Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to teraz trzymamy kciuki!!!!!!!!!!wspaniale by sie stalo gdyby znalezli sie ludzie,ktorzy zaakceptuja cala Dusienke-wariatunke,ktora tak bardzo kocha swiat i wszystkich,ten maly Wulkanek..............

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wypowiem się na temat adopcji - w tej sprawie na pewno wypowiedza się Kierowniczki :) - Ale jedno wiem na pewno, ciężko u nas z transportem. To kosztuje, a u nas finansowo ciężko.
Gdyby tego było mało, ciągle na wszystko brakuje czasu :( I miejsca na psy też brakuje ... Załamka.
Trzeba czekać na odpowiedź pani Basi lub pani Agnieszki :) Fajnie gdyby się udało, one zadecydują :)

Posted

Oj trzymamy i zagladamy:).......wiem,ze jestescie zajete,ale......:)czy nie daloby rady zamiescic jakis focinek nowych Dusi Vel Torpeda???:)na banerku to taka sierotka stoi,ciekawa jestem jak slicznotka teraz sie prezentuje.........

Posted

W przyszłym tyogdniu postaram się coś zrobić. Dusza teraz urzęduję w bawialni z innymi psami i mam wrażenie, że już trochę się uspokoiła. Chyba pieski ją trochę nauczyły i pokazały co i jak. Chociaż gdy wziełam ją na kolana, to zaczeła mi się delikatnie wdrapywac na plecy xP

Posted

Jeśli Duszyczka znajdzie DS - ma u mnie transport (conajmniej Elbląg - Warszawa) w prezencie.

Tyle, że rzadko bywam na dogo, więc w razie alarmu :) proszę o telefon.

Basia i Aga powinny dysponować moim numerem.
A za Duszkę trzymam mocno kciuki!

Posted

To dosłownie rozumiane Słonko u nas dzięki Bogu świeci od rana :lol: a na to "słonko" szczęścia i ja liczę i trzymam za Duszkę:loveu: kciuki.
Tylko Duszko zwoooooooolnijjjjjjjj tempo życia będzie ci łatwiej.

Posted

Niedawno wróciłam z Warszawy z Dnia Zwierzka. Warszawska znana restauracja zrobiła garden party i dochód z tego przeznaczyła na OTOZ Animals. Imprezę uświetnili znani aktorzy, którzy przybyli ze swoimi pupilami. Prezes OTOZu p. Ewa Gebert cały dochód z imprezy przeznaczyła na pomoc zwierzakom , które ucierpiały w powodzi.
Restauracja nazywa się "Biały Domek" i można tam przychodzić ze zwierzakami. Wszędzie są poustawiane dla nich miski z wodą a kuchnia serwuje kika rodzajów menu dla zwierząt.

Nikt sie do mnie nie zwracał w sprawie Duszki a do Agnieszki nie wiem.

Posted

[quote name='basia0607']
Restauracja nazywa się "Biały Domek" i można tam przychodzić ze zwierzakami. Wszędzie są poustawiane dla nich miski z wodą a kuchnia serwuje kika rodzajów menu dla zwierząt.
[/QUOTE]

Basia, a na jakiej ulicy znajduje się to restauracja?

Posted

[quote name='basia0607']Niedawno wróciłam z Warszawy z Dnia Zwierzka. Warszawska znana restauracja zrobiła garden party i dochód z tego przeznaczyła na OTOZ Animals. Imprezę uświetnili znani aktorzy, którzy przybyli ze swoimi pupilami. Prezes OTOZu p. Ewa Gebert cały dochód z imprezy przeznaczyła na pomoc zwierzakom , które ucierpiały w powodzi.

Nikt sie do mnie nie zwracał w sprawie Duszki a do Agnieszki nie wiem.[/QUOTE]

Basiu - kochana!! Poogłaszam Duszkę u siebie. Gdzie tylko się da. Jest piękna . Bardzo Wam dziękuję za jej uratowanie.