Klaudia :-) Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Nie przesadzajcie ćwiczenia nie będą trudne,ale trochę inne niż zwykle. Kasiu to ten filmik z druzynowego przebiegu? Chcecie w niedziele coś takiego jak był drużynowy w Pruszkowie? Quote
simbik Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Jutro pewnie będę dyskutować o korzystaniu w zimie z hali, więc pojawia się kilka pytań. Po pierwsze kto jest chętny na te treningi (potrzebuje orientacyjną liczbę osób)? Myślę o dwóch spotkaniach w tygodniu: jedno w wekend, jedno w tygodniu. Niestety godzinowo będziemy musieli się dopasować do koniarzy, a więc przypuszczalnie w sb lub nd byłaby to jakaś 8 rano. Zaś w tygodniu wieczór i tu pytanie jak późny 18, 19 czy 20 ? No i jakie dni komu bardziej pasują. Druga kwestia to koszty tzn. czy płacimy z góry za miesiąc każdy, czy za pojedyńcze zajęcia na zasadzie że ustalamy stawkę godzinową i te osoby które przyjdą to się na nią zrzucają. Napewno koszt miesięczny nie przekroczy 50zł, a będę negocjowała o mniejszy. P.S. Stajnia tzn. hala znajduje się na ulicy Opolskiej kawałek od Strykowskiej gdzie dojeżdżają autobus 60 i 56, które mają krańcówkę na pl Dąbrowskiego. Jakby co mogę kogoś zgarniać autem po drodze. Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja się piszę na treningi, tylko nie wiem jak jest lepiej - za cały miesiąc czy za dany trening Quote
simbik Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Imbir1 napisał(a):Ja się piszę na treningi, tylko nie wiem jak jest lepiej - za cały miesiąc czy za dany trening No też się zastanawiam :razz: . Z jednej strony każdemu jest wygodniej płacić tylko wtedy kiedy korzysta, z drugiej strony jesteśmy grupą i jak się deklarujemy to fajnie byłoby przychodzić regularnie. Z moich doświadczenie apropo takich płatności, to często jest tak że dużo osób się deklaruje a potem frekwencja leży, więc teoretycznie lepsza by była płatność z góry. Julia od Ciebie jest fajny dojazd (85 i przesiadka na Dołach w 60 lub 56 - licząc od skrzyżowania z Brzezińską to 3 przystanki). Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To jest aż tak blisko? No to fajnie:lol: Quote
Polna Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 weekendy od rana ok ;) i około 19-20 to kazdego dnia mi pasuje (no moze oprócz wtorków i czwartków-szkolenie) Koszt miesięczny na jednego uczestnika to mniej niz 50zł czy za wszystkich ? :) Ja osobiscie jestem za płaceniem z gory za miesiąc bedzie mniej problemow . Quote
Klaudia :-) Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja też jestem chętna,myśle Kasiu,że trzeba ustalić z właścicielem hali miesięczny koszt wynajmu i podzielić na osoby zainteresowane takimi zajęciami,bo takie płacenie tylko za zajęcia na których się jest to tak trochę bez sensu,ciegle będziemy się rozliczać,trzeba będzie za każdym razem płacić i pamietać o zabraniu kasy,poza tym wydaje mi się,ze płacąc z góry mozna wynegocjować mniejsze ceny,bo wiadomo,że daną ilość pieniędzy dostaną w każdym miesiącu,a nie w zależności ile osób przyjdzie. Ja najchętniej wybrałabym zajęcia w soboty,niestety w tygodniu nie będe mogła przyjeżdzać:-) Czy w ten weekend jak będzie śnieg jedziecie na Złotno? Quote
tulasy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Soboty i niedziele rano a w tygodniu po 19-tej to i nam pasuje. Co do płatności to, moim zdaniem, miesięcznie z podziałem na zainteresowanych. Jak zainteresowani zapłacą, to prędzej przyjdą, bo będzie szkoda tej kaski. Z placu Dąbrowskiego to możecie się ze mną zabierac - mieszkam w pobliżu. Kwestia dogadania się. Co do najbliższej soboty, to leżący śnieg nas niepowstrzyma. Jeśli jednak będzie padac, to nieprzyjedziemy. Wkońcu na Poznań Unga niemoże wyglądac jak szmata ( idzie w końcu w championach ). Quote
małyskrzat Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 hej hej Mam rozumieć,że jutro można się tam z maleństwem pojawić???-(o ile nie będzie padać- mokrego terenu nie będziemy zamiatać) A mogę wiedzieć o której godzinie??? Dziękuję Komuś Miłemu za odpowiedź. Quote
małyskrzat Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dzięki Simbik - teraz ....dam na mszę, żeby nie padało.... Quote
tulasy Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 simbik napisał(a):Jak zwykle 8.30. Kto będzie szybszy z otwarciem placu ?:diabloti::evil_lol: tylko ostrożnego dojazdu.:angryy: Quote
simbik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Wstępne rozmowy się odbyły :lol: . Generalnie hale mamy gratis, pozostaje jutro obgadać transport gratów i ustalić dni. Pan Sławek co najwyżej prosił o podszkolenie jego kaukaza w przebiegach agility ;) . Mam nadzieję, że za tydzień poćwiczymy już w cywilizowanych warunkach :roll: . Quote
Klaudia :-) Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Kasiu w takim razie czekam na bliższe informacje,przy ustalaniu dnia na za tydzień pamiętaj,że jedziemy do Poznania,więc moze w niedziele zróbmy trening,wiadomo już coś o godzinach? Kaukazem na torku będzie wyglądał cudnie:-) Quote
simbik Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tak jak już pisałam, niestety w wekend wchodzą w rachubę tylko godziny wczesno ranne 8-9, lub wcześniej jak ktoś da radę :evil_lol: . W tygodniu późno-wieczorne czyli 19-21. Myślę, że najlepiej jak ustalimy jakieś 2-3 dni stałych terminów zajęć (bo trzeba będzie wywiesić kartkę na hali z informacją dla jeźdźców, że wtedy korzystamy z hali). Oprócz tego jak ktoś miałby ochotę i możliwości to w tygodniu hala do 12 od rana jest praktycznie pusta. Ja naprzykład mam często rano trochę czasu, więc być może skorzystam z tej okazji. Quote
Klaudia :-) Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 co Wy na sobote i niedziele rano i jakiś dzień w tygodniu? Quote
małyskrzat Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jestem za- rano mi prawie zawsze pasuje-to kiedy zaczynamy halówki??? Quote
tulasy Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Uważam, że soboty i niedziele rano powinniśmy zostawić. Jedynie godzina : zamiast 8:30 to najpóźniej 8:00. Co do reszty tygodnia to najlepiej stały dzień. Moglibyśmy zaczynać punktualnie o 19:00. Jedyna moja uwaga : 9-12.11.2006 Poznań, a 18-19.11.2006 Kielce. Niektórzy z nas, w tym ja, wystawiają na obu wystawach. Te terminy jeszcze trzeba też dogadać. Michał Quote
simbik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Generalnie mam nadzieję, że za tydzień w niedzielę widzimy się o 8 w hali na ulicy Opolskiej 19 (odchodzi od ulicy Strykowskiej). Do tego czasu mam nadzieję, że uda się przetransportować chociaż część przeszkód i tu pytanie czy może ktoś ma jakieś możliwości pomocy w tej kwestii? Ewentualnie czy ktoś miałby trochę czasu między 10-14 w piątek żeby mi pomóc w tym przedsięwzięciu. Quote
machoj Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Szkoda, że nie byliście dzisiaj na treningu na Jagodnicy :roll: Jeżeli chodzi o przewiezienie przeszkód spróbuj porozmawiać ze Zdziśkiem - może pomoże. Pozdrawiam Quote
simbik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Niestety Opcia nam się pochorowała i zaliczyliśmy nocne wizyty u weta :shake: . Aktualnie jest w miarę ok, ale nie czuje się najlepiej. W piątek mogłabym z mojim kolegą zabrać wszystko oprócz: górki, huśtawki i kładki. Narazie to nam na niedzielny trening wystarczy, a w następnym tygodniu można obgadać przewóz pozostałych elementów. Quote
Klaudia :-) Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kasia jak dojechać do tej staniny i jak dojść od przystanku??? Myśle,że w przyszłym tygodniu niedziela o 8 jest całkiem ok. Gosia będziesz z borderowym potworem przyjeżdzała do hali i napisz jak było na seminarium:-) Quote
teqquila Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kasia ja moge w piatek pomoc tylko moze napisz mi smska :) piatki mam wolne od zajec :)!! a i mam pytanko Kasia czy ja bym mogla sie z Wami rano zabierac na treningi ?? do paliwka sie dozuce :) Quote
Recommended Posts