Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O jej, myślę, że tęsknotę przezwycięży miłość Pancia, tyle się w jej zyciu działao ostatnio, a u Was te nalesniczki i wspaniała opieka, myślała biedulka, że to już to..., ale to nic. Ciekawe co powie wet, trzymam kciuki oby nic poważnego... niecierpliwie czekam na relacje...

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopak zadzwonił rano,że Juka wrąbała całą michę żarełka, :multi: po prostu obtoczył chrupki w pasztecie i dziewczyna dała się nabrać :evil_lol:
Był z nią u weta, powiedział ,że nic strasznego się nie dzieje, dostała antybiotyk i lek przeciwzapalny. Rozmawiałam z oboma panami.
Wet mi powiedział,że chłopak jest bardzo wrażliwy i widać ,że bardzo lubi Jukę i ona jego też.Przytulał ją i dopieszczał.
Musi być dobrze.

Posted

Poker napisał(a):
Chłopak zadzwonił rano,że Juka wrąbała całą michę żarełka, :multi: po prostu obtoczył chrupki w pasztecie i dziewczyna dała się nabrać :evil_lol:
Był z nią u weta, powiedział ,że nic strasznego się nie dzieje, dostała antybiotyk i lek przeciwzapalny. Rozmawiałam z oboma panami.
Wet mi powiedział,że chłopak jest bardzo wrażliwy i widać ,że bardzo lubi Jukę i ona jego też.Przytulał ją i dopieszczał.
Musi być dobrze.

Trzymam kciuki za rekonwalescencję.

Posted

Wczoraj dzwonił pańcio Juki z informacją,że wszystko dobrze.Sunia doszła do siebie, je bardzo ładnie bez zachęcaczy, zaczęła się bawić.
Czyli możemy parę spuścić.

• 1 month later...
Posted

W końcu dostałam zdjęcia Juki z DS. Nosek całkiem jej zarósł sierścią , wygląda o niebo ładniej.
Wpatrzona w pańcia

Miała dziewczyna szczęście.

• 2 weeks later...
Posted

leni356 napisał(a):
Wszystko dobrze u dziewczynki?

Myślę ,że tak,jak ostatnio rozmawiałam z właścicielom, to mówił że sunie dobrze się sprawuje, jest wesoła, je dobrze. Naprawdę miała wyjątkowe szczęście , a ja z nią.