Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lilith27 napisał(a):
taka mini owczareczka ................

Nie taki mini - ona po prostu jest może ciut drobniejsza...ale wielkością to wcale nie jest mniejsza. Owczarki nie są takimi dużymi psami...a dziewczyna, to drobniejsza musi być :)

Tak czy tak śliczna jest. Jest bardzo atrakcyjnym psem pod względem adopcji.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieczorem dostałam sms, że państwo z Ząbek odwołują niedzielną adopcję, z powodu "zbyt dużych wątpliwości o dobro Margo". Chodziło o to, ze nie ma ogrodu i 4 spacery dziennie, w tym 2 dwugodzinne (bieganie) mogą być niewystarczające.

Posted

Faktycznie bardzo brzydko z ich strony:shake: ja tez ogłaszam Margosię, tak pomyślałam dziewczyny czy mogłybyście zrobic jej przy okazji fotki z bliska jak siedzi i stoi, zauważyłam że ludzie lubią takie zdjęcia w ogłoszeniach.

Posted

malibo57 napisał(a):
Czekam na resztę zdjęć, ale już je widziałam - Margo raczej nie ma zdjęć statycznych. Ona jest bardzo dynamiczna;-)

czy ktoś nie jest w zwłoce?

Posted

luka1 napisał(a):
spróbuję robić jej na innych portalach. Choć może zgłaszający się domek będzie ok.

Ok, a ja odnowie teraz wszystkim psiakom gumtree, bo szybko spadają na dalsze strony.

Posted

dzięki cioteczko.... :P
ile żeśmy się z omar naprosiły żeby raczyła zapozować....echhhh... ale dziewucha z niej fantastyczna....z takim pozytywnym szmerglem w oku... ;P