PATIszon Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Sonya-Nero napisał(a):Tylko ten korzeń to jest ruski ;) a tak po prawdzie to szwedzko-fiński ;) To jest iście wybuchowa mieszkanka narodowości :p Ja tam nie wnikam, o obywatelstwie pisalam .;) Quote
Sonya-Nero Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ale można się już domyśleć jak działa taka mieszanka :cool3: :evil_lol: Quote
kam&robi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Świetna sprawa z takim psim sportem. Mam nadzieję że jak nabędę psiurkersa to też mi się uda uczestniczyć w agility, trzeba robić konkurencje stałym bywalcom czyli borderom i owczarkom :evil_lol: Quote
aneta Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Sonya-Nero napisał(a):Tylko ten korzeń to jest ruski ;) a tak po prawdzie to szwedzko-fiński ;) To jest iście wybuchowa mieszkanka narodowości :p he, he, he Mało powidziane :razz: Quote
Pudelka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Gratuluje!!!! bravo , barvo!!!! tez bede z moja malenką Toyką jedziła na gility do Bydgoszczy :) Quote
PATIszon Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Pudelka napisał(a):Gratuluje!!!! bravo , barvo!!!! tez bede z moja malenką Toyką jedziła na gility do Bydgoszczy :) Tak? A kiedy Was zobaczymy? :cool3: Quote
aneta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kto napisze zgrabny tekścik o pudlach w Agility i na PO ???? Dodaję nowy dział na Klubie Pudla - pudel wszechstronny - agility, szkolenia i młody prezenter. Quote
Guest Reyes Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 aneta napisał(a):Kto napisze zgrabny tekścik o pudlach w Agility i na PO ???? Dodaję nowy dział na Klubie Pudla - pudel wszechstronny - agility, szkolenia i nowy prezenter. Suuuuuper!! Quote
PATIszon Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wiem, ze zyjecie wystawami, ale jednak wyciagne topik z czelusci. Mamy nowy filmik z treningu: Kimi, trening 12czerwca2007 Quote
IraKa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Wyciągaj, wyciągaj Miło popatrzeć i posłuchać też:multi: My jeszcze trochę poczekamy na skakanie chociaż Ruda korzysta od czasu do czasu z okolicznych żywopłotów. Ale i tego musimy zaprzestać bo szczeniaki będę w locie zbierać;) Quote
PATIszon Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 IraKa napisał(a): Ale i tego musimy zaprzestać bo szczeniaki będę w locie zbierać;) Ze skakaniem to poczekaj, przynajmniej do 62 dnia. Potem zabierz ja na torek, latwiej pojdzie:cool3: BTW, ktory to juz tydzien? Wiesz ile sztuk siedzi w srodku? Quote
Mokka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='PATIszon']Mamy nowy filmik z treningu: Kimi, trening 12czerwca2007 Kimi, You're The Best :cool2: Quote
IraKa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 PATIszon napisał(a):Ze skakaniem to poczekaj, przynajmniej do 62 dnia. Potem zabierz ja na torek, latwiej pojdzie:cool3: Patrz o tym nie pomyślałam:oops: Tunel nada się na porodówkę? PATIszon napisał(a):BTW, ktory to juz tydzien? Wiesz ile sztuk siedzi w srodku? W piątek będziemy ustalać liczebność drużyny:roll: Quote
PATIszon Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mokka, to Ty zyjesz?:razz: Cos Cie nie widu ostatnio.... Kiedy wyruszacie nach Vieden? Quote
PATIszon Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='IraKa']Patrz o tym nie pomyślałam:oops: Tunel nada się na porodówkę? Zrob jej tak: 5 hopek pod rzad, a na koniec tunel. Powinna w nim juz pozostac i urodzic:cool3: W piątek będziemy ustalać liczebność drużyny:roll: To sie pochwal.;) Quote
Cheritka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 My też czekamy na ilość :lol: i jakość :lol: , bo czas ..- napewno urodzi w minutkę, po takich treningach :lol: :lol: :lol: . Quote
Mokka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='PATIszon']Mokka, to Ty zyjesz?:razz: Cos Cie nie widu ostatnio.... Nie chcę głośno mówić, że dogo coraz mniej mi się podoba, bo mnie zbanują :evil_lol: , ale jakoś tak coraz mniej mnie tu ciągnie... Znajomi pobanowani, admini szaleją, wiesz, jak jest ;) . [quote name='PATIszon']Kiedy wyruszacie nach Vieden? Tomorrow :diabloti: , po fajrancie. Quote
PATIszon Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mokka napisał(a):Nie chcę głośno mówić, że dogo coraz mniej mi się podoba, bo mnie zbanują :evil_lol: , ale jakoś tak coraz mniej mnie tu ciągnie... Znajomi pobanowani, admini szaleją, wiesz, jak jest ;) . No wlasnie niewiem. A jacy znajomi pobanowani?:crazyeye: Ja sie wypisalam z moderowania na wlasne zyczenie, bo mnie "coponiektore" jakos mierzic zaczely i tyle :niewiem: Quote
Mokka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='PATIszon'] A jacy znajomi pobanowani?:crazyeye: Na przykład coztego :evil_lol: . Quote
PATIszon Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dobry wieczor wsiem. Mam nowe fotki z treningu, chce ktos ?;) No, tyle, bo zdaje sie wiecej nie mozna...:hmmmm: Quote
IraKa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Jak fajnie bryka dziewczę :p Dawaj następną piątkę !!! Quote
PATIszon Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 IraKa napisał(a):Jak fajnie bryka dziewczę :p Dawaj następną piątkę !!! Nie mam . Jak cos dopstrykam to wrzuce, ale niestety Kimi nie jest latwym obiektem do fotogrfowania....:roll: Quote
IraKa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Niemalże rzutem na taśmę wybrałam się na zawody do Legnicy. Poszło nam całkiem nieźle choć miałam obawy czy Indii nie będzie zrzucać tyczek podwoziem;) Mamy z soboty I miejsce w SA2 i ósme w A+J a w niedzielę II miejsce w SA2 i również drugie w agility open + jamping:multi: W przerwach między przebiegami maluchy harcowały po trawce:p Quote
.ania Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 27.80- 02.09 byłyśmy z Szelmą na obozie agility z naszym klubem. Pogoda idealna dla psów, atmosfera jeszcze lepsza :lol: za to pobyt tochę za krótki, no ale nic nie trwa wiecznie. Mój zwierzak jak zwykle nakręcony i chętny do pracy :multi: a to częściowa fotorelacja (reszta później jak dostanę fotki) Ania Quote
Recommended Posts