Biutka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [FONT=Arial] XIII Krajowa Wystawa Psów Rasowych - Dobre Miasto [/FONT][FONT=Arial] 9.05.2010[/FONT] OBSADA SĘDZIOWSKA: [FONT=Arial]FCI 1 [/FONT] [FONT=Tahoma] Mieczysław Gątkowski (PL) Owczarek niemiecki (German Shepherd Dog) Anna Dzidt (PL)[/FONT] FCI 2 [FONT=Tahoma] Adam Ostrowski (PL) [/FONT] [FONT=Tahoma] Czarny terier (Black Terrier)[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] Pinczery (Pinschers) Sznaucery (Schnauzers)[/FONT][FONT=Tahoma] Elżbieta Chwalibóg (PL) [/FONT][FONT=Tahoma] Bokser (German Boxer) [/FONT][FONT=Tahoma] Buldog angielski (Bulldog) Mastif angielski (Mastiff) Mastif hiszpański (Spanish Mastiff) Mastif neapolitański (Neapolitan Mastiff) Mastif pirenejski (Pyrenean Mastiff) Mastif tybetański (Tibetan Mastiff)[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma] Nowofundland (Newfoundland) Stanisław Podlaski (PL) Cane Corso Italiano Dog kanaryjski (Dogo Canario) Dog z Majorki (Majorca Mastiff) Fila Brasileiro [/FONT][FONT=Tahoma] Leonbeger[/FONT][FONT=Tahoma] Owczarek kaukaski (Caucassian Shepherd Dog) Owczarek środkowoazjatycki (Central Asia Shepherd Dog) Rottweiler [/FONT][FONT=Tahoma] Tosa Aleksandra Tarczyńska-Mizak (PL)[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma] Bernardyn długowłosy (Long-haired Saint Bernard Dog) Bernardyn krótkowłosy (Short-haired Saint Bernard Dog)[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma] Bullmastiff Dog argentyński (Dogo Argentino) Dog niemiecki (Great Dane)[/FONT][FONT=Tahoma] Dogue de Bordeaux Hovawart Landseer Shar Pei[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma] szwajcarskie psy pasterskie (Swiss Mountain and Cattle Dogs)[/FONT] FCI 3 [FONT=Tahoma]Małgorzata Lula (PL) [/FONT][FONT=Tahoma] teriery niskonożne (Small-sized Terriers and Toy Terriers)[/FONT][FONT=Tahoma] Andrzej Jendrasiak (PL) [/FONT][FONT=Tahoma] teriery wysokonożne (Large and medium-sized Terriers) teriery typu bull (Bull type Terriers)[/FONT] FCI 4 [FONT=Tahoma] [FONT=Tahoma]Anna Malczewska (PL) [/FONT][/FONT]FCI 5 [FONT=Tahoma]Marek Bork-Grabkowski[/FONT][FONT=Tahoma] (PL)[/FONT] FCI 6 [FONT=Tahoma] [FONT=Tahoma][SIZE=2]Aleksandras Kuleša (LT)[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][/FONT] FCI 7 [FONT=Tahoma]Aurelija Tunkuliene (LT) [/FONT][FONT=Tahoma]FCI 8[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma] [FONT=Tahoma][SIZE=2]Sławomir Sztul (PL) Jadwiga Konkiel (PL)[/FONT][/FONT] FCI 9 [FONT=Tahoma]Bogusława Szydłowicz-Polańczyk (PL) [/FONT][FONT=Tahoma] Boston Terrier Cavalier King Charles Spaniel Chihuahua Chiński grzywacz (Chinese Crested Dog) Lhasa Apso Shih Tzu Jakub Kruczek[/FONT][FONT=Tahoma] (PL)[/FONT][FONT=Tahoma] inne rasy (other breeds)[/FONT] FCI 10 [FONT=Tahoma]Elżbieta Chwalibóg (PL) [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]WIĘCEJ INFO-[/FONT][FONT=Tahoma] KLIK [/FONT][FONT=Tahoma]Kto jedzie? :) [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja poważnie zastanawiam się nad zgłoszeniem, ale nie mam żadnego połączenia pociągiem z Warszawy, i stąd moje pytanie - czy ktoś wybiera się z Warszawy i posiada miejsce dla jednej osoby i psa? Quote
sabra Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Plan sędziowania [url]http://www.olsztyn.zkwp.pl/2010_dobre_miasto_plan.pdf[/url] Wykaz wystawców [url]http://www.olsztyn.zkwp.pl/2010_dobre_miasto_wykaz.pdf[/url] Quote
Shaluka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 POMOCY!!!! Hej, mialam wypadek samochodowy( idota zajechał mi drogę) i jestem bez auta, wiec moja prosba brzmi: a) czy moglby mnie ktos zabrac? psiak pogody, bez problemow, dorzuce sie do paliwa, moge dojechac, do lodzi lub Warszawy b) mam polaczenia pkp, ale kazde dojezdza dzien wczesniej i poszukuje noclegu w olsztynie, a najlepiej samym Dobrym Miescie, czy ktos zna jakie w miare miejsce i nie drogie? Quote
ojasia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 W samym Dobrym Mieście znam tylko jedno miejsce noclegowe- Ranczo (lekko na obrzeżach miasta), cena za nocleg około 80 zł (nie jestem pewna). Ale mam do nich numer tel. 89 616 17 58. Podobna cena będzie w Lidzbarku Warmińskim (jakieś 20 km od Dobrego). Jak potrzebujesz jeszcze jakiś info, to daj znać- w miarę możliwości pomogę szukać Quote
sheltia12 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Będę na tej wystawię i chętnie pomogę w wystawianiu psiaka. ;) sheltia@wp.pl gg: 2299078 http://www.dogomania.pl/threads/139746-Handling-Tr%C3%B3jmiasto-Olsztyn Quote
immortal Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Będę napewno, jeżeli ktoś potrzebowałby pomocy przy wystawianiu psa służę pomocą. ;-) Tel. kom.: 790-281-201 E-mail: immortal1@vp.pl [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Kika9004 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Będą jakieś charty polskie??? Jeśli tak, to może będę ... Zabrałabym się z owczarkami niemieckimi :) Quote
Kika9004 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 O, już dotarłam do informacji :) Będą AŻ 2 charty polskie :D Quote
Natalia_W Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ANTONINA ZAKRZEWSKA - ZWYCIĘZCA DNIA MŁODEGO PREZENTERA !!!!!!!!!!!! Tosiu OGROMNE GRATULACJE :) Quote
Kika9004 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jest jakiś link do wyników, chciałabym wiedzieć jak poszło owczarkom niemieckim i jakie dokładnie charty polskie były... Quote
Squ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kika9004 napisał(a):Jest jakiś link do wyników, chciałabym wiedzieć jak poszło owczarkom niemieckim i jakie dokładnie charty polskie były... Był ABSOLUT Kalong i ZWROTNA Sopocka Aura. Zagapiłam się i nie wiem kto wygrał ;) Quote
sabra Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Squ']Był ABSOLUT Kalong i ZWROTNA Sopocka Aura. Zagapiłam się i nie wiem kto wygrał ;) Rasę wygrała Zwrotna Sopocka Aura. Niebawem będą fotki na rasach polskich :-) Owczarek podhalański CYPRYS Zymbiańsko Duma - dosk.I, Zw.Młodz., NJw R, Zw.Rasy, IIBIS Ras Polskich CYPRYS dziś skończył 10 miesięcy! Na wystawie było 9 podhalanów w tym champion :-) Trochę fotek z wystawy http://picasaweb.google.com/VideoSzydlo/XIIIKrajowaWystawaPsowRasowychDobreMiasto2010# Quote
StuporMundiFCI Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 sabra dziękujemy za zdjęcia. Jest nam miło, że zostaliśmy również "uwiecznieni". ----------- Pozdrawiamy Stupor Mundi FCI Quote
katik Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Gratulacje dla zwycięzców i zadowolonych z wystawy Sabra, swietne fotki :) i nawet się cairn załapał. :) Quote
anetek100 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 witajcie jestem z Olsztyna ale pojechałam sobie obejrzeć .. - zwłąszcza moje wymarzone goldenki:)ja jako "fotograf" z zamiłowania, wszędzie muszę wcisnąć swój obiektywik i musiałąm także w Dobrym Mieście:)nie znam się totalnie na hodowlach wybaczcie ale mam kilka fotek:)postaram się je jakoś sklecic w jeden album ale trochę to potrwa więc może ktoś umie zwinnie to zrobic za mnie??:(co do fotek nie są zbyt piekne bo zapomniałam ustawic inny program w aparacie i wyszły hmhmmm złej jakości, ale może ktoś siebie ujrzy na nich:) Quote
Kika9004 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 anetek100 najlepiej gdybyś założyła sobie konto na Google, tam masz do dyspozycji program, który ściągasz nazywa się Picassa i dzięki niemu szybko i bardzo prosto wrzucasz zdjęcia tworząc galerię na internecie :D Quote
Kika9004 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='sabra']Rasę wygrała Zwrotna Sopocka Aura. Niebawem będą fotki na rasach polskich :-) Trochę fotek z wystawy http://picasaweb.google.com/VideoSzydlo/XIIIKrajowaWystawaPsowRasowychDobreMiasto2010# trochę to dobre słowo :) Jest ich mnóstwo za co baaardzo dziękuję, bo miło się je ogląda :) Jestem w połowie :) Quote
FLY Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 anetek100 napisał(a): - zwłąszcza moje wymarzone goldenki:) to ja czekam na foty goldenków, może i nas gdzieś uchwyciłaś;) Quote
anetek100 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ojj przy goldenkach stałam najdłużej:):):)oczy aż wybałuszałam :) Quote
Recommended Posts