Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Ocknijmy się z letargu.:angryy: Może ma ktoś fotki z treningów w Łodzi.:evil_lol: Pokażmy, że nadal działamy. Zapraszamy do Łodzi p. Hanie od Moni i ciężko znaleźc info. A temat łódzki na Dogo może byśmy jeszcze pociągnęli?????????!!!!!!!!!!!:razz:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Ja niestety jestem chora,ale postaram sie jutro być na treningu.

No to widzę, że prawie wszystkich dopadło choróbsko :shake:. Nasze pojawienie się jutro też pod dużym znakiem zapytania :razz: .

Posted

uuuuuuuuuuu, widze, że prawie cała ekipa niedomaga:cool3:. Proszę się dobrze wyszkolić, żeby miał kto nas później uczyć:evil_lol:, a i zdrowia życzę chorowitkom:lol:

Posted

To że kilku osób może niebyc, to nie znaczy że w Łodzi jest źle. Słabośc chwili. Może się dużo w ten weekend zdarzyc. Jeszcze znajdzie się "czarny koń".

Posted

Niestety, przez zamieszanie w domu, zapomnieliśmy spakowac aparat na trening. Ale pare osób się pojawiło. Wiemy już co musimy cwiczyc i co zmienic we własnym zachowaniu. Będzie dobrze.

Posted

Czy ktoś z jadących na niedzielne zawody miał by miejsce w aucie dla dwóch osób i psa? Nam się rozkraczyło autko :shake: i nie wiadomo czy do niedzieli uda się go naprawić.

Posted

teqquila napisał(a):
oj Kasia to mnie zmartwilas bo myslaalm ze sie bede mogla z Wami zabrac :)!!wiec miejsca w samochodzie szukaja 3 osoby +2 psy :P

Trzymaj mocno kciuki:thumbs: , bo pan samochodzik jest już w warsztacie i mam nadzieję, że na sobotę będzie gotowy do trasy :lol: , więc jakby co miejsce będzie, żeby tylko pan mechanik się wyrobił :roll: .

Posted

oki trzymamy mocno kciuki i pazury :) a jak nie to jutro wyslemy Tyska do pana mechanika on go juz przypilnuje :) w niedziele Wam opowiem co dzis odwalil :)
a i trzeba sie gdzies umowic z Kaska od Holi bo chyba bedziemy razem jechac jak zawsze?? bo my tak zawsze jezdzilismy :) ale jeszcze jest czas:)

Posted

Dobrze trzymaliście :cool3: , bo autko już do odbioru :multi: :multi: :multi: ... tylko po kieszeni zabolało :shake: ... cóż życie - lepiej że się rozkraczył w Łodzi a nie w trasie do Pruszkowa :roll: .
Pewnie będę wyjeżdżać około 7 rano to Was po drodze zgarniemy. Daj znać gdzie :lol: . No i z Kasią się będzie trzeba jakoś umówić.

Posted

a moze tak jak zawsze sie umawialismy pod mc'donaldem o 7 rano na retkini ?? bo ja to mieszkam kolo zlotna :)!! to byscie sie musli cofac :)!! kto powie Kasi od Holi ?? Polna? moze Ty? a simbik ja mam wasza krotka smyczke :)