieli :lol:. Szatę ma piękną, głowę po tacie (co bardzo mnie cieszy), a z tą długością to trzeba trochę poczekać, bo jeszcze przecież moje maleństwo urośnie. Choć bardziej na charakterze mi zależało i to mnie najbardziej cieszy, ze zachwyca ona innych swoim charakterkiem. JEST UROCZA, NAJPIĘKNIEJSZA NA ŚWIECIE I KOCHAN, bo jest moja:loveu:
Niedługo zaczniemy prawdopodobnie przygodę z dogoterapią i będę na bieżąco informować o postępach mojej księżniczki :p