Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedna psinka:( sama w tej chwili nei bardzo jestem w stanie pomóc..."naszej" bezdomniaczce potrzeba...5000 zł na operację...albo ja będziemy musiały uśpić:(:(

mogę trzymać tylko kciuki za udaną operację...i podnosić was na duchu...tylko tyle:(

Posted

wrzucam to wszystko w deklarację do postu 3. najważniejsze że jakieś deklaracje są. nie jestem członkiem żadnej fundacji. niestety założycielka wątku na razie nieobecna ale miejmy nadzieję że wszystko da się załatwić. tu chodzi o zdrowie i życie maleństwa.

wielkie dzięki że jesteście

Posted

Sunieczka kochana. Problem mi znany, bo moja suczka nadepnęła swojej 3-tyg. córeczce na szyje i pokruszyła trzy kręgi. Na szczęście po rehabilitacji i neurologicznym leczeniu sunia, jako dorosła jakos sama porusza się.
Jak Andzia69 wyzej pisała, zbieramy 5 tys. na nasza Albinkę, zeby tez mogła chodzic na tylne łapki.
Trzymam kciuki za powodzenie operacji szczeniaczka.

Posted

Jestem. Niestety finansowo nie pomogę bo po leczeniu mojego Kubusia sama jestem na dużym minusie ale chociaż na początek pozapraszam innych. Trzymaj się malutka, te 600 zł. uda się nazbierać;)

Posted

polubek napisał(a):
alfa z naszą ekipą wszystko da się zrobić. my możemy góry przenosić pamiętasz? :loveu:

Problem w tym że tu trzeba nie góry przenosić a raczej kasę wykopać:evil_lol: