tula Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Red kochana, stwórz jakieś piekne teksty dla Marko i Kaji, bo ja jutro wracam i chciałabym zacząć ogłaszać pięknotki:) Quote
tula Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A ja tak se czekam na teksty do ogłoszeń dla dziewczyn, a przy okazji wspomnę też o tekstach dla Marsa i Aresa:cool3::mad: Quote
red Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tula, napiszę...tylko chwilkę, nie wiem dlaczego dziewczyny nic nie piszą o suni, a my czekamy, ciekawe bardzo... Quote
malibo57 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Witajcie! Niestety, ostatnio nie mam czasu na Dogo i tak jeszcze potrwa. Margo ma sie nieźle, w poniedziałek sterylizacja. Ma dwa zapytania z naszych ogłoszeń - czekamy na bliższy kontakt. Quote
red Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Malibo, dlaczego nieźle, to znaczy że coś z nią nie tak fizycznie lub psychicznie? Quote
tula Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Red nieźle czyli nie jest źle czyli jest dobrze, ja tak rozumiem:) Quote
Ziutka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 tula napisał(a):Red nieźle czyli nie jest źle czyli jest dobrze, ja tak rozumiem:) Tak jest...dobrze rozumiesz cioteczko :):):) Quote
luka1 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Margo gania po ogrodzie i zapomina o łańcuchu Quote
tula Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Malibo a znalazłabyś czas żeby wkleić jakiś link z Waszego ogłoszenia to bym sobie tekst przekopiowała, dla Kaji również:) Quote
malibo57 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dobry wieczór! Linki do ogłoszeń, to Ziutka poda, bo to ona jest tytanem pracy w tej dziedzinie:) Aha, faktycznie, "nieźle" oznacza "dobrze" - przepraszam za brak precyzji. Quote
Ziutka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Margo - młoda (1,5 roku) suczka, w typie ON, została odebrana interwencyjnie człowiekowi, który nie był w stanie się nią opiekować. Margo jest żywym dowodem na to, że duże jest piękne! Duże jest też radosne i przyjazne, ciekawe świata i chętne do zabawy, bardzo żywiołowe. Margo zgadza się z innymi psami i kotami, nie ma tendencji do dominacji, garnie się do ludzi - bardzo ich lubi i lubi być z nimi. Pilnuje się na spacerach, ale też ładnie chodzi na smyczy. Margo jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. Bardzo jest jej potrzebny prawdziwy dom, aby mogła w nim spokojnie dorastać i się kształtować. Quote
tula Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ziutka dzieki wielkie za tekscik:), dzisiaj postaram sie poogłaszać dziewczyny, ostatnio mam niestety opóźnienie bo dzieciaki mi chorują i mam mały szpital w domu:( Quote
Monday Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tekst super :) Krótki, zwięzły, a opisuje całą Margo - której nie znaliśmy :) Quote
Ziutka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Monday napisał(a):Tekst super :) Krótki, zwięzły, a opisuje całą Margo - której nie znaliśmy :) To nasza malibo takie tworzy :):):) Quote
luka1 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183560-Radom-szukam-dziewczyny ofik dla dziweczyn z Radomia - jestem upierdliwa? Quote
lilith27 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 a ja wiem co u królwej margo(t) suczka to idealny psiak wspaniała dogaduje się z każdym innym psem chodzi idealnie na smyczy, bez smyczy siada waruje po schodach śmiga jak talalaala jedzenia nie kradnie i umie się dzielić margosia w poniedziałek idzie na sterylkę czy margosia ma allegro? zrobić jej? Quote
malibo57 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Margolcia jeszcze nie jest wysterylizowana - odstąpiła swój termin koleżance, bo byli państwo zainteresowani jej adopcją, którzy brali na siebie koszty sterylizacji. Z adopcji nic nie wyszło, Margo okazała się za mała:( Dziś, z kolei, zgłosili się nastepni chetni, którzy odwiedzili Margolcię i bardzo im sie spodobała. Sa na nia zdecydowani i proszą o natychmiastową wizytę w Zabkach - nawet dziś. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to poprosimy o allegro. Sprawa wyjaśni sie najpóźniej jutro:) Quote
Monday Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Super by było...Margo za mała, hm... Ona jest śliczna :) Quote
Recommended Posts