Lolalola Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 to teraz trzymamy kciuki!!!!!!!!!!wspaniale by sie stalo gdyby znalezli sie ludzie,ktorzy zaakceptuja cala Dusienke-wariatunke,ktora tak bardzo kocha swiat i wszystkich,ten maly Wulkanek.............. Quote
Igiełka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Trzymamy bardzo mocno. Byłoby wspaniale.:lol::lol: Quote
Patyś_ Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Nie wypowiem się na temat adopcji - w tej sprawie na pewno wypowiedza się Kierowniczki :) - Ale jedno wiem na pewno, ciężko u nas z transportem. To kosztuje, a u nas finansowo ciężko. Gdyby tego było mało, ciągle na wszystko brakuje czasu :( I miejsca na psy też brakuje ... Załamka. Trzeba czekać na odpowiedź pani Basi lub pani Agnieszki :) Fajnie gdyby się udało, one zadecydują :) Quote
Jasza Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Podałam Pani Marcie także numer Agnieszki. Zobaczymy. Quote
Lolalola Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Oj trzymamy i zagladamy:).......wiem,ze jestescie zajete,ale......:)czy nie daloby rady zamiescic jakis focinek nowych Dusi Vel Torpeda???:)na banerku to taka sierotka stoi,ciekawa jestem jak slicznotka teraz sie prezentuje......... Quote
Patyś_ Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 W przyszłym tyogdniu postaram się coś zrobić. Dusza teraz urzęduję w bawialni z innymi psami i mam wrażenie, że już trochę się uspokoiła. Chyba pieski ją trochę nauczyły i pokazały co i jak. Chociaż gdy wziełam ją na kolana, to zaczeła mi się delikatnie wdrapywac na plecy xP Quote
Abrakadabra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jeśli Duszyczka znajdzie DS - ma u mnie transport (conajmniej Elbląg - Warszawa) w prezencie. Tyle, że rzadko bywam na dogo, więc w razie alarmu :) proszę o telefon. Basia i Aga powinny dysponować moim numerem. A za Duszkę trzymam mocno kciuki! Quote
Jasza Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Do mnie się już nikt nie odezwał. Mam nadzieję, że Pani Marta zadzwoniła do Agnieszki. Ech. Quote
marta9494 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witaj Duszko w deszczową ,brzydką niedzielę.Mam nadzieję,że słońce,które wyjdzie zza chmur po tych ulewach zaświeci i dla Ciebie. Quote
Patyś_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 U duszki bardzo ładna pogoda - mamy spokojnie ze 20 stopni ;) Ciekawe jak psy w bawialni szaleją :D Quote
ewtos Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 To dosłownie rozumiane Słonko u nas dzięki Bogu świeci od rana :lol: a na to "słonko" szczęścia i ja liczę i trzymam za Duszkę:loveu: kciuki. Tylko Duszko zwoooooooolnijjjjjjjj tempo życia będzie ci łatwiej. Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No prosze jak ta OWIECZKA sie rozbrykala...!:evil_lol: Quote
basia0607 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Niedawno wróciłam z Warszawy z Dnia Zwierzka. Warszawska znana restauracja zrobiła garden party i dochód z tego przeznaczyła na OTOZ Animals. Imprezę uświetnili znani aktorzy, którzy przybyli ze swoimi pupilami. Prezes OTOZu p. Ewa Gebert cały dochód z imprezy przeznaczyła na pomoc zwierzakom , które ucierpiały w powodzi. Restauracja nazywa się "Biały Domek" i można tam przychodzić ze zwierzakami. Wszędzie są poustawiane dla nich miski z wodą a kuchnia serwuje kika rodzajów menu dla zwierząt. Nikt sie do mnie nie zwracał w sprawie Duszki a do Agnieszki nie wiem. Quote
aanka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Duszko ,aniołku :evil_lol:, nie szalej za bardzo.....:eviltong: Quote
Abrakadabra Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='basia0607'] Restauracja nazywa się "Biały Domek" i można tam przychodzić ze zwierzakami. Wszędzie są poustawiane dla nich miski z wodą a kuchnia serwuje kika rodzajów menu dla zwierząt. [/QUOTE] Basia, a na jakiej ulicy znajduje się to restauracja? Quote
gosiulaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Duszko... idziemy sobie połazić na pierwszej stronie! Quote
Patyś_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Pani Basiu - a Dziadziuś z panią jednak biedak nie pojechał ? :( W sobote biedak bładził po bawialni :( Quote
koss Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='basia0607']Niedawno wróciłam z Warszawy z Dnia Zwierzka. Warszawska znana restauracja zrobiła garden party i dochód z tego przeznaczyła na OTOZ Animals. Imprezę uświetnili znani aktorzy, którzy przybyli ze swoimi pupilami. Prezes OTOZu p. Ewa Gebert cały dochód z imprezy przeznaczyła na pomoc zwierzakom , które ucierpiały w powodzi. Restauracja nazywa się "Biały Domek" i można tam przychodzić ze zwierzakami. Wszędzie są poustawiane dla nich miski z wodą a kuchnia serwuje kika rodzajów menu dla zwierząt. Nikt sie do mnie nie zwracał w sprawie Duszki a do Agnieszki nie wiem.[/QUOTE] Basiu - kochana!! Poogłaszam Duszkę u siebie. Gdzie tylko się da. Jest piękna . Bardzo Wam dziękuję za jej uratowanie. Quote
Recommended Posts