dog_master Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Noo namnożyło się śmigaczy ostatnio :loveu: http://tnij.org/kubusiowe_zimowe_frisbee takie tam, jakbym umiała rzucać, a on się nie ślizgał na śniegu... ale początek mi się podoba ;p Quote
PATIszon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 A czym rzucacie, bo mam wrazenie , ze to dla nie go za twarde......:hmmmm: Przerwa techniczna dobra, myslalam, ze bedzie dluzsza :razz: a to tylko siku :eviltong: Zreszta Kimi ma taki problem, nic twardszego od softow do pyska nie wezmie, dla tego ja sie poddalam z frisbee.... No dobra, a na glility kiedy Was zobacze, he? Quote
dog_master Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Softy, są okej jak nie zamarzną ;) Reszta też nie wchodzi w grę, ale tak for fun sobie 'rzucamy'. Ziiimno, ziiimno, treningów niet, sesja ;p Ale tęsknimy do skakania... :/ Quote
PATIszon Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 I kolejny pudel agilitowy nam sie ujawnil...... I jesli nie bedzie tu zdjec z pierwszego treningu to juz ja zalatwie specjalne traktowanie w sekcji Bydgoszcz.....:mad: Quote
IraKa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dobrze , że masz oganiczoną długość macek:eviltong: Quote
PATIszon Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 IraKa napisał(a):Dobrze , że masz oganiczoną długość macek:eviltong: Ze do Wrocka nie siegna niby?:cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 i zglosilismy sie na zawody do wLoclawka :oops: Quote
PATIszon Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 I bardzo dobrze! Wezme kamerke i ponagrywam wszystkie pudle! Quote
.ania Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 PATIszon napisał(a):Wezme kamerke i ponagrywam wszystkie pudle! O to bardzo dobrze :multi: A my może od wiosny zaczniemy znów skakać:roll: Quote
cawir Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 My też już w końcu zaczęliśmy treningi i oto kilka fotek mojej gadziny :lol: na torze tunel Hopsa Quote
IraKa Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Oj, widzę że wiosna pełną parą ;) A kto się z nami wybierze na dogtrekking? Zapisy ruszyły Quote
joanika Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 PATIszon napisał(a):I kolejny pudel agilitowy nam sie ujawnil...... I jesli nie bedzie tu zdjec z pierwszego treningu to juz ja zalatwie specjalne traktowanie w sekcji Bydgoszcz.....:mad: Będą zdjęcia, ale kurs zaczyna sie pod koniec marca. Toć to tylko 1/3 Pudli a gdzie reszta :lol: Quote
PATIszon Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A dzis od rana biegaly pudle, calkiem sporo ich bylo. Same morelki. Quote
joanika Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 PATIszon napisał(a):A dzis od rana biegaly pudle, calkiem sporo ich bylo. Same morelki. :angryy::angryy::angryy: a mi od rana str nie chciał sie wyświetlać i przegapiłam pudle :-( Quote
Agata i Zorka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A dzis od rana biegaly pudle, calkiem sporo ich bylo. Same morelki. wieczorem były 2 czarnuszki:) Quote
dog_master Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Hehe pudle wymiatają! :D Ah jak to dobrze mieć Winda i wifi na wydziale :razz: :razz: Quote
Paula&Goofi Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 A właśnie przed chwilką biegały pudle :loveu: EDIT : Pudelki wygrały!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: EDIT2 : Quote
PATIszon Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Halooo, PATI!!!!! Czemu sie nie chwalisz, ze Smart byl na swoich pierwszych zajeciach agility?|:cool3: Quote
dog_master Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Niechwalących się mamy więcej.... http://www.dogomania.pl/forum/11938180-post2873.html ;p Quote
pati Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='PATIszon']Halooo, PATI!!!!! Czemu sie nie chwalisz, ze Smart byl na swoich pierwszych zajeciach agility?|:cool3: no ta to wszystko musi wygadać :mad: Wczoraj Smart był na swoich pierwszych zajęciach znaczy przybył godzine po jak juz się skończyły bo pancia zabładziła a potem utknęła w cudownym warszawakim korku nie było juz nikogo poszlismy wypełnić papierki a tu sie okazało, ze będzie trening :multi: głowe cały czas mojemu kawalerowi zawracała pudel zwany KIMI chłopak przez pierwsze minuty nijak sie skupic nie mógł :evil_lol: okazało się , ze Smarti bardzo lubi ten sport i radzi sobie bardzoe dobrze. PATIszon świadkiem , że tunel mu nie straszny bardzo sie ciesze i jutro ruszamy na kolejny trening Juz mam nadzieje razem z grupą :roll: Quote
Recommended Posts