Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Jakby chodziło o czas to ja zawsze coś wykombinuje,ale Mika jest chora i nie ma mowy o treningach w tym tygodniu napewno,a w przyszłym zobaczymy:-(

Jeśli chodzi o weekendy to mamy - narazie - tylko 2 do dyspozycji. Natomiast 16 - 17.XII część z nas jedzie do Wilna.

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niewiem czy jutro bym przyjechała, w sobotę będe napewno! :D
A więc macie "świeżą krew" a raczej "bardzo młodą krew" :D
Jak coś to ja będę ta z kremowo białym dywanem na smyczy :wink:

Posted

[quote name='simbik']U mnie w domciu też szpitalik, więc mam pytanie czy jutro jest ktoś chętny na trening? Ja bez psa, bo Opa do soboty musi poczekać z bieganiem.

My narazie odpadamy. Unga zdrowa, ale ja jestem chory. Może do soboty uda mi się wykurować. Unga już jest dość znudzona brakiem ruchu w tym tygodniu.
Michał

Posted

My, niestety, jesteśmy zmuszeni zrobić sobie dłuższą przerwę. Moje zapalnie gardła do jutra niewyleczy się. Muszę myśleć też o wystawie w Wilnie.
Unga niebędzie pocieszona, ale siła wyższa.
Michał

Posted

Michał życze zdrówka,no a na wystawe napewno wyzdrowiejesz:-)

Dobrze będzie dojść do siebie do przyszłego weekendu. Unga przez ten czas zanudzi się - niewyrzyta bestia. Ale niema wyjścia.
Michał

Posted

Michał kiedy doczekam się galerii Twoich psiaków??????????

Moje pojawiły się trochę na linkach : 'wystawy' lub 'grupa V - reszta szpiców'.
Czasami Unga załapie się na zdjęcie z naszych treningów.
Na założenie własnego linku na galerii oraz własnej strony niemożemy się zebrać.

Posted

ja raczej, ale jak reszta nie moze to ok.
Jakby mnie mógł ktos zabrac na takim skrzyzowaniu koło Kwiaciarni bodajrze Flores (lub cos w podobie) byłabym wdzięczna!

Posted

To pozwólcie, że zrezygnujemy z jutrzejszego treningu. Opka nie może jeszcze zbyt intensywnie biegać, a mnie czeka w niedzielę długa podróż w dwie strony (Nowa Ruda) i jeżeli większości nie będzie to wolałabym odwołać ten trening.
Najbliższy byłby o 20.30 we wtorek.

Posted

[quote name='simbik']To pozwólcie, że zrezygnujemy z jutrzejszego treningu. Opka nie może jeszcze zbyt intensywnie biegać, a mnie czeka w niedzielę długa podróż w dwie strony (Nowa Ruda) i jeżeli większości nie będzie to wolałabym odwołać ten trening.
Najbliższy byłby o 20.30 we wtorek.
Mnie zabardzo zmogła choroba:oops::-(. Narazie muszę się oszczędzać więc co do wtorku to zobaczę dopiero danego dnia. Wychodzenie na dłużej ograniczam do minimum - nawet spacery codzienne odpuszczam.

Posted

Napiszcie, gdzie znajduje sie ta hala. Szczerze mowiac, nie chce mi sie cofac 40 stron wstecz ;-) Bede wdzieczna za informacje, chetnie bym przyszla i obejrzala jak trenujecie :-)

Posted

[quote name='Polna']http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=641059 moze chce ktos cos od tego allegrowicza :D Bo ja robię zakupy i wyjdzie taniej :D
albo jak nikt mnie nie przylicytuje to dosc duzy koziołek ? NIe sprawdziłam wymiarów, a ten bedzie zaduzy dla Fani

to jest dosc intrygujące ;)
http://www.allegro.pl/item145549024_saszetka_do_smyczy.html

Polna ja szukam takiego koziołka dla ONka!!!!a to tak tanio że uwierzyć nie mogę:-o