Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mam nadzieję, że dziś sunia czujesz się znów troszkę lepiej :) Quote
Helga&Ares Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Dżojka czuje się coraz lepiej. Uśmiecha się od ucha do ucha. Jest nadal chudziutka, ale to kwestia czasu. Zauważyłam, że bardzo boi się ulicy, samochodów i facetów, skonfrontowana z chociażby jednym z w/w panicznie ucieka... Quote
Akrum Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 o, widac poprawę, już ma radośniejszy pycholek. dobrze, choć jedna dobra wiadomość dzisiejszego dnia... Quote
Dora Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 po pyszczku widac ze juz znacznie lepiej ma sie sunia :) Quote
Helga&Ares Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 U Dżojki ujawniły się niepokojące leki, o których pisałam wcześniej, uniemożliwiające jej normalne funkcjonowanie w "dużym mieście" (myślę o ew. adopcji). Lęki się nasilały, więc postanowiłam coś z tym zrobić. Za każdym razem, kiedy u Niej byłam, zabierałam ją na spacer "socjalizacyjny" poza teren lecznicy. Choć Dżojka nadal jest zestresowana i niespokojna, to widać już znaczna poprawę, nie ucieka już z paniką, z przerażeniem w oczkach. Myślę, że ona potrzeuje czasu i sukcesywnej socjalizacji i bedzie ok. Z innej beczki - Dżojka to wybredna bestia. Suchą karmę zjada "jednym zębem". Do psów ok, do kotów ok, poluje za to na ptaki. Quote
Helga&Ares Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Joya już po sterylce, gotowa do adopcji ! Quote
Akrum Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ojej ... no to czas pokazac sunie światu :) a czuje się dobrze ?? Quote
Helga&Ares Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Tak, Dżojka jest już zdrowa.Od wczoraj w cudnym DS! Quote
Akrum Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Helga&Ares napisał(a):Tak, Dżojka jest już zdrowa.Od wczoraj w cudnym DS! ojej :) bardzo się cieszę :) Dżojka - gratulujemy nowego domku i odtąd lepszego życia :) Quote
Dora Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Slicznie :loveu: Bardzo sie ciesze ze sunia ma dobry i kochajacy domek :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts