Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cena wejścia na wystwę w Lipsku za osobę dorosłą to 7 euro,
za dziecko od 6-12 lat - 3 euro,
za troche większe zniżkowy od 13-18 lat+ studenci - 5 euro
karta rodzinna: 2 dorosłe osoby + dowolna liczba dzieci - 15 euro.

Posted

a Berlin ??(ewentualnie wystawy kiedy sa wystawy w Berlinie jak wogole wygladaja wystawy w niemczech
(ciezko poruszać mi sie po serwerze zwiazku kynologicznego w niemczech bo kompletnie nie znam sie na niemieckim)

• 1 month later...
Posted

13/14.01.2007 CACIB Nurnberg

03/04.03.2007 CACIB Munchen

10/11.03.2007 CACIB Offenburg

14/15.04.2007 CACIB Erfurt

04.05.05.2007 CACIB (VDH EUROPASIEGER) Dortmund

O tych wystawach szczegółowe informacje /foldery: pełne obsady sędziowskie, formularze zgłoszeniowe itd... / mogę przesłać faxem jeśli ktoś jest zainteresowany.

:lol:

Posted

sortis napisał(a):
13/14.01.2007 CACIB Nurnberg

03/04.03.2007 CACIB Munchen

10/11.03.2007 CACIB Offenburg

14/15.04.2007 CACIB Erfurt

04.05.05.2007 CACIB (VDH EUROPASIEGER) Dortmund

O tych wystawach szczegółowe informacje /foldery: pełne obsady sędziowskie, formularze zgłoszeniowe itd... / mogę przesłać faxem jeśli ktoś jest zainteresowany.

:lol:

Ja poproszę jeszcze o sędziów na Husky i na Gończe Polskie na te wystawy i jak bys miała to jeszcze Berlin.
ps. Ile od granicy Polskiej tak mniej więcej jest do Lubliany?

Posted

Niestety, mam czasowo nieczynny skaner, więc na maila folderów przesłać nie mogę. Mogę tylko faxem... albo skseruję i wyślę listem, jeśli kto chętny poda adres, można na priv.

Posted

sortis napisał(a):
Niestety, mam czasowo nieczynny skaner, więc na maila folderów przesłać nie mogę. Mogę tylko faxem... albo skseruję i wyślę listem, jeśli kto chętny poda adres, można na priv.

Ja mogę dac nr faxu, ale do naszego oddziału gdzie będe w czwartek od 17,15 do 19, czy w tych godz. dasz radę przesłać?

Posted

Basik napisał(a):
Ja mogę dac nr faxu, ale do naszego oddziału gdzie będe w czwartek od 17,15 do 19, czy w tych godz. dasz radę przesłać?

O.K. Dam radę.

Posted

Musialek was zapewne bedzie sedziowal ktos z Klubu dla angielskich psow pasterskich patrz Club fur Englische Huttehunde ;-) bedzie jakis niemiec sedziowal.

I jak jedziesz?