AMIŚKA Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Trening udał się wspaniale ,było wesoło :multi::multi::multi: ale najlepiej zobaczcie sami Quote
AMIŚKA Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 cd Jak widac zabawa była dobra:multi::multi::multi: i przydałyby sie powtórki;) Quote
sonia123 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bożenko, bardzo bardzo dziekuje za zdjecia Zu i Vigo :loveu:! :multi:mozna przeslac Hodowcy :cool3:? Ja jestem jak najbardziej za powrótką!;-) Quote
BobowitaMW Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Świetne zdjęcia. Widać, że bawiliście się super! :multi: :loveu: Strasznie żałuję, że mnie nie było. :placz: Byłam pewna, że to ten piątek (19). :angryy: :lol: Quote
fuksowata Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Swietne zdjecia :lol: Zabawa bya naprawde udana :lol: i my:lol: bardzo chetnie sie piszemy na powtorke Quote
AMIŚKA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 sonia123 napisał(a):Bożenko, bardzo bardzo dziekuje za zdjecia Zu i Vigo :loveu:! :multi:mozna przeslac Hodowcy Proszę korzystac z fotek:lol: Ja jestem jak najbardziej za powrótką!;-) Ja też-pomyslimy po wystawie;) BobowitaMW napisał(a):Świetne zdjęcia. Widać, że bawiliście się super! :multi: :loveu: Strasznie żałuję, że mnie nie było. :placz: Byłam pewna, że to ten piątek (19). :angryy: :lol: W ten piątek bedziemy na torze aby pocwiczyć do wystawy:lol: aa i można pocwiczyc strefówki;);) zapraszamy...:lol: fuksowata napisał(a):Swietne zdjecia :lol: Zabawa bya naprawde udana :lol: i my:lol: bardzo chetnie sie piszemy na powtorke Nie ma sprawy _zapraszamy.... ,a na poczatku lipca zrobimy tez otwarcie torku:lol::lol: Quote
BobowitaMW Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 AMIŚKA napisał(a): W ten piątek bedziemy na torze aby pocwiczyć do wystawy:lol: aa i można pocwiczyc strefówki;);) zapraszamy...:lol: Propozycja b. kusząca. :razz: Wpadnę o ile mnie koleżanki gdzieś nie wyciągną po zakończeniu roku. :lol: Quote
madziulik_13 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 AMIŚKA - mam nadzieje że zjawicie sie u nas na otwarciu :) :cool3: Następnym razem kto wie może i my będziemy :diabloti: Quote
Obelix Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Takie spotkania są budujące :) Obyśmy częściej znajdowali na nie czas. Pozdrowienia dla wszystkich amatorów agility Quote
AMIŚKA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Obelix']Takie spotkania są budujące :) Obyśmy częściej znajdowali na nie czas. Pozdrowienia dla wszystkich amatorów agility Tak to prawda i mysle OBELIX, że stanie sie to tradycją w Szczecinie i okolicy:lol: !! [quote name='BobowitaMW']Propozycja b. kusząca. :razz: Wpadnę o ile mnie koleżanki gdzieś nie wyciągną po zakończeniu roku. :lol: Wpadaj;);) [quote name='Paula&Goofi']Na powtórkę to i ja się pisze ;D Przeciez to TY masz ćwiczyć!!!!!!!jutro na torku;);):lol: [quote name='madziulik_13']AMIŚKA - mam nadzieje że zjawicie sie u nas na otwarciu :) :cool3: Następnym razem kto wie może i my będziemy :diabloti: Napisz kiedy otwarcie i napewno bedziemy:lol::lol::lol: z silna grupą:multi::multi::multi: A zpomniałabym:razz: napisać o ostatnich zawodach pod FRANKFURTEM/nad Odrą Pojechaliśmy na 1 dzień sobotę, było to dla nas nowe miejsce, zawody odbywały sie we wspaniałym terenie, niedaleko pieknego jeziora, pojedziemy tam jeszcze nie raz , ale na dwa dni:lol::lol: bo mozna tam spokojnie przespac się w namiotach:lol: Na zawodach startowły ZINKA i CZARKA, SASANKA i MISS MEGI kibicowały:razz:, moja ZINKA zajęla w A1 III miejsce i w J1 III miejsce bardzo ZINECZKA cieszyła się z pucharków:multi: na torze szła jak burza:multi: Quote
AMIŚKA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ale jeszcze lepiej spisała się ERA z Końskiego Raju-CZARKA w A0 zajeła pierwsze i jedyne miejsce na 6 startujących:lol:. Jako jedyna przebiegła tor w dobrym czasie i bezbłędnie.:multi::multi: Gratulujemy CZARKA :multi::multi::multi: CZARKA z TYMONEM_HODOWCĄ JAMNIKÓW i CZARKA w biegu po I miejsce Quote
BobowitaMW Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Niestety jutro nie mogę. :-( Ale kiedyś wpadniemy - na 100%! Gratulujemy sukcesów! :multi: Zwłaszcza naszej Czareczce! :loveu: Quote
Dynamique Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziękuje Bożenko z fotki :loveu: Jamniki wymiatacie ! Gratulacje !!!! :multi::multi::multi: Quote
Paula&Goofi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Serdeczne Gratulacje :) dzisiaj Zince osobiście pogratuluje :D Quote
Obelix Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gratulacje przede wszystkim za odwagę! Trzeba sie pokazywać, żeby Niemcy wiedzieli, że nasze psy też mają mądrych właścicieli, którzy dbają o ich psychikę :) A tak dodatkowo nadmienię, że atmosfera na niemieckich zawodach jest o niebo lepsza niż w Polsce. Tam ludzie przychodzą pobawić się z psami a przy okazji cieszą się z osiągnięć. Wszyscy sobie gratulują i nie widac zawiści i złości do psa, który może miał gorszy dzień, a może właściciel coś skopał. Nie ma rzucania o ziemię psa, który dostał DIS (takie sytuacje obserwowałam na polskich zawodach i to np. na psie ze Szczecina). AGILITY - to zabawa. To sposób na zajęcie dla naszych pupili. Nie traktujmy tego jak sportu!!! Zwycięstwo to radość, ale przegrana to po prostu kontakt i zabawa z psem. Quote
MusliStracciatella Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Obelix napisał(a):Nie ma rzucania o ziemię psa, który dostał DIS (takie sytuacje obserwowałam na polskich zawodach i to np. na psie ze Szczecina). He he czy myślimy o tym samym psie? :evil_lol: Racja, agility to zabawa z reszta świetnie się wspolnie bawiliśmy na pokazach podczas Wystawy w Szczecinie. Dziekuję Wam za wspólną zabawę i urozmaicenie pokazów ;) do zobaczenia Quote
AMIŚKA Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='MusliStracciatella']He he czy myślimy o tym samym psie? :evil_lol: Racja, agility to zabawa z reszta świetnie się wspolnie bawiliśmy na pokazach podczas Wystawy w Szczecinie. Dziekuję Wam za wspólną zabawę i urozmaicenie pokazów ;) do zobaczenia Polecamy sie na przyszłość:multi::multi: a teraz kilka fot; Quote
Recommended Posts