tulasy Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A jak trening w nadchodzący weekend ?????????????????????/// Michał Quote
Klaudia :-) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 zadzwon do Holkowej,bo ja w sobote nie jade(pokazy pt),a w niedziele jeszcze nie wiem Quote
basia2202 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 hej czytałam w tym wątku, że łódzkie agility odbywają się na krakowskiej... czy nadal tak jest? jakie są godziny treningów? czy ktoś posiada jakiś kontakt tel.? i ile kosztuje taki trening i ile czasu trwa? czy można przyjść z 3,5 miesięcznym szczeniorem (mieszanka AST+bokser)? podobno można zaczynać już po troszeczku treningi z takim maluchem... bo nasza Zuzka czasem jest strasznie niewyżyta... a może.. dla takiego szczeniaka lepsze byłoby przedszkole? czego pieski uczą się w takim przedszkolu? Quote
Klaudia :-) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 teraz dziewczyny są na obozie i nie wiem jak dokładnie jest z treningami,bo dopiero dzisiaj wrocilam z wyjazdu teraz treningi sa juz nie na krakowskiej ale na jagodnicy na starym zlotnie treningi są w sobote i niedziele od 8 do 10 rano 3,5 miesieczny szczeniak moze zaczac robic podstawy takie jak tunel,troche strefowki,hopki z tyczka na ziemi napewno przydaloby sie przedszkole,zawsze mozecie tak robic ze po agility uczeszczacie na przedszkole jest od 10 w tym samym miejscu kontakt podam na prv Quote
tulasy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Holka jest kontuzjowana - kuleje. Od niedzieli 2-3 tygodnie "aresztu" od treningów. W najbliższy weekend 8:00 - ja otwieram. Michał Quote
amigo i ja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Myślę czy by się wybrać na trening agility po długiej przerwie :)....o ile nas tam jeszcze chcecie:evil_lol:... Klaudia jeśli jedziesz w niedzielę na trening to może się umówimy żeby tym samym autobusem jechać? Quote
M&H Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witajcie :) Niektórych już znamy i Nas niektórzy znają :) Ja (Magda) i Holi (owczarek szkocki collie) obiecałyśmy,że się tu pokażemy i oto jesteśmy :) Również "trenujemy" agility, jesteśmy początkujące i mamy nadzieję,że się rozwiniemy :) Chętnie byśmy się spotkały któregoś dnia :lol: Quote
Klaudia :-) Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 o witamy Magde i Holi ja do połowy sierpnia nie będe na treningach,bo dopiero dzisiaj wróciłam z wyjazdu,a od środy znów mnie nie będzie w domu,ale za 2-3 tyg zaczyanmy znowu treningi co tydzień,bo wkońcu trzeba zakończyć wakacje:-) Quote
M&H Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witajcie:) A spotykacie się może w tygodniu poza weekendem ?? Quote
amigo i ja Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nie będzie mnie jutro na agility . W przyszłym tygodniu też nie ponieważ wyjeżdżamy z Amigiem tropić. Miłego agilitowania:lol: Quote
Klaudia :-) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Miłego tropienia i pozdrowienia znad jeziora Hańcza dla ekipy agility. Quote
amigo i ja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Zgłosiłam sie na Fort Cup 2 we wrześniu :cool3:..... czyli kompromitacja własna w 100%:evil_lol:. Od przyszłego tygodnia będziemy na każdym treningu aby kompromitacji było troszkę mniej.:roll: Quote
bellatriks Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 amigo i ja napisał(a):Zgłosiłam sie na Fort Cup 2 we wrześniu :cool3:..... czyli kompromitacja własna w 100%:evil_lol:. Od przyszłego tygodnia będziemy na każdym treningu aby kompromitacji było troszkę mniej.:roll:Ooo! Super! To ja też liczę na jakieś fotki:cool3:;) Quote
Ajrisz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 My tez sie zglosilismy. Na wrzesniowe i pazdziernikowe, wiec tez sie na treningu pojawimy :D Aha, wszyscy macie pozdrowienia od Piotrka i Ozziego :-) Quote
tulasy Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czyli na wrzesień szykuje się mocna obsada z Łodzi. Bo UNGA też jest zgłoszona. Michał Quote
Klaudia :-) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 no my na fort to juz dawno zgłoszone i na 1 też byłyśmy,to ekipa z For Fun pojedzie niezła tylko trzeba się zabrać za treningi, Martyna nie zapominaj,że wypadałoby z młodym coś na torku zacząć robić,no chyba,że jego pozostawiasz przy frisbee:) i od nas również pozdrów Piotrka i Ozzy'ego Quote
Ajrisz Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mlody agility robic nie bedzie, ostatnio cwiczylam z nim na torku, i tunele, kladki kocha, ale hopki juz nie bardzo. ;-) Troche zbyt durnowaty jest ;-) Frisbee mu lepiej wychodzi, zdecydowanie ;-) Quote
Klaudia :-) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Michał jakiś trening w tygodniu uda się zorganizować? w weekend już pojawimy się na treningu,a jak się uda wcześniej to super czy ktoś wybiera się na zawody do Bydgoszczy 9.09??? http://www.agility.bydgoszcz.pl/info.html Quote
Paula88lelo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czesc. Sluchajcie mam małego pieska i chciałabym zacząć z nim trenować agility. Czy jest to mozliwe bo to zwykły kundelek.Z gory dziekuje Wam za odpowiedz. Quote
Klaudia :-) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 jasne,że z kundelkiem też można trenować,napisz w jakim wieku jest piesek,czy wcześniej uczyłaś go podstawowych komend i czy w ten weekend chcecie się pojawić na treningu. wrześniowy Fort Cup będzie nie w Wawie tylko w Radomiu,będą to zawody oficjalne,trzeba się jeszcze raz zgłosić na stronie fortu Quote
Ajrisz Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nam sie do Radomia nie chce jechac. 28 mam rozpoczecie roku na studiach, wiec musze sie przygotowac psychicznie. Pojedziemy zatem na pazdziernikowe ;-) Quote
tulasy Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja do 02.09 odpadam z treningów - wystawy teraz mam. Jutro wyjeżdżam do Bratysławy, potem Wilno i Częstochowa. Ale Unga jest ostatnio przećwiczona ( i po zapaleniu gardła ) i nie chce biegać - od tygodnia jest na antybiotyku. Więc mam wymówkę, podwójną, żeby zrobić przerwę. W sobotę otwierają Kasia i Holka - rozmawiałem już z Kasią. Michał Quote
Ajrisz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Szkoda, ze Was nie bedzie. My w sobote i tak wpadamy. Quote
Recommended Posts