Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie! Niestety, ostatnio nie mam czasu na Dogo i tak jeszcze potrwa.
Margo ma sie nieźle, w poniedziałek sterylizacja. Ma dwa zapytania z naszych ogłoszeń - czekamy na bliższy kontakt.

Posted

Dobry wieczór!
Linki do ogłoszeń, to Ziutka poda, bo to ona jest tytanem pracy w tej dziedzinie:)
Aha, faktycznie, "nieźle" oznacza "dobrze" - przepraszam za brak precyzji.

Posted

Margo - młoda (1,5 roku) suczka, w typie ON, została odebrana interwencyjnie człowiekowi, który nie był w stanie się nią opiekować. Margo jest żywym dowodem na to, że duże jest piękne! Duże jest też radosne i przyjazne, ciekawe świata i chętne do zabawy, bardzo żywiołowe. Margo zgadza się z innymi psami i kotami, nie ma tendencji do dominacji, garnie się do ludzi - bardzo ich lubi i lubi być z nimi. Pilnuje się na spacerach, ale też ładnie chodzi na smyczy. Margo jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. Bardzo jest jej potrzebny prawdziwy dom, aby mogła w nim spokojnie dorastać i się kształtować.

Posted

Ziutka dzieki wielkie za tekscik:), dzisiaj postaram sie poogłaszać dziewczyny, ostatnio mam niestety opóźnienie bo dzieciaki mi chorują i mam mały szpital w domu:(

Posted

a ja wiem co u królwej margo(t)

suczka to idealny psiak
wspaniała dogaduje się z każdym innym psem
chodzi idealnie na smyczy, bez smyczy
siada
waruje
po schodach śmiga jak talalaala
jedzenia nie kradnie i umie się dzielić

margosia w poniedziałek idzie na sterylkę

czy margosia ma allegro?
zrobić jej?

Posted

Margolcia jeszcze nie jest wysterylizowana - odstąpiła swój termin koleżance, bo byli państwo zainteresowani jej adopcją, którzy brali na siebie koszty sterylizacji. Z adopcji nic nie wyszło, Margo okazała się za mała:(
Dziś, z kolei, zgłosili się nastepni chetni, którzy odwiedzili Margolcię i bardzo im sie spodobała. Sa na nia zdecydowani i proszą o natychmiastową wizytę w Zabkach - nawet dziś. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to poprosimy o allegro. Sprawa wyjaśni sie najpóźniej jutro:)