Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ricky vel Rikuś to maleństwo uratowane przez Anię-tygrysiczkę ze schroniska w Radomiu,

tu jeszcze w schronisku:(

i z mamusią, która umarła:(

i ze swoja nowa siostrzyczka!!!!!!!!!!!

Rikus jest juz w nowym domku u Gosi i jej męza i tłusciutkiej goldenki Saby;)

czkamy na wiesci z domku:loveu:

tu można przeczytać historię Rikusia i jego siostry Astry
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22956

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rikuś je ,bawi się, często sika i jest szczęśliwy,poznaje nowy domek biegając na swoich małych nóżkach :-).Pierwsza kolacja mmm... pancia przygotowała mi smakołyki-były pyszne,a tak pozatym trochę mnie męczy kaszel ale pan w białym fartuchu zrobił mi zastrzyki i obiecał że to minie.Tęsknię trochę za Astrą ale taki już nasz pieski los,każdy w swoją stronę.Najważniejsze to mieć kochających panciów czego życzę wszystkim pieskom.Pierwszy dzień prawie minął a teraz pora na odpoczynek.

Posted

Rikuś już dzisiaj mniej kaszle,podgryza Sabę a ona jego.W nocy maluszek trochę popiskiwał ale ładnie spał za to ja nie spałam wogóle.Gdy saba zbyt mu dokucza szczeka na nią swoim donośnym szczenięcym głosikiem i idzie obrażony na kocyk.

Posted

Właśnie wróciliśmy od weta, Rikuś kaszle,troche miał ropki w nosku,biegunkę ,zwymiotował w poczekalni,pani doktor założyła wenflon dała zastrzyki a tak poza tym biega po mieszkaniu i merda ogonkiem.

Posted

Rikuś jest bardzo dzielnym pieskiem mimo że tyle razy był kłuty ostrą igłą to ani razu nie zapiszczał , po jego ślicznych oczkach zdaje się wyczytać "przepraszam was że nie mogę się z wami bawić ale nie mam siły".A ja płaczę jak "wariat" zakochałam się w nim bez pamięci:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: