Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

hej
czytałam w tym wątku, że łódzkie agility odbywają się na krakowskiej... czy nadal tak jest? jakie są godziny treningów?
czy ktoś posiada jakiś kontakt tel.? i ile kosztuje taki trening i ile czasu trwa?
czy można przyjść z 3,5 miesięcznym szczeniorem (mieszanka AST+bokser)?
podobno można zaczynać już po troszeczku treningi z takim maluchem... bo nasza Zuzka czasem jest strasznie niewyżyta...

a może.. dla takiego szczeniaka lepsze byłoby przedszkole? czego pieski uczą się w takim przedszkolu?

Posted

teraz dziewczyny są na obozie i nie wiem jak dokładnie jest z treningami,bo dopiero dzisiaj wrocilam z wyjazdu
teraz treningi sa juz nie na krakowskiej ale na jagodnicy na starym zlotnie
treningi są w sobote i niedziele od 8 do 10 rano
3,5 miesieczny szczeniak moze zaczac robic podstawy takie jak tunel,troche strefowki,hopki z tyczka na ziemi
napewno przydaloby sie przedszkole,zawsze mozecie tak robic ze po agility uczeszczacie na przedszkole jest od 10 w tym samym miejscu
kontakt podam na prv

Posted

Myślę czy by się wybrać na trening agility po długiej przerwie :)....o ile nas tam jeszcze chcecie:evil_lol:...

Klaudia jeśli jedziesz w niedzielę na trening to może się umówimy żeby tym samym autobusem jechać?

Posted

Witajcie :)
Niektórych już znamy i Nas niektórzy znają :)
Ja (Magda) i Holi (owczarek szkocki collie) obiecałyśmy,że się tu pokażemy i oto jesteśmy :)
Również "trenujemy" agility, jesteśmy początkujące i mamy nadzieję,że się rozwiniemy :)
Chętnie byśmy się spotkały któregoś dnia :lol:

Posted

o witamy Magde i Holi
ja do połowy sierpnia nie będe na treningach,bo dopiero dzisiaj wróciłam z wyjazdu,a od środy znów mnie nie będzie w domu,ale za 2-3 tyg zaczyanmy znowu treningi co tydzień,bo wkońcu trzeba zakończyć wakacje:-)

Posted

Zgłosiłam sie na Fort Cup 2 we wrześniu :cool3:..... czyli kompromitacja własna w 100%:evil_lol:. Od przyszłego tygodnia będziemy na każdym treningu aby kompromitacji było troszkę mniej.:roll:

Posted

amigo i ja napisał(a):
Zgłosiłam sie na Fort Cup 2 we wrześniu :cool3:..... czyli kompromitacja własna w 100%:evil_lol:. Od przyszłego tygodnia będziemy na każdym treningu aby kompromitacji było troszkę mniej.:roll:
Ooo! Super!
To ja też liczę na jakieś fotki:cool3:;)

Posted

no my na fort to juz dawno zgłoszone i na 1 też byłyśmy,to ekipa z For Fun pojedzie niezła tylko trzeba się zabrać za treningi,
Martyna nie zapominaj,że wypadałoby z młodym coś na torku zacząć robić,no chyba,że jego pozostawiasz przy frisbee:) i od nas również pozdrów Piotrka i Ozzy'ego

Posted

Mlody agility robic nie bedzie, ostatnio cwiczylam z nim na torku, i tunele, kladki kocha, ale hopki juz nie bardzo. ;-) Troche zbyt durnowaty jest ;-)
Frisbee mu lepiej wychodzi, zdecydowanie ;-)

Posted

jasne,że z kundelkiem też można trenować,napisz w jakim wieku jest piesek,czy wcześniej uczyłaś go podstawowych komend i czy w ten weekend chcecie się pojawić na treningu.

wrześniowy Fort Cup będzie nie w Wawie tylko w Radomiu,będą to zawody oficjalne,trzeba się jeszcze raz zgłosić na stronie fortu

Posted

Ja do 02.09 odpadam z treningów - wystawy teraz mam. Jutro wyjeżdżam do Bratysławy, potem Wilno i Częstochowa. Ale Unga jest ostatnio przećwiczona ( i po zapaleniu gardła ) i nie chce biegać - od tygodnia jest na antybiotyku. Więc mam wymówkę, podwójną, żeby zrobić przerwę.

W sobotę otwierają Kasia i Holka - rozmawiałem już z Kasią.

Michał