Monday Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Należy...ychy... - sierściuchowi jednemu :) Skąd w niej tyle ufności dla ludzi????? Quote
red Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Bosze....jaka ona szczęśliwa......serce się raduje. Ta psina nie widziała świata poza zasięgiem łańcucha.... Dzięki za wszystko, co dla niej zrobiłyście Malibo.:Rose::Rose: Quote
tula Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A teraz jakie ma widoki:) tylko pozazdrościć, należy Ci się Margolciu kochana:) Quote
Monday Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 OOOO - pies żaglarz :) Nie ma choroby morskiej pod pokładem? Nie wyskakuje z łódki? Ja swojej na żagle nie brałam, ale na kajaku (tak naprawdę na kanu) to pływała. Tylko, że nie bała się niczego i łaziła po cieniutkiej burcie ok 3cm - niczym chodzenie po linie :) Ale często lądowała do wody. Na jachcie może być problem z podchodzeniem do tonącego - tutaj akurat psa :) Weź go wyciągnij z wody !!!! Quote
malibo57 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 "Jej pierwszy raz" - Margo na razie nie pływa, tylko uczy się jachtu. Zachowuje się bardzo dobrze, nie ma zamiaru wskakiwać do wody, nie szczeka na uruchomiony silnik, chociaż odkurzacz doprowadza ją do pasji. Podróż samochodem odbyła się z dwoma przystankami na "rzyganko", ale potem już było dobrze. Pewnie to stres, a nie choroba lokomocyjna. Możemy być dumne z dziewczynki:) Quote
malibo57 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Margo ma się świetnie, boczki się zaokrągliły. Spowodowała dwie awanturki z Tosią - obowiązuje wzmożona kontrola. Niestety, ostatnie zdjęcia zniknęły razem z moim telefonem. Quote
Monday Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Malibo, szkoda twojego telefonu :( Czy to znaczy, że zmienisz numer? Quote
malibo57 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Nie, numer został - od wczoraj odbieram już sms'y. Gorzej z kontaktami i namiarami - nawet nie wiem, czego brak, dopóki nie będzie potrzebne, to się nie dowiem. Quote
malibo57 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Otrzymałam ponownie zdjęcia i filmiki od pani Natalii - serdecznie dziękuję i przepraszam za opóźnienie w publikacji. Quote
malibo57 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 I dalej Teraz popracuje nad filmikiem;-) http://www.youtube.com/watch?v=4IhvUmouVMc Filmik z telefonu - okropnie "rozpikselowany", niestety. Quote
malibo57 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [video=youtube;4IhvUmouVMc]http://www.youtube.com/watch?v=4IhvUmouVMc[/video] Quote
tula Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 rozpikselowany ale i tak widać jaka sunia jest szczęśliwa szczęściara:) dzięki Malibo:) Quote
agata-air Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 O dodałaś fotki :D Właśnie miałam je wrzucić hehe wiec tu juz wszyscy podziwiają Margo, to ja idę do Zośki. Quote
malibo57 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Zimowa Margo. [video=youtube;mOb1EiaEpi0]http://www.youtube.com/watch?v=mOb1EiaEpi0[/video] [video=youtube;7c1wb3eQ9AU]http://www.youtube.com/watch?v=7c1wb3eQ9AU[/video] Quote
malibo57 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Oraz serwis foto:) Margo ukrywa pycholka w śniegu - widać, że lubi lekki puch. Quote
red Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Piękna sunia, szczęśliwa bardzo - musimy sprawdzić, czy chłop znów nie nazbierał psów. Quote
malibo57 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Oj, dawno nas tu nie było:) To zaczynamy: Margo po zimie:) Wyładniałam, prawda?:) Quote
malibo57 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Uff, jak gorąco:) Takie mam zęby, że to kolanko pani zaraz odgryzę;-) A tu widać, jak przytyłam Pozdrowienia! Margo ma się bardzo dobrze - uprawia spacery długodystansowe z Natalią, np. na kontrole do weta 2x10km:crazyeye: Margolcia ma jednak chorobę lokomocyjną i nie może jeździć samochodem. Bywa na wycieczkach nad jezioro, ale nie chce pływać. No, cóż, jej wybór:p Quote
tula Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Margolcia piękna i szczęśliwa, wspaniałe wiosenne fotki:) Dzięki Malibo:) Quote
red Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Piękna Margo, nie ta sama co przy budzie na łańcuchu....Fakt, ona bardzo "haftowała" w samochodzie, jak ją wiozłyśmy. Quote
malibo57 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wieści od Margo:) "Witam :) u Margo dobrze:) wszystko w porządku :) biega, szczeka, skacze hehe tylko coś ostatnio codziennie miskę z wodą wylewa ale może jej przejdzie :) z nadmiaru zajęć nie mam kiedy zdjęć nowych porobić i wysłać ale w połowie stycznia powinno się już u mnie rozluźnić (ukończę praktykę która jest obowiązkowa na magisterce) to wyślę kilka fotek których nie mam, obecnie są na aparacie koleżanki :) utrzymuje wagę i linię, nadal dostaje 2 razy dziennie jeść gdyż nadal bardzo szybko je ale tylko w tedy kiedy się patrzy na nią a kiedy jej się da i odejdzie to je normalnie niestety ma duży uraz i mimo zaufania odruch taki jej został. Próbowała na kolana się wdrapać jak mężczyzna mojej mamy siedział na ławce przy wędzeniu, całuśna bez wyczucia uderzenia zębami :P Poza tym jest wszystko w jak najlepszym porządku i cieszymy się, że mrozów nie ma :) " Quote
tula Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wielkie dzięki Malibo za tak dobre wieści o Margo:) I całe szczęście że mrozów nie ma, ale chyba jednak dziewczyna chciałaby żeby trochę śniegu spadło, bo jak się patrzy na fotki z ubiegłego roku to widać że była nim zachwycona:) Quote
Recommended Posts