Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

polubek napisał(a):
tak jak pisałam wcześniej każda pomoc jest nieoceniona. ale zaraz EVA2406 ty też masz swoich znajomych nie?
chyba wiesz co mam na myśli :evil_lol: :lol:

Jasne Cioteczko ;)

Posted

polubek napisał(a):
no to łopatka w rękę alfa i heja do dzieła. ja już troszkę wykopałam. teraz twoja kolej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jakbyś mnie widziała i to z tą łopatą:evil_lol:. Właśnie ruszam na podwórko zakopać gołębia, którego nie udało mi się uratować po tym jak się nadział na takie szpikulce wystawiane przez różnych durni, którzy nie chcą żeby ptaki siadały na przykład na donicach:-(.

Posted

polubek napisał(a):
no ciotki i wujkowe dzięki wam za to żjesteśnie ze mną. ale niestety i jak mysze kiedyś się przespać

pewna jesteś ? :evil_lol:. nam dajesz zadania, a sama idziesz spać? :mad:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Jakbyś mnie widziała i to z tą łopatą:evil_lol:. Właśnie ruszam na podwórko zakopać gołębia, którego nie udało mi się uratować po tym jak się nadział na takie szpikulce wystawiane przez różnych durni, którzy nie chcą żeby ptaki siadały na przykład na donicach:-(.

Ja bym za takie draństwo skazywała na takie same męczarnie :-(

Posted

ANETTTA napisał(a):
ZRÓBCIE JEJ ALLEGRO CEGIEŁKOWE

....ZAWSZE JAKAS ZŁOTÓWKA WPADNIE ...

podnosze

allegro już jest-1 strona wątku - trzeba je rozsyłac:)

Posted

Wszystkim bardzo dziękuje za pomoc i za pojawienie się.
Właścicielka oczywiście sunie chce zatrzymać, także zbieramy pieniążki tylko na operację i na pomoc finansową po zabiegu. Allegro cegiełkowe zrobione, link do niego w pierwszym poście.
Nie potrzeba zbierać deklaracji, pieniązki są potrzebne na już,takze bardzo prosze o wpłaty, ten kto może, nr konta takze w pierwszym poscie. Na bierząco będę umieszczac osoby które wpłaciły w pierwszym poście.
Polubek - dzięki za rozesłanie wątku :-)

Posted

dzięki ilon_n za pomoc. na nk to bardzo dobry pomysł, nie każdy jest zarejestrowany na dogo ale jak mu wyskoczy alleger cegiełkowe to może ruszy serducho. wiem coś o tym. :lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Poszło ze Skarbonki Kundelkowej dla Niuni 50zł :) wracaj szybko do zdrówka!!!

Roxi dziękuje i już sobie wyobraża jak niedługo będzie śmigać o tak :Dog_run: