Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Unga ma cieczkę.U niej nic w tej sprawie nie jest do przewidzenia, więc może być zbyt interesująca - wtedy to sobie napewno odpuszczę.
Poza tym to się zastanawiam co i jak.
Poradzcie czy mam przyjść czy sobie odpuścić.

Posted

Potrafisz zdołować dziewczyno:placz:. A tak na poważnie to właśnie nad tym rozpraszaniem innych psów się zastanawiałem. Chciałbym najpóźniej jutro wieczorem wiedzieć, kto z psami się wybiera ?
Michał

Posted

mnie i amiga w sobote nie będzie na pewno... juz jest prawie zdrów..ale w sobote idziemy na kontrolą wizyte do weta, ostatecznie (mam nadzieje) zakończyc "etap chorobowy"...i wtedy sie też okaże czy będziemy w niedziele....

Posted

Nie jednak nie będziemy. Daruje sobie agility, to nie dla Florka. Jest zbyt leniwy i to mu nie przyniosłoby zabawy, ale raczej stresu... Niestety. No cóż, w przyszłości napewno będę trenować z tollerami, tzn. za siedem lat :(

Posted

Pisałam smsa do Kasi - simbika ale nie odpisuje więc pytanie. Czy moglabym jutro pojawić się na treningu? Nigdy jeszcze nie byłysmy ani nie trenowałam w tym kierunku żadnej z moich suniek. No i mam obawy czy tam trafie:eviltong:

Posted

Jak zwykle gdzieś posiałam w domu komórkę :eviltong: .Ja jadę tam jutro autkiem i niestety mam już komplet podróżników do zabrania po drodze. Natomiast z twojego rejonu to albo 1 aż do samej krańcówki (na Strykowskiej) i tam przesiadka w 60 z której wysiadasz na drugim przystanku lub do 57 którym jedziesz do pl.Dąbrowskiego i tam w 60. Jednak najlepiej za pierwszym razem zabrać się z kimś. Niestety jak już pisałam jutro kryzys jeżeli chodzi o osoby zmotoryzowane:shake: , więc ja zgarniam wszystkich.
Musiałabyś spróbować dotrzeć sama choć do końca trasy to z przystanku autobusowego (60tki) mogę Cię pokierować - wysadzę męża żeby się przeszedł :roll: . Chyba że w tygodniu (w któryś dzień tym razem napewno będzie trening) mogę Cię zabrać z pod Centralu :lol: .

P.S Jakbyś jechała jutro 1, to 60 jest na przystanku przy krańcówce tramwajowej o 7.08

Posted

Najlepsze jest to że na mapce która wyciągnęlam nie ma wogóle tej ulicy:lol: a internetowe ledwo mi chodzą:angryy: do 57 i 1 mam tyle samo więc mogłabym pojechać no ale jak się przesiadę na 60 i jade te 2 przystanki no to nie wiem co dalej bo wogóle nie znam tych okolic :eviltong: Daleko jest od autobusu wtedy?
W tygodniu nie mam kiedy bo późno kończe lekcje i mam jeszcze wieczorami zajęcia:roll:

I jeszcze jedno. Podziwiam że wstajecie tak wczesnie:eviltong:
Ma ktoś kliker? Bo ja swój pożyczylam a bez tego urządzenia to cieżko:evil_lol:

Posted

Jak wysiądziesz na tym drugim przystanku i na nas poczekasz to Cię już doprowadzimy na miejsce :lol: , tylko my tam bedziemy gdzieś 20-25 po 7, więc troszkę to będzie trwało. Jakbyś jechała 57 do placu Dąbrowskiego to tam wsiadasz do 60tki na krańcówce i jedziesz nią do przystanku Opolska. W tygodniu to my trenujemy 20.30-22.00, więc wtedy to już chyba masz wolne :cool3: .

Posted

simbik napisał(a):
Jak wysiądziesz na tym drugim przystanku i na nas poczekasz to Cię już doprowadzimy na miejsce :lol: , tylko my tam bedziemy gdzieś 20-25 po 7, więc troszkę to będzie trwało. Jakbyś jechała 57 do placu Dąbrowskiego to tam wsiadasz do 60tki na krańcówce i jedziesz nią do przystanku Opolska. W tygodniu to my trenujemy 20.30-22.00, więc wtedy to już chyba masz wolne :cool3: .

W tygodniu kończę o 20:30...na retkini:evil_lol: zanim bym po psa wróciła (bo dojazd trwa godzinę ze względu na remonty dróg na retkini) to byłaby już 21:30:eviltong: No dobra to jutro sobie odpuszcze te jazdy bo jeszcze na 12 jestem umówiona na spacer po polach z psami. Ale za tydzień myslę, ze w niedzielę się pojawię:lol: Bo w sobote mam znowu rano zajęcia:eviltong: Jeszcze będę wypytywac o to i owo jakby co:cool3:

Posted

A kto będzie jutro z psami ? My byśmy przyjechali, lecz ta nieszczęsna cieczka ...................:placz::-(. Niechcę by inni na mnie wieszali niewiadomoco, więc proszę o odpowiedź;):shake:

Posted

Generalnie suka z cieczka to dla psow dobra lekcja skupiania uwagi na torze i przewodniku. W koncu na zawodach beda suki z cieczka, bez wzgledu na to ilu bedzie przedstawicieli plci meskiej ;-) Warto zatem juz zaczac cwiczyc.

Posted

[SIZE="5"]Trening środa 20.30-22.00 Czy ktoś się wybiera? W wekend oczywiście też będą, bo my niestety do Wilna nie wyjeżdżamy :shake: .
Klaudia dziękujemy za filmiki, mogę Opowy podkraść do galerii :lol: .