Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cierpliwości ciotki, Hania ma troszke mało czasu,ale napewno sprawa bedzie doprowadzona do końca.
Dostałam meila od Hani ze Roxi ma już zdięty gips, chodzi na 4 łapach. Między 9-11 czerwca będzie miała wyjęte gwoździe. Jutro ma iśc Hania zrobić zdięcia.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Cierpliwości ciotki, Hania ma troszke mało czasu,ale napewno sprawa bedzie doprowadzona do końca.
Dostałam meila od Hani ze Roxi ma już zdięty gips, chodzi na 4 łapach. Między 9-11 czerwca będzie miała wyjęte gwoździe. Jutro ma iśc Hania zrobić zdięcia.

Dzięki za wieści w pigułce .. cieszymy się z łapek Roxi, znaczy, że jeszcze sobie dziecina pobryka :)

Posted

Obiecane zdięcia:
" class="ipsImage" alt="">

Widać ze Roxi rośnie jak na drożdżach.
Jak tylko do końca wydobrzeje będzie do adopcji.

Posted

Mam niestety straszną wiadomość :-(
Czasem wszystko jest takie niesprawiedliwe, nawet w psim życiu.
Dzisiaj o 2 w nocy Roxi odeszła za TM.
Zaraziła się wirusem parwowirozy i od wczoraj walczyła o życie. Niestety nie udało się.
Brak mi słów.
[*]

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Mam niestety straszną wiadomość :-(
Czasem wszystko jest takie niesprawiedliwe, nawet w psim życiu.
Dzisiaj o 2 w nocy Roxi odeszła za TM.
Zaraziła się wirusem parwowirozy i od wczoraj walczyła o życie. Niestety nie udało się.
Brak mi słów.

• Porażająca wiadomość!!!!!!!
    Nie wiem co powiedzieć!! po prostu nie mieści mi się to w głowie!!
    Tak z dnia na dzień odeszła!!!!

Posted

Brak słów... Bardzo żal mi Roxi, tyle już przeszła i była tak blisko szczęścia i zdrowia... :(
    Ale powiedzcie mi jedno, czy Ona nie była szczepiona?! Bardzo szybko pokonał Ją ten wirus...

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Najwidoczniej nie była :-( Przedwczoraj coś zaczęło się dziać, wczoraj trafiła do weterynarza, leżała pod kroplówką, w nocy odeszła.
    To takie niesprawiedliwe.

Karygodne zaniedbanie!!
    Nic nie stało na przeszkodzie, by Malutką zaszczepić, a na pewno nie raz była w międzyczasie u weta!
    Żal ogromny, że mała Roxi musiała tę ludzką lekkomyślność przypłacić swoim dopiero rozpoczynającym się i to na nowo życiem.

Żegnaj Maleńka, Twoje szczęście trwało zbyt krótko!!!

Posted

[quote name='ilon_n']Karygodne zaniedbanie!!
    Nic nie stało na przeszkodzie, by Malutką zaszczepić, a na pewno nie raz była w międzyczasie u weta!
    Żal ogromny, że mała Roxi musiała tę ludzką lekkomyślność przypłacić swoim dopiero rozpoczynającym się i to na nowo życiem.

Żegnaj Maleńka, Twoje szczęście trwało zbyt krótko!!!

Całkowicie się zgadzam! Przecież zebrano pieniądze na Jej leczenie, operację... Wystarczyło jeszcze tylko pomyśleć o zaszczepieniu... Nie rozumiem dlaczego właścicielka nie dopilnowała tak ważnej, a wręcz PODSTAWOWEJ sprawy?!:shake: I dlaczego przed operacją nie wspomniał też o tym wet...:shake:
    Strasznie przykre jest zakończenie tej dziwnej sprawy...:-(

Posted

Na razie nie napiszę nic dopóki nie pojawią się jakieś konkrety. Ale jestem.

Na pewno trzeba zapytać czy Roxi miała szczepienia? Jeśli ich nie było to dlaczego?