Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosze....jaka ona szczęśliwa......serce się raduje. Ta psina nie widziała świata poza zasięgiem łańcucha....
Dzięki za wszystko, co dla niej zrobiłyście Malibo.:Rose::Rose:

Posted

OOOO - pies żaglarz :)
Nie ma choroby morskiej pod pokładem?
Nie wyskakuje z łódki?

Ja swojej na żagle nie brałam, ale na kajaku (tak naprawdę na kanu) to pływała. Tylko, że nie bała się niczego i łaziła po cieniutkiej burcie ok 3cm - niczym chodzenie po linie :) Ale często lądowała do wody.
Na jachcie może być problem z podchodzeniem do tonącego - tutaj akurat psa :) Weź go wyciągnij z wody !!!!

Posted

"Jej pierwszy raz" - Margo na razie nie pływa, tylko uczy się jachtu. Zachowuje się bardzo dobrze, nie ma zamiaru wskakiwać do wody, nie szczeka na uruchomiony silnik, chociaż odkurzacz doprowadza ją do pasji.
Podróż samochodem odbyła się z dwoma przystankami na "rzyganko", ale potem już było dobrze. Pewnie to stres, a nie choroba lokomocyjna.
Możemy być dumne z dziewczynki:)

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

Uff, jak gorąco:)
Takie mam zęby, że to kolanko pani zaraz odgryzę;-)

A tu widać, jak przytyłam

Pozdrowienia!

Margo ma się bardzo dobrze - uprawia spacery długodystansowe z Natalią, np. na kontrole do weta 2x10km:crazyeye:
Margolcia ma jednak chorobę lokomocyjną i nie może jeździć samochodem.
Bywa na wycieczkach nad jezioro, ale nie chce pływać. No, cóż, jej wybór:p

• 7 months later...
Posted

Wieści od Margo:)

"Witam :) u Margo dobrze:) wszystko w porządku :) biega, szczeka, skacze hehe tylko coś ostatnio codziennie miskę z wodą wylewa ale może jej przejdzie :) z nadmiaru zajęć nie mam kiedy zdjęć nowych porobić i wysłać ale w połowie stycznia powinno się już u mnie rozluźnić (ukończę praktykę która jest obowiązkowa na magisterce) to wyślę kilka fotek których nie mam, obecnie są na aparacie koleżanki :) utrzymuje wagę i linię, nadal dostaje 2 razy dziennie jeść gdyż nadal bardzo szybko je ale tylko w tedy kiedy się patrzy na nią a kiedy jej się da i odejdzie to je normalnie niestety ma duży uraz i mimo zaufania odruch taki jej został. Próbowała na kolana się wdrapać jak mężczyzna mojej mamy siedział na ławce przy wędzeniu, całuśna bez wyczucia uderzenia zębami :P Poza tym jest wszystko w jak najlepszym porządku i cieszymy się, że mrozów nie ma :) "

Posted

Wielkie dzięki Malibo za tak dobre wieści o Margo:) I całe szczęście że mrozów nie ma, ale chyba jednak dziewczyna chciałaby żeby trochę śniegu spadło, bo jak się patrzy na fotki z ubiegłego roku to widać że była nim zachwycona:)