Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proponuje piątek popołudniu co by wszystko obgadac? Pytałam w Bydgoskim topicu o wzór takiego pisemka, ale oni czegoś takiego nie pisali tylko prowadzili rozmowy:evil_lol: Jutro bedę w zk, to spisze nr. tel do osób z tej listy

P.S czy jakiś Łodziak wybiera się na zawody do Wrocławia/Bydgoszczy/Płocka ?

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Unga była na zawodach w Łodzi,ale napewno wyciągne jeszcze Michałą z nią na jakieś:-)

Saba napisał(a):
No ja myślę :mad: :evil_lol:

A ja tak z własnej woli zaczynam się zastanawiać nad "Fort Cup 2007 - zawody 2" w dniu 16.09.2007.
Ten termin mam wolny ( między wystawą w Częstochowie ) a wystawą klubową w Łodzi. Chyba, że cieczka pokrzyżuje mi plany.

Michał

Posted

Ja mam pytanie gdzie teraz odbywają sie treningi? Ile lat trzeba mieć zeby móc brać w nich udział ? Ja mam 14 lat i suczkę rasy ,,york", która ma dwa lata. Bardzo lubi sie uczyć trochę ćwiczę z nią w domu ale nie mam za bardzo warunków ;/

Posted

kasia14 napisał(a):
Ja mam 14 lat i suczkę rasy ,,york", która ma dwa lata. Bardzo lubi sie uczyć trochę ćwiczę z nią w domu ale nie mam za bardzo warunków ;/

Jesteście potencjalnie idealną parą :razz:

Posted

w wakacje trenowac bedziecie tylko w weekendy? bo niestety w weekendy pracuje i byla by kicha.. a na wspolne treningi Bułki z Ambra to musialabysmy sie z Justyna na zatryczki do uszu zrzucic dla was bo one straszliwie duzo halasu robia :mad:

Posted

wrzuc w google mape Łodzi znajdz Stare Złotno :cool3: od nastepnego weekendu niestety kazdy do konca sierpnia jestem w pracy od 10 wiec z agility kicha :shake: jesli okazaloby sie ze bedziecie sie spotykac tez w jakis dzien powszedni to daj mi znac..