Śnieżynka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Może już w przyszłym roku uda się zorganizować :D A Monika ruszyła i całkiem dobrze nas mobilizuje :D stąd takie szybkie i duże kroki :D Quote
Oleniek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A my byliśmy w Łodzi na torze agility!!!!!!!!!!! i mam dwie informacje : dobrą i złą Dobra Belce sięsuper podobało po pierwszym pokazaniu jak sięwchodzi na taką "kładkę" kolejne przechodzenie szybkim truchcikiem od początku do końca szło ekspersowo na komendę "idź":loveu: Takie "odwrócone V" coś jakby drabina - okazało się hitem:crazyeye: RAz Belkę Klaudia pod pupkę popychała do góry, potem asekuracja za ogon w dół. I na kolejne moje komendy "w góre" pies pokonywał tę przeszkodę jakby to robiła od wieków:crazyeye::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie ma sparwy, w te i nazad - skoro to panci przyjemność sprawia. a jak jeszcze pokazałam że rzucę piłeczkę to dopalacze się psu włączyły:multi: tunel- no problem, dzieci taki mają i czasem jej rzucały piłeczkę, więc się pies tunelem nie przejmował (ot czasem wolałaby go ominąc bokiem:evil_lol:) taki "rękaw" też przeszedł. Potem były hopki. Cytuję jedną z dziwczyn "ten pies fruwa" no i zła wiadomość Trafiłyśmy do weta po 30 minutach agility... wokół toru, na torze pełno było wyschniętych traw i ich nasion (takich ostrych z jednej strony i rozcapierzonych z drugiej) no i raptem po jednym szukaniu zabłąkanej piłeczki (po hopce belce uciekła piłeczka za daleko)Belka zaczęła trzepać łbem i piszczeć w niebogłosy:placz: Po 10 minutach jak jej nie przechodziło (a nie piszczała cały czas tylko co 2-3 minuty) pojechałam do weta. A tam się okazało że to ostre nasionko jest w uchu!!!!!!!!!tak głęboko że dotyka błony bębenkowej. Belka się rzucała strasznie, więc dostała gupiego jasia, wet wyjmował to nasionko i wyjmował, Belka skomlała.... w końcu wyjął, kropelka krwi się pojawiła tam głęboko, dostała antybiotyk do ucha...potem sprawdzenie drugiego ucha...a tam drugie wredne nasionko, tyle że nie tak głęboko!!! też antybiotyk No i się Belka rekonwalescentuje. Spała długo teraz jej trochę lepiej. Boję się czy się nie zraziła do agility Quote
IraKa Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Przykre zdarzenie. Niech się dziewczyna kuruje. Jak się jej spodobało nie sadzę żeby miała jakieś opory następnym razem:evil_lol: Powodzenia Quote
dog_master Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oleniek napisał(a): Takie "odwrócone V" coś jakby drabina - okazało się hitem To A czy odwrocone V to palisada :) Bedzie dobrze :) na pewno sie nie zrazi :) A my nie agilitujemy od prawie 1,5 miesiaca - jutro szyjemy wiezadlo krzyzowe i Bog jeszcze wie, co... Quote
pati Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 brawo Belka!!! zuch dziewczynka ale czego to pies nie zrobi zeby Pancie zadowolic :cool3: nie przejumj sie kochana nie sadze zeby Belka polaczyla weta z torem . Bedzie biegac jak torpeda nastapnym razem Quote
Oleniek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Już wczoraj było dobrze. Po długim śnie wróciła cała energia. Piłeczka poszła w ruch, a dziś była wyprawa rowerowa ze sprinetm z długiej górki:diabloti: Wróciłam wykończona - Belka nie:evil_lol: Quote
Cheritka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Oleniek napisał(a):Już wczoraj było dobrze. Po długim śnie wróciła cała energia. Piłeczka poszła w ruch, a dziś była wyprawa rowerowa ze sprinetm z długiej górki:diabloti: Wróciłam wykończona - Belka nie:evil_lol: Witam Ola odezwij się do mnie na priv plissssssssss Quote
PATIszon Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Melduje z przyjemnoscia, ze Kimulcowa miala swoj debiut w openach w ten weekend. Dodam, ze bardzo udany :loveu: Podobno ktos nas nagral, jak sie ujawni to wstawie. Quote
Czarna_Owieczka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Patiszon-spóźnione ale GRATULACJE !! :multi: czekamy na filmik :) Quote
PATIszon Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): czekamy na filmik :) To jest nas dwie :mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Co prawda Blaki to nie rodowodowy pudel, ale mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko jeśli wrzucę tu fotki z szkolenia. Chodzimy na agility do klubu "Radosny Pies" w Białymstoku. Jesteśmy początkujący, ale powoli idziemy do przodu. Autorką zdjęć jest wiw Quote
PATIszon Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 A oto ekipa z ostatnich zawodow agility: Zdjecie by WANDA KRAWCZUK jakby kto pytal. Quote
Sonya-Nero Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No a jak wam poszło ? jakby się ktoś pytał ;) Quote
PATIszon Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Sonya-Nero']No a jak wam poszło ? jakby się ktoś pytał ;) Mnie bardzo dobrze, w sobote wygralysmy open, w niedziele nas nie bylo;) Reszta niech sie chwali sama. :loveu: http://images23.fotosik.pl/283/60f7e50d1fce4bbe.jpg Quote
Sonya-Nero Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No to brawa dla ciebie i dla Kimi :thumbs: Quote
PATIszon Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jest filmik! Dzieki Marzenie :modla: http://strony.aster.pl/mbrzeska/filmy/kimi.wmv Quote
Gośka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Świetne:multi: Kimi jest jak błyskawica:p Quote
Sonya-Nero Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 :crazyeye:ale z niej sprężyna :evil_lol:, widzę, że ktoś ledwo za nią nadąża :cool3: A z łapką już wszystko w porządku? Quote
dog_master Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Kimi wymiata :loveu: One more, od p. Mariusza z BAT: YouTube - Patrycja&Kim Quote
PATIszon Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dzieki, dzieki, dzieki :loveu::multi::loveu::multi: Wreszcie filmiki :multi::multi::multi: I jak ladnie poczekala na moje GO na strefce, kochana Pudel :loveu::loveu::loveu: Quote
PATIszon Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Sonya-Nero napisał(a)::crazyeye:ale z niej sprężyna :evil_lol:, widzę, że ktoś ledwo za nią nadąża :cool3: A z łapką już wszystko w porządku? No wlasnie ruszam sie jak mucha w smole, jakbym wyciagala nogi to conajmniej jedna sekunde bylaby szybsza......:cool3: Ale ro dopiero nasze poczatki, jeszcze sie rozkrecamy i docieramy..... A lapka....hmmmm no slabsza jest zdecydowanie od tej zdrowej, ale jak widac dziala. Moze Miszczem Swiata nie zostanie, ale i tak jest kofana:loveu: Quote
Sonya-Nero Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 I to jest najważniejsze, że jest kofana :multi: zresztą... ich nie da się nie kochać, tak sobie jakoś owiną pańcie wokół tej małej łapki... :p:eviltong: Quote
aangelaa95 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dog_master - świetny filmik :mdrmed:. Prawie że doskonały :cool3: A lapka....hmmmm no slabsza jest zdecydowanie od tej zdrowej, ale jak widac dziala. Działa?? :roll: Powala!! :lol: I to jest najważniejsze, że jest kofana :multi: Niom własnie :loveu: Pozdrawiam Angela & Aris :loveu: Quote
PATIszon Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wrocilam z Czech! Z Pudlowej jestem zadowolona, choc nie zawalczylysmy nic szczegolnie. Egzaminy poszly nam dobrze, bo w sobote Kimulcowa byla pierwsza (Z NAJLEPSZYM CZASEM ZE WSZYSTKICH JEDYNEK!!!:o:multi:czyli Pudel szybsza od borderow!!!) w sobote druga. dzieki temu mamy A2, czyli plan na ten rok wykonany. Openy zawalalam jeden po drugim, ale jest to poniekad wynikiem tego, ze Pudel znacznie przyspieszyla na torze ( co wiaze sie z fruwaniem nad strefami i pryskaniem nie w te dziure tunelowa co trzeba...:roll:) Filmiki byly krecone, wiec beda, ale nie wiem kiedy. Poki co 2 miesiace przerwy w zawodach, wracamy do cwiczenia strefek! Dobranoc!;) Quote
Recommended Posts