Equus Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja też odbyłam swój pierwszy trening:multi: co prawda nie z pudlem ale za to moja suczka była najstarsza w grupie, bynajmniej nie najspokojniejsza;) A Smarcik śmigał jak błyskawica!!! Quote
PATIszon Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No brawo dziewczyny! No to jutro Kim nie bedzie nikomu glowy zawracala, wiec nie bedziecie mialy na kogo zwalac :eviltong: pati zaopatrzylas sie w porzadne aportki dla Smarta?:cool3: Quote
pati Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 kurcze jeszcze nie ale widziałam w sklepie takie długie sznurki Smart je uwielbia sądziłąm ze takie długie to nam na nic ale jutro pojade i mu kupie będa w sam raz na treningi. A co to Kimi jutro nie będzie. Powtorzyłam Smartowi powiedział, ze jak Kimi nie ma to on nie idzie i już :-o Quote
PATIszon Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Nie Kimi dzis sie bedzie robic na bostwo przed niedzielnymi pokazami.:eviltong: Quote
joanika Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 nasz pierwszy trening Więcej fotek z przeszkodami nie ma, bo nie było fotografa. Quote
cawir Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nie kopiując fotek podrzucę jedynie linka z sobotniego treningu :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f202/agility-w-olsztynie-3765/index6.html Quote
joanika Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 cawir napisał(a):Nie kopiując fotek podrzucę jedynie linka z sobotniego treningu :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f202/agility-w-olsztynie-3765/index6.html fajne. pudel i to w dodatku duży świetnie wygląda na torku :loveu: A tak z ciekawości spytam - ten filmik z 21 lutego, to który z kolei to był dzień kursu? Quote
cawir Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kurcze nie pamiętam ale od stycznia zaczęliśmy treningi :lol: i tak ogólnie jesteśmy nowicjuszami w tej dziedzinie Quote
joanika Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pytałam bo my na pierwszych zajęciach dla S i M mieliśmy hopki wyżej niż WY dla L, ale z kolei tunel mieliśmy krótszy :lol: My tez jestesmy nowicjuszami ale musze sie pochwalic ze idzie nam dobrze. Quote
cawir Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 co do wysokości hopek to jest wyszsza szkoła jazdy na początku trzeba psa nauczyć że coś takiego istnieje i tędy ma biec (bo istnieje duże prawdopodobieństwo że pies biegnie zwolni bądź zatrzyma się przed przeszkodą następnie skoczy i dalej biegnie, a ma być to wykonane tylko i wyłącznie w szybkim tępie bez zatrzymywania się i namysłu ) i stąd ta cała historia z niskimi hopkami na początku :p. Myślę że dobrze robimy aczkolwiek mogę się mylić nie jestem fachowcem. Quote
joanika Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='cawir']co do wysokości hopek to jest wyszsza szkoła jazdy na początku trzeba psa nauczyć że coś takiego istnieje i tędy ma biec (bo istnieje duże prawdopodobieństwo że pies biegnie zwolni bądź zatrzyma się przed przeszkodą następnie skoczy i dalej biegnie, a ma być to wykonane tylko i wyłącznie w szybkim tępie bez zatrzymywania się i namysłu ) i stąd ta cała historia z niskimi hopkami na początku :p. Myślę że dobrze robimy aczkolwiek mogę się mylić nie jestem fachowcem. Albo i ominie przeszkode, biegnac bokiem. Nie mówie że Wasza metoda jest zła a nasza dobra, czy odwrotnie. Liczy się efekt końcowy. Tylko porównałam ze u nas na kursie hopki sa wyżej tzn ok10cm. Z kolei tunel na piewrszych zajęciach mieliśmy rozłożony na ok1m i niekóre psy miały na początku problem z tunelem, a u Was tunel rozciągnięty i śmigają ślicznie. Z dzisiejszego "podwórkowego" treningu. Quote
beta Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A myśmy zaszalały w niedzielę we Włocławki. Kawa Pierwsze miejsce w egzaminie A1:-) Agility Open 3 miejsce. Jumping Open 8 miejsce. Wszystkie przebiegi czyste i w czasie :D. W klasyfiukacji łącznej mamy 1 miejsce :D Pzdr Marzena i Kawa Quote
Gośka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='PATIszon'] Kimi 28.03.09 Włocławek on Vimeo WOW!!!:crazyeye::cool2: Quote
joanika Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Patiszon - Wielkie gratki :multi: posty znów skaczą. Quote
Sonya-Nero Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Gratulacje :klacz::klacz::klacz: Czyżby tym razem pańcia nie przeszkadzała pudliszonowi ;):cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Co słychać u agilitowych pudelków? :razz: Czy ktoś z Was wybiera się na piknik do Białegostoku? :) My już nie możemy trenować to z chęcią pokibicujemy :p Quote
cawir Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tak los chciał że my jedziemy pierwsze miejsce od końca gwarantowane ale za to pierwsze koty za płoty :p Quote
Czarna_Owieczka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 W takim razie muszę tam być koniecznie :razz: Będzie dobrze, pudle rulez :cool3: Quote
cawir Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Super przebiegu nie będzie ponieważ niedawno zaczęliśmy treningi ale w końcu trzeba zweryfikować nasze wysiłki :D Quote
cawir Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 I już po zawodach ogólnie zakończyliśmy 4 razy DS ale na pocieszenie otrzymaliśmy nagrodę za najpiękniejszą odmowę :lol: Quote
Atkaaaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Będzie ktoś w Sopocie? My też trochę sie w to bawimy xD podwórkowo: na pokazach: frisbee(fot. K.Jakubczyk) agility(fot. K.Jkubczyk) :lol::lol: Quote
Recommended Posts