Olynda Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 mam takie pytanie czy ktos zna club agility w Szczecinie i okolicach chetnie bym sie wybrała kilka razy z mojm psem... czy ktos mógłby mi jakis polecić ??? szukałam w internecie niewiele znalazłam ;( Quote
OlaAB Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16902 Quote
Olynda Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 :oops: :oops: dziekuje ola i przepraszam za gapiostwo :oops: :oops: Quote
Lupi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Olcia! Ciekawi mnie co ze szczecińskich ofert wybrałaś i czy jesteś zadowolona. Sama myślałam o kilku wypadach z moją psicą. Quote
Obelix Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 zakładam nowy wątek dla wszystkich szczecińskich agilitowców - fanów Quote
Obelix Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 psów w Szczecinie jest bardzo dużo, więc myślę, że każdy nowy tor będzie przyciągał kolejnych chętnych do tej wspaniałej zabawy. W Niemczech na każdym osiedlu działają kluby i mogą organizować bardzo często zawody. Plusem tego sa np. znikome koszty uczestnictwa w zawodach, no i nie trzeba męczyć psów podróżą. Mam nadzieję, że agresja niektórych zawistnych "trenerów" nie zrazi reszty i wszyscy będziemy się wspaniale bawić z psami - na każdym terenie :) Quote
Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 hej, hej szczecińscy agilitowcy :diabloti: Włączam się do "fan klubu" :lol: Quote
madziulik_13 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 My do Szczecina mamy jedyne 80 km :diabloti: Także od czasu do czasu będziemy się zjawiać o ile nas będziecie chcieli :cool3: Quote
Dynamique Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']hyhy W KUPIE RAŹNIEJ :diabloti: Co ty tak ostatnio z tymi kupami ? :icon_roc: Quote
agiza Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Obelix napisał(a):... Mam nadzieję, że agresja niektórych zawistnych "trenerów" nie zrazi reszty i wszyscy będziemy się wspaniale bawić z psami - na każdym terenie :) Serdecznie pozdrawiam wszystkich pozytywnie i radośnie nastawionych sympatyków agility:lol: Ps. Mnie zrazliła jedna taka "trenerka" jak chlasnęła:mad::angryy: w pysio mojego chińskiego grzywacza,Kenzusia:angryy::mad: Quote
sonia123 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='agiza']Serdecznie pozdrawiam wszystkich pozytywnie i radośnie nastawionych sympatyków agility:lol: Ps. Mnie zrazliła jedna taka "trenerka" jak chlasnęła:mad::angryy: w pysio mojego chińskiego grzywacza,Kenzusia:angryy::mad: ?!?!!?! :-? noo to niezleee....:question: Quote
Marysia&Pysia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dominika- wychowanie sie wynosi z domu:eviltong: agiza ;Sonia- niegdy nie jest za późno żeby nauczy się postepowac z psami :crazyeye::mad::roll: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 agiza ;Sonia- niegdy nie jest za późno żeby nauczy się postepowac z psami :crazyeye::mad::roll: Bierzmy przykład z Marysi ! :cool3: Quote
AMIŚKA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Arial Black]W ramach integracji międzyklubowej SZCZECINA ,GOLENIOWA ...:multi::multi: zapraszam na trening do nas na Jana PawłaVI na godz.16 w piatek 12.06.2009 Ułoze dwa torki agility i jamping. -takie jakie mialysmy na zawodach w Berlinie 7.06.2009;):lol: [/FONT] A na tych zawodach nasza szczecińska jamniczka CZARKA :lol:, z klubu PSIE RANCZO debiutująca w Berlinie, debiutujaca na zawodach na dworze zajęła III miejsce w agility0 i IV miejsce w jamping 0 CZARKA z PAŃCIĄ cieszyły się bardzo!!:multi::multi: My również i jeszcze raz gratulujemy Wspaniałego Zagranicznego DEBIUTU:multi::multi: ZINCE i CZARCE towrzyszyły i dzielnie kibicowały FUGA,MISS MEGI I SASANKA Nam z ZINKĄ poszło gorzej;)/agility1/ oczywiście z mojej winy, /pomylilam numerki , zamiast na 5 poleciałam na 11:oops::oops:, a ZINKA poszła dobrze, ale jej nie posłuchałam:mad:/ ZINKA była zła na mnie:cool3: , bo sama fruwała po torze bez jednej zrzutki, pózniej w jampingu-open poprawiłam się i byłysmy 12/64 tak to naprawdę niezły wynik:lol::lol: Zawody wspaniałe , chociaz padał deszcz/z przerwami/ wyprawa była udana!!! Quote
madziulik_13 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kurde :placz: zasrane truskawki :angryy::angryy: Na bank mnie nie będzie :placz: A miało być tak pięknie :shake: Quote
sonia123 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jesli mozna to ja wpadam na ten trening z takimi dwoma dziwnymi stworzeniami ktore mieszkaja razem ze mną :diabloti: :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 My będziemy :multi: A Czarka spisała się super ! Klub jest z niej dumny :loveu::evil_lol: Quote
Monika1 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bożenko dziekuje Ci za dopin i za super fotki:lol: Quote
fuksowata Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Monika1 napisał(a):Bożenko dziekuje Ci za dopin i za super fotki:lol: Nie no Czrka niesamowita jest :D Jak i wszystkie jamniki :) Quote
Obelix Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Amiśka, to dobry pomysł i dobry termin. Postaram się zasilić ekipę :) i nie zdemolować toru!!! Quote
MusliStracciatella Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 pewnie wpadniemy na troche ale potem mam trening pt u siebie, więc bardziej towarzysko wpadne;) Quote
AMIŚKA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 To czekamy z radością na wszystkich chetnych:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts