Ajrisz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bardzo dziekujemy za zyczenia i czekamy na fotki ;-) Quote
bellatriks Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ajrisz napisał(a):Bardzo dziekujemy za zyczenia i czekamy na fotki ;-) Fotki niestety dopiero wieczorem, bo zaraz zmykam na angielski:evil_lol: Tylko od razu mówię, że ich jakośc nie będzie porażająco dobra:lol: Quote
Klaudia :-) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 również życzmy wszystkiego najlepszego z okazji imienin Quote
bellatriks Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wybacz, że tak późno, ale nie mogłam się wcześniej dorwać do kompa. :loveu: Quote
Ajrisz Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dziekujemy za zyczenia, oraz za zdjecia!!! Quote
Klaudia :-) Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 i kolejne Watażkowe fotki i szpicowe fotki Quote
bellatriks Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Super! Zwłaszcza to drugie z Watażką:loveu: Quote
teqquila Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 widze ze Bulce coraz lepiej idzie :) no i Mika sie na treningu pokazala :eviltong: Quote
Klaudia :-) Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mikulcowa się pokazuje na treningach tylko nie dzień przed zawodami:-) a dzisiaj byłysmy na pt trochę fotek wstawie do naszej galerii:-) Quote
bellatriks Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 To ja wrzucę trochę niedzielnych (tzn. wystawowych) zdjęć Watażki:cool3: Watażka bawi się z Kesi Quote
bellatriks Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 i ciąg dalszy zabawy A po zabawie sobie poleżymy... .. i popozujemy do zdjęć Quote
Klaudia :-) Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 super fotki Watażki:-) u nas też już są nowe zdjątka Quote
bellatriks Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A ja dzisiaj bawiłam sie trochę Corelem (w sumie po raz pierwszy tak żeby coś z tego wyszło). Piękne toto nie jest, ale chyba nic nie zaszkodzi wrzucić...:roll: Quote
bellatriks Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 machoj napisał(a):Dziękujemy :lol: Ależ nie ma za co. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Corelem - bardzo mało wiem o tym programie (że możliwości ma duże, to wiem, ale z umiejętnościami to na razie kiepsko..). Jak wiemy - najłatwiej się uczyć na czymś, co sprawia przyjemność. Myślę więc, że i inni łodzianie będą mogli się spodziewać, że zostaną wykorzystani do moich celów edukacyjnych :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 bell jak tylko chcesz może wykorzystywać moje fotki do zabawy w Corelu:-) Quote
bellatriks Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Klaudia :-) napisał(a):bell jak tylko chcesz może wykorzystywać moje fotki do zabawy w Corelu:-) Super! Dzięki! :multi: Jak będę miała trochę wolnego czasu, to z pewnością będę dalej tworzyć;) Quote
kasia14 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kiedy teraz odbywają się treningi ( dzień, godzina), a jeżeli w soboty i niedziele o 8 rano - tak czytałam to czy jeszcze w jakies inne dni się spotykacie? Mieszkam w pabianicach i nie mam możliwości dojazdu do was w weekendy i tak wczesne godziny... :( Quote
Klaudia :-) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 spotykamy się tylko w soboty i niedziele od 8 do 10 na Złotnie,szkoda,że nie możesz dojechać może coś uda się wykombinować Quote
kasia14 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 niestety nie :( rodzice nie bedą mnie wozic a ja sama jeżeli nawet miała bym jakiś autobus to musiałabym chyba o 6 rano wstawać... a szkoda mój piesek już się nudzi szuka nowych zajęc... ona cały czas chciała by sie bawić mysle, ze pomogło by to rozładowac jej energie - to yoreczka ale bardzooo lubi biegac i sie bawic :) Quote
Recommended Posts