giselle4 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wuniu,podniose Jak tylko dogo mnie wpusci ...wejde Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Vici ma domek w Ostrołęce :multi::multi::multi: Jedynym mankamentem jest to, że musimy go tam dostarczyć, bo Pan nie może przyjechać :shake: Łódź-Ostrołęka to 250 km.x2 to 500 km. liczymy 43,oo za 100 km. potrzebne więc 215,oo Zaraz zmienię tytuł :loveu: Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ciotla zrob no z tego 200zl. choc te 15 dorzuce ;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nikus napisał(a):a gdzie przelewać kasiorkę?:) furciaczek napisał(a):Ciotla zrob no z tego 200zl. choc te 15 dorzuce ;) ok, zaraz zrobię i wysyłam Wam konto na PW :D Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wunia napisał(a):ok, zaraz zrobię i wysyłam Wam konto na PW :D I kawy daj zebym sie nie pomylila w przelewie:evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A czy ta osoba adoptująca nie może się dołożyć do transportu? takie domki są z reguły lepsze jak coś dają od siebie - a nie jak dostają psa pod nos - ja rozumiem, ze tu nie ma czasu- ale ludzie nie mają wizyty przed adopcyjnych - niech chociaż dołożą się do psa - będzie większa pewność , ze pies nie będzie miał żle, jesli kogoś nie stać, zeby pokrył koszty paliwa- jak utrzyma psa przez najbliższy czas i to dużego- jakoś nie lubię jak ludzie mają pod drzwi psy przywożone . a adoptujący nic z siebie nie daje Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 GoskaGoska napisał(a):A czy ta osoba adoptująca nie może się dołożyć do transportu? takie domki są z reguły lepsze jak coś dają od siebie - a nie jak dostają psa pod nos - ja rozumiem, ze tu nie ma czasu- ale ludzie nie mają wizyty przed adopcyjnych - niech chociaż dołożą się do psa - będzie większa pewność , ze pies nie będzie miał żle, jesli kogoś nie stać, zeby pokrył koszty paliwa- jak utrzyma psa przez najbliższy czas i to dużego- jakoś nie lubię jak ludzie mają pod drzwi psy przywożone . a adoptujący nic z siebie nie daje Pan powiedział, że dołoży, będę dzwoniła po południu, powiedział, że psa za darmo nie weźmie bo to niezwyczajowe jest ;) Będę dzwoniła do niego po południu to się dowiem chociaż orientacyjnie ile nam dorzuci ... Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='furciaczek']I kawy daj zebym sie nie pomylila w przelewie:evil_lol: Kawa zaraz u Gapcia będzie i zaległ streszczenie ;) Tylko obudził mnie telefon w sprawie szczyla i kolejny i kolejny i nic innego od rana nie udało mi się zrobić ;) Ten Pan co wziął dwa napisał mi sms w odpowiedzi na pytanie o ogłoszenie cyt. "Adopcja psa" i to był koniec smsa ;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nikus napisał(a):Przelewik leci:) Dzięki Nikus :D Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']Kawa zaraz u Gapcia będzie i zaległ streszczenie ;) Tylko obudził mnie telefon w sprawie szczyla i kolejny i kolejny i nic innego od rana nie udało mi się zrobić ;) Ten Pan co wziął dwa napisał mi sms w odpowiedzi na pytanie o ogłoszenie cyt. "Adopcja psa" i to był koniec smsa ;) To moze byc z golden line:) Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wunia jak juz dzisiaj jestes zasypana organizacja wszystkiego na raz to jeszcze transporcik karmy do Lodzi sie przypomina:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Ellig napisał(a):Wunia jak juz dzisiaj jestes zasypana organizacja wszystkiego na raz to jeszcze transporcik karmy do Lodzi sie przypomina:) Tak, tak Ellig pamiętam :D Będę do Ciebie dziś, a może zaraz dzwoniła :D Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Ellig napisał(a):To moze byc z golden line:) a ja zielonego pojęcia nie mam :( Quote
Zuzaneczka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ojej, jakie dobre wieści z rana :) Szkoda, że mnie Vici nie odwiedzi. W razie czego polecam się jako DT na przyszłość ;) Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Zuzaneczka napisał(a):ojej, jakie dobre wieści z rana :) Szkoda, że mnie Vici nie odwiedzi. W razie czego polecam się jako DT na przyszłość ;) Bardzo dziekujemy,jestes wspaniala:) Quote
wojtuś Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ellig napisał(a):Wunia jak juz dzisiaj jestes zasypana organizacja wszystkiego na raz to jeszcze transporcik karmy do Lodzi sie przypomina:) I wojtuś Wunia zasypie Cię pytaniem: Czy Zuzaneczka z Krakowa będzie miała wolny DT, mogłaby wziąść któregoś szczeniaka z "mojego podpisu" są chwilowo u sąsiadki Owieczki - ruda sunia ma już zaklepany domek, czekają 2 sunie i 3 chłopaki, wszystkie mają po 3 mies. Dokładam sie tez do transportu 30 zł - no wiem zapytasz czy namiary mam, a odpowiem że prawie wszystkie mam.... no konto, tel. :-) Z pozdrowieniami Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wunia napisał(a):a ja zielonego pojęcia nie mam :( Wunia, przypomnij mi namiar na konto dorzuce ciut na dobra droge dla malucha:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Zuzaneczka napisał(a):ojej, jakie dobre wieści z rana :) Szkoda, że mnie Vici nie odwiedzi. W razie czego polecam się jako DT na przyszłość ;) Będę o Tobie pamiętała :loveu::loveu: telefon mam zanotowany i żeby nie zginął to chyba go w kamieniu wyryję :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 wojtuś napisał(a):I wojtuś Wunia zasypie Cię pytaniem: Czy Zuzaneczka z Krakowa będzie miała wolny DT, mogłaby wziąść któregoś szczeniaka z "mojego podpisu" są chwilowo u sąsiadki Owieczki - ruda sunia ma już zaklepany domek, czekają 2 sunie i 3 chłopaki, wszystkie mają po 3 mies. Dokładam sie tez do transportu 30 zł - no wiem zapytasz czy namiary mam, a odpowiem że prawie wszystkie mam.... no konto, tel. :-) Z pozdrowieniami Wunia napisał(a):Będę o Tobie pamiętała :loveu::loveu: telefon mam zanotowany i żeby nie zginął to chyba go w kamieniu wyryję :evil_lol: Dziękuję, dziękuję :D:D:D Quote
Sylwia M. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja też dołożę chociaż 20,-zł. Proszę o numer konta?Czy na ten Gapciowy mam wpłacać? Quote
Recommended Posts