Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawde wszystkie ochy i achy nad Wami nie wyraza tego co mysle!!!!!Ale najwazniejsze jest to,ze Dusia ZYJE i tak swietnie sie miewa:).......na samym poczatku myslalm,ze Ona nie da rady po tej strasznej masakrze jaka ja spotkala,a tu tak wspaniale sie wszystko toczy:)Tak trzymac:)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Przelałam 50 zł na Duszyczkę. Oby udało się ją uratować.

Gruba Rybba dziękujemy. Duszka juz uratowana. Przeszła operację- pierwsze dni były niepewne i róznie mogło być- ale jak widać Duszka jest zdrowa i cała. Nadal otrzymuje bardzo drogą karmę - dziękujemy za wpłatę.
poprosze Agnieszkę jutro o rozliczenie.

Posted

Dostaliśmy dzisiaj fakturę za operację Duszki, planowany koszt operacji to 1200 zł, ale że operował Duszkę wspaniały nie tylko lekarz ale i człowiek, Duszka dostała 50% rabat i operacja kosztowała 600 zł.
Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić dokładne rozliczenie, ale nie wiem czy mi się uda. Jak nie dzisiaj to na pewno jutro z rana.

Posted

Lolalola napisał(a):
Naprawde wszystkie ochy i achy nad Wami nie wyraza tego co mysle!!!!!Ale najwazniejsze jest to,ze Dusia ZYJE i tak swietnie sie miewa:).......na samym poczatku myslalm,ze Ona nie da rady po tej strasznej masakrze jaka ja spotkala,a tu tak wspaniale sie wszystko toczy:)Tak trzymac:)

Szczerze mówiąc to też miałam mieszane uczucia co do jej zdrowia... ale jak widać zawsze warto mieć nadzieję.

Posted

dziewczyny, jestescie wspaniałe!!! Naprawde...Dopiero trafilam na watek Duszki. Czytam i placze...Jak ktos mogl ja tak pobic!! Co za potwór??!! Jestescie ANIOLAMI w ludzkiej skorze. NAPRAWDE!!

Posted

Mam jakieś zdjęcia z dzisiaj, ale to zaraz, dopiero weszłam ze schroniska do domu, bo było zgłoszenie o wymęczonej, leżącej przy ulicy suni i byłam po nią. Sunia już śpi u mnie w biurze.
Teraz ogarnę się troszkę, coś zjem i wrócę do Was.
Duszka jest OKROPNA!!!

Posted

Nowa sunieczka jest tylko wymęczona, nie jest ani chuda, ani zaniedbana, jest strasznie brudna, może ma cieczkę i ją amanty dorwały. Trzeba ją wykąpać, dać się wyspać i będzie ok.

A teraz nasze dwie wspaniałe Duszki, Gosia to prawdziwa - dusza człowiek, ale totototo blondynowate co trzyma na rękach to jakiś diabeł wcielony i nurek śmietnikowy... hmmmm może od tej kawy, co to jak wskoczy na stół wypija?
Jutro jak mój sprzęt nadąży to nagramy filmik z buszującą w biurze Duszką :D

Gosia i Dusza vel Tajfun