Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vici ma domek w Ostrołęce :multi::multi::multi:
Jedynym mankamentem jest to, że musimy go tam dostarczyć, bo Pan nie może przyjechać :shake:
Łódź-Ostrołęka to 250 km.x2 to 500 km. liczymy 43,oo za 100 km. potrzebne więc 215,oo
Zaraz zmienię tytuł :loveu:

Posted

Nikus napisał(a):
a gdzie przelewać kasiorkę?:)

furciaczek napisał(a):
Ciotla zrob no z tego 200zl. choc te 15 dorzuce ;)

ok, zaraz zrobię i wysyłam Wam konto na PW :D

Posted

A czy ta osoba adoptująca nie może się dołożyć do transportu? takie domki są z reguły lepsze jak coś dają od siebie - a nie jak dostają psa pod nos - ja rozumiem, ze tu nie ma czasu- ale ludzie nie mają wizyty przed adopcyjnych - niech chociaż dołożą się do psa - będzie większa pewność , ze pies nie będzie miał żle, jesli kogoś nie stać, zeby pokrył koszty paliwa- jak utrzyma psa przez najbliższy czas i to dużego- jakoś nie lubię jak ludzie mają pod drzwi psy przywożone . a adoptujący nic z siebie nie daje

Posted

GoskaGoska napisał(a):
A czy ta osoba adoptująca nie może się dołożyć do transportu? takie domki są z reguły lepsze jak coś dają od siebie - a nie jak dostają psa pod nos - ja rozumiem, ze tu nie ma czasu- ale ludzie nie mają wizyty przed adopcyjnych - niech chociaż dołożą się do psa - będzie większa pewność , ze pies nie będzie miał żle, jesli kogoś nie stać, zeby pokrył koszty paliwa- jak utrzyma psa przez najbliższy czas i to dużego- jakoś nie lubię jak ludzie mają pod drzwi psy przywożone . a adoptujący nic z siebie nie daje

Pan powiedział, że dołoży, będę dzwoniła po południu, powiedział, że psa za darmo nie weźmie bo to niezwyczajowe jest ;) Będę dzwoniła do niego po południu to się dowiem chociaż orientacyjnie ile nam dorzuci ...

Posted

[quote name='furciaczek']I kawy daj zebym sie nie pomylila w przelewie:evil_lol:
Kawa zaraz u Gapcia będzie i zaległ streszczenie ;) Tylko obudził mnie telefon w sprawie szczyla i kolejny i kolejny i nic innego od rana nie udało mi się zrobić ;)
Ten Pan co wziął dwa napisał mi sms w odpowiedzi na pytanie o ogłoszenie cyt. "Adopcja psa" i to był koniec smsa ;)

Posted

[quote name='Wunia']Kawa zaraz u Gapcia będzie i zaległ streszczenie ;) Tylko obudził mnie telefon w sprawie szczyla i kolejny i kolejny i nic innego od rana nie udało mi się zrobić ;)
Ten Pan co wziął dwa napisał mi sms w odpowiedzi na pytanie o ogłoszenie cyt. "Adopcja psa" i to był koniec smsa ;)
To moze byc z golden line:)

Posted

Ellig napisał(a):
Wunia jak juz dzisiaj jestes zasypana organizacja wszystkiego na raz to jeszcze transporcik karmy do Lodzi sie przypomina:)

Tak, tak Ellig pamiętam :D Będę do Ciebie dziś, a może zaraz dzwoniła :D

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
ojej, jakie dobre wieści z rana :) Szkoda, że mnie Vici nie odwiedzi. W razie czego polecam się jako DT na przyszłość ;)

Bardzo dziekujemy,jestes wspaniala:)

Posted

Ellig napisał(a):
Wunia jak juz dzisiaj jestes zasypana organizacja wszystkiego na raz to jeszcze transporcik karmy do Lodzi sie przypomina:)

I wojtuś Wunia zasypie Cię pytaniem: Czy Zuzaneczka z Krakowa będzie miała wolny DT, mogłaby wziąść któregoś szczeniaka z "mojego podpisu" są chwilowo u sąsiadki Owieczki - ruda sunia ma już zaklepany domek, czekają 2 sunie i 3 chłopaki, wszystkie mają po 3 mies.
Dokładam sie tez do transportu 30 zł - no wiem zapytasz czy namiary mam, a odpowiem że prawie wszystkie mam....
no konto, tel. :-)
Z pozdrowieniami

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
ojej, jakie dobre wieści z rana :) Szkoda, że mnie Vici nie odwiedzi. W razie czego polecam się jako DT na przyszłość ;)

Będę o Tobie pamiętała :loveu::loveu: telefon mam zanotowany i żeby nie zginął to chyba go w kamieniu wyryję :evil_lol:

Posted

wojtuś napisał(a):
I wojtuś Wunia zasypie Cię pytaniem: Czy Zuzaneczka z Krakowa będzie miała wolny DT, mogłaby wziąść któregoś szczeniaka z "mojego podpisu" są chwilowo u sąsiadki Owieczki - ruda sunia ma już zaklepany domek, czekają 2 sunie i 3 chłopaki, wszystkie mają po 3 mies.
Dokładam sie tez do transportu 30 zł - no wiem zapytasz czy namiary mam, a odpowiem że prawie wszystkie mam....
no konto, tel. :-)
Z pozdrowieniami

Wunia napisał(a):
Będę o Tobie pamiętała :loveu::loveu: telefon mam zanotowany i żeby nie zginął to chyba go w kamieniu wyryję :evil_lol:

Dziękuję, dziękuję :D:D:D