Alexandra29 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Skopiowane Jest szansa, aby nieznane dotąd sprawy bestialskiego traktowania zwierzat ujrzały światło dzienne. Mój znajomy pracuje w TVN. Własnie jest w trakcie kręcenia materiału o nieludzkich przejawach okrecieństwa wobec zwierząt. Jeśli znacie takie przypadki, macie jakies linki - np. tu z DOGO - wraz ze zdjęciami etc., które mogłyby stanowić podstawę do dalszego "drążenia sprawy" dajcie proszę znać. Sama nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć. Była sławna sprawa kobiety, która zakładała pseudoschroniska w małych miejscowościach, brała pieniądze od gmin, które potem nie byłe wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Zwierzęta były głodzone, nie miały opieki weterynaryjnej, były chore, zagryzały się nawzajem. Czy ktoś może dać mi namiary na tę sprawę? Jaki jest jej finał? Proszę, roześlijecie info do znajomych. Może dzięki tej akcji, temu reportażowi, pomożemy jakimś zwierzakom? Podaję link do wątku,roześlijcie tą wiadomosć dalej.Myślę, że warto. http://www.dogomania.pl/threads/1440...4#post16197794 Quote
Lolalola Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 kurde..........nie mam swego laptopa i nie moge poszperac.........na pewno sprawa huskiego z urwana glowa,sprawa psa rozjechanego przez pociag powinny byc pokazane,te wszy musza isc do paki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malkawil Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Czy wiecie może, jak się ma Duszka? Chodzi mi ostatnio po głowie... Quote
Nutusia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Też o niej wczoraj pomyślałam, tylko nie mogłam odnaleźć wątku... Quote
crazy horse Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Duszeńka wczoraj odeszła...została zaadaptowana przez cudowną kobietę,była bardzo szczęśliwa tam,niestety pourazowe stany w postaci padaczki nasilały się.Znaleziono nowy lek i przez kilka miesięcy Dusza była najszczęśliwszym psem na świecie.Niestety od 2 dni nie chciała jeść,pić,ataki wróciły jakby zwielokrotnione.Okazało się,że też miała słabe serduszko.Została pochowana pod świerkiem i jaśminem.Żegnaj psiaczku:((( Quote
aanka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dusiuniu :-(:-(:-(,. malutki aniołku:-( - tak mi przykro psinko .Ale byłaś szczęśliwa przynajmniej ostatnio ................... Quote
Nutusia Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 O mój boże... myślałam ostatnio o Duszce i nawet zamierzałam odszukać wątek... Najważniejsze, że miała swoją szczęśliwą przystań, że zdążono jej wynagrodzić to, co uczynił jej "człowiek". Popijaj teraz kawusię na łąkach zielonych, Sunieczko... Quote
Panca Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 ja pol nocy wczoraj przeryczalam....zegnaj Duszko ...mialas najlepiej pod sloncem u Pani Marioli Quote
Kejsi Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dusiu, moja milosci, nigdy Cie nawet nie widzialam, ale i tak na zawsze pozostaniesz w moim sercu psinko <3 Quote
Mysza2 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 o kurcze, a ja myślałam że wejdę i poczytam dobre wieści. Zegnaj Duszko [*] Quote
nescca Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (*)(*)(*) Duszko kochana.... tak krótko cieszyłaś się szczęściem ,spokojem i miłością człowieka. Zegnaj maleńka. Teraz juz pewnie biegasz szczęśliwa za TM. Quote
wykrywka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mysza2 napisał(a):o kurcze, a ja myślałam że wejdę i poczytam dobre wieści. Zegnaj Duszko Też liczyłam na nowe, .... dobre wieści :-(. Bardzo mi smutno, współczuję opiekunce, staram się wierzyć, że Duszka wolna od ataków szczęśliwa biega za TM. Duszko . Quote
Kejsi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Chciałam jeszcze podziękować osobom, które zajmowały się Dusią. To cudowne, że pieska, którego widzieliśmy na pierwszej stronie doprowadzono do takiego stanu w jakim była zanim odeszła. Pomimo ataków psina wreszcie doznała szczęścia i spokoju. Nawet jeśli za wcześnie, to odeszła przy ludziach i zwierzętach którzy ją kochali. Dostała od Was w podarunku miłość i szczęśliwy koniec. Dziękuję, takie sprawy jak ta dają mi nadzieję, że są ludzie, którzy potrafią zrobić To jak należy. Quote
Lolalola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Duszenko najdrozsza...a ja myslalam,ze beda tu dobre wiesci.......serducho peka mi kolejny raz..................:(:( Quote
anna10025 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Boże ,dopiero teraz przeczytałam , przez ostatnie miesiące była szczęśliwa .... przynajmniej tyle w tym podłym świecie. Cudna Duszyczko, tak pełna życia pomimo zła i bólu, żegnaj.. Quote
Recommended Posts