beta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A myśmy z Kawą zaszalały w weekend. Kawa wygrała w sobotę klasyfikację łączną a w niedzielę była druga :D. W niedzielę egzamin A2 ukończony na 1 miejscu (niestety bez nogi do A3 bo 5 pkt karnych). Pozdrawiamy Marzena i Kawa Quote
Czarna_Owieczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Gratulujemy :multi: Atkaaa - szalejecie :razz: bardzo fajnie :D Quote
beta Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jakby ktoś miał ochotę pooglądać pudla to proszę: YouTube - Kanal von mbjbuba Pozdrawiam Marzena Ps Irena dla Ciebie też coś jest Quote
IraKa Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Co prawda nie pudel ale dowodzi że można z każdym psem i w każdym wieku... jeśli tylko ma się na to ochotę;) Dla mnie Mistrzostwo Świata : http://vimeo.com/7356697 Quote
sachma Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jestem pełna podziwu :) taki podnoszący na duchu filmik - jeśli coś się lubi to można to robić w każdym wieku :) Quote
al'akir Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='IraKa']Co prawda nie pudel ale dowodzi że można z każdym psem i w każdym wieku... jeśli tylko ma się na to ochotę;) Dla mnie Mistrzostwo Świata : http://vimeo.com/7356697 rzeczywiście duże gratulację należą się temu Panu:p Quote
sachma Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wiem że to straszne.. ale jak ten Pan biegnie to wygląda bardzo zabawnie :D piesek chyba też staruszek bo za szybki nie jest :) ale porozumienie i posłuszeństwo idealne i godne podziwu :) Quote
Czarna_Owieczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 oj prawda, ale mamy w końcu wiosnę, więc może temat się teraz uaktywni :razz: Quote
cawir Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 To co by nie było że pudle agilitują to kilka fotk z przed 2 tygodni jak belucha spacerowo jeszcze była w stanie choć trochę biegać :D Quote
cawir Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Widać że nas pudlarzy sportowych jest malutko to pragnę zakomunikować i pokazać że młodzierz już zaczęła treningi agility nawet jak widać w poście wyżej szczeniaki biegały z mamą w brzuchu po torze to teraz przyszła kolej samemu pobiegać i poskakać :p. Robi się nas coraz więcej. Młode szatany agilitowe :diabloti: rosną :evil_lol: Quote
sachma Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 to i my się pochwalimy - zdjęć na razie brak, ale dopiero podstawy ćwiczymy - dziś był tunel :) z Lennym należymy do grupy początkującej Sopockiego BATa ;) Quote
Yessie Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Chica postanowiła, że nie może być gorsza od sióstr i mamusi, więc zapisaliśmy ją na szkolenie indywidualne PTP z elementami agility. Latający pies: Quote
cawir Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Tylko ciut niżej prosimy bo za wysoko jak narazie dla tej młodziutkiej damy!!!!!!!!!!. W końcu dbamy o kosteczki ale super że coś się dzieje i będzie kolejny standart trenował agility :D Quote
Gośka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 To chyba trzeba ciężarki w dupkę ;D a my może też od przyszłego m-ca pojeździmy na tor, hura! Quote
sachma Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 a nam skakać nie pozwalali :( i nadal nie pozwalają :( Quote
Yessie Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Z tymi ciężarkami to idealny pomysł. A tak na poważnie to był to jej pierwszy kontakt z torem- jako nagroda po godzince ćwiczeń PTP... Wiemy, że o kosteczki trzeba dbać- płotek był niski, ale jak jej to wytłumaczyć żeby obniżyła lot. Nasi weterynarze mówią, że dopiero po skończeniu 2 lat można zacząć ćwiczyć agility. Quote
sachma Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ale chyba o wyczynowe chodzi? w sumie to duży pies.. moja wetka kazała czekać do roku... tylko nie wiem co to za różnica czy skacze mi po meblach czy przez hopkę.. Quote
cawir Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A ja powiem tak ż eczy od roku czy od dwóch zaczynać ćwiczyć też można COLA & CHACA poznały tor w wieku 3 msc i teraz razem z mamą trenują z tym że mama lata jak perszing na max wysokościach a u szczeniaków tyczki leżą na ziemi i max mają 2-3 przeszkody. Nasza zabawa z agility polega bardziej jak narazie na zgraniu się i wyuczenia komend głosowych lub gestowych :D . Quote
Gośka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jak dam radę to z Mikim pojedziemy w sobotę poszaleć. Quote
Czarna_Owieczka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 pokazujcie więcej sportowych pudelków, bo ten temat jest stanowczo zbyt mało aktualizowany ;) :D Quote
Recommended Posts