Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 year later...
Posted

Byłam na stronie niemieckiego zwiazku i znalazłam tylko 11 wystaw na rok 2006.:crazyeye:

czy to możliwe :-o oni robią tak mało imprez :-o
czy trzeba gdzie indziej zobaczyc :cool3: (mam nadzieję :) )

w porównaniu z naszym kalendarzem to my w miesiacu mamy więcej :lol:

Posted

miedzynarodowek i krajowek jest faktycznie tak malo ale kluby ras organizuja po kilkadziesiat wystaw rocznie wiec poszukaj na stronach pastuchow terminow wystaw specjalistycznych

Posted

Iwonko czyżbyś wybierała się na Niemieckie wyprawy ?? :lol: my z Bardotką tak sobie myślałyśmy o takich wycieczkach ale to dopiero w przysżłym roku przynajmniej my (trza się zrobić ;-))

a ja mam sdo Was pytanie...chodzi mi o Intera jak to jest czy jak mam wniosek z Polski i Niemiec (rasa z tamtąd pochodżaca) to liczy się jako jeden wniosek czy nie? napisane jest że trzeba 4 z różnych krajów w tym z kraju ojczystego bądź kraju pochodzenia rasy jak z tym jest ??

Posted

[quote name='jo-jo']Iwonko czyżbyś wybierała się na Niemieckie wyprawy ?? :lol: my z Bardotką tak sobie myślałyśmy o takich wycieczkach ale to dopiero w przysżłym roku przynajmniej my (trza się zrobić ;-))[quote]

Ja się wybieram najpierw do Lipzka we wrześniu 2x CACIB i CAC - niedaleko a rozeznam się w tamtym rynku i jesli nieźle nam pójdzie to też od przyszłego roku bedziemy walczyc.

Myslałam że jest cos około czerwaca, lipca i gdzies blisko ale oni chyba w wakacje maja przerwe wystawową :))

Posted

Elitesse napisał(a):
jojeczku w tej chwili juz nie ma takiego wymogu ze z kraju ojczystego lub pochodzenia rasy, mozesz miec wnioski z dowolnych krajow byle by z trzech

aha czyli rozumiem że moge mieć i z tefo i z tego i będą się liczyć jako dwa ::loveu:

Dz Eli ;-)):calus:

Posted

Widzę, że o Lipsku piszecie..... Czy jechałby ktoś może przez Poznań i miałby miejsce dla mnie i mojego diabełka? (ewentualnie mogę gdzieś dojechać).

Również planowałam tę wystawę, ale samemu to jest trochę problem, a zwłaszcza bez auta :-(

Posted

Iwa-R napisał(a):
Widzę, że o Lipsku piszecie..... Czy jechałby ktoś może przez Poznań i miałby miejsce dla mnie i mojego diabełka? (ewentualnie mogę gdzieś dojechać).

Również planowałam tę wystawę, ale samemu to jest trochę problem, a zwłaszcza bez auta :-(

ja bede jechala z Wroclawa a konkretnie z Obornik Slaskich - jak nie znajdziesz czegos blizej to zaprzaszam :)

Posted

Elitesse napisał(a):
ja bede jechala z Wroclawa a konkretnie z Obornik Slaskich - jak nie znajdziesz czegos blizej to zaprzaszam :)

Dzięki za propozycję, będę miała na uwadze :)

Posted

A czy wiecie jak wyglądają noclegi w Lipsku? Prawdopodobnie to byłaby nasza pierwsza zagraniczna wystawa, a nie mam na ten temat zielonego pojęcia :eviltong:

Do Lingen nie jadę, bo za daleko, i nie mam jeszcze kasy tyle. Aż tak szaleć to jeszcze nie mogę :P

• 4 months later...
Posted

Mam proźbę czy ktoś moglby mi przeslać liste wystaw w niemczech ??
(kiedy gdzie i ile za wstęp) z gory dzięki !
Jeśli taki temat juz gdzies byl to proszę mnie "odeslać" do tamtego tematu a ten zamknąc
Pozdr.

Posted

dzięki :)
"1. Meldeschluß: 7. Juli 2006
1. Meldegebühr: 30,00 Euro
2. Meldeschluß: 4. August 2006
2. Meldegebühr: 35,00 Euro"
tylko teraz .. ktora cena to cena za wejscie

Posted

[quote name='Daisunia']dzięki :)
"1. Meldeschluß: 7. Juli 2006
1. Meldegebühr: 30,00 Euro
2. Meldeschluß: 4. August 2006
2. Meldegebühr: 35,00 Euro"
tylko teraz .. ktora cena to cena za wejscie

Wejście na wystawę? czy za zgłoszenie psa? Chcesz wejść na wystawę jako widz czy wystawiać psa?

Ceny i termy są podane za zgłoszenie psa:
1. Meldeschluß: 7. Juli 2006 - 1 termin przyjmowania zgłoszeń
1. Meldegebühr: 30,00 Euro - opłata za zgłoszenie w 1 terminie
2. Meldeschluß: 4. August 2006 - 2 termin przyjmowania zgłoszeń
2. Meldegebühr: 35,00 Euro"- opłata za zgłoszenie w 2 terminie