Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajrisz napisał(a):
Bardzo dziekujemy za zyczenia i czekamy na fotki ;-)

Fotki niestety dopiero wieczorem, bo zaraz zmykam na angielski:evil_lol:

Tylko od razu mówię, że ich jakośc nie będzie porażająco dobra:lol:

Posted

machoj napisał(a):
Dziękujemy :lol:

Ależ nie ma za co.

Dopiero zaczynam swoją przygodę z Corelem - bardzo mało wiem o tym programie (że możliwości ma duże, to wiem, ale z umiejętnościami to na razie kiepsko..). Jak wiemy - najłatwiej się uczyć na czymś, co sprawia przyjemność. Myślę więc, że i inni łodzianie będą mogli się spodziewać, że zostaną wykorzystani do moich celów edukacyjnych :evil_lol:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
bell jak tylko chcesz może wykorzystywać moje fotki do zabawy w Corelu:-)

Super! Dzięki! :multi:

Jak będę miała trochę wolnego czasu, to z pewnością będę dalej tworzyć;)

Posted

Kiedy teraz odbywają się treningi ( dzień, godzina), a jeżeli w soboty i niedziele o 8 rano - tak czytałam to czy jeszcze w jakies inne dni się spotykacie? Mieszkam w pabianicach i nie mam możliwości dojazdu do was w weekendy i tak wczesne godziny... :(

Posted

niestety nie :( rodzice nie bedą mnie wozic a ja sama jeżeli nawet miała bym jakiś autobus to musiałabym chyba o 6 rano wstawać... a szkoda mój piesek już się nudzi szuka nowych zajęc... ona cały czas chciała by sie bawić mysle, ze pomogło by to rozładowac jej energie - to yoreczka ale bardzooo lubi biegac i sie bawic :)