Wunia Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 wojtuś napisał(a):Ja też przyłączam się do pocieszki :calus: Pewno już w drodze, jak będzie cos wiadomo o tym domku, jak dojechali to daj nam Wunia znać:-) dam znać, jak tylko będę coś wiedziała :(:(:(:(:(:( Quote
belka123 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):pojechał :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: glowa do gory wszystko bedzie dobrze :) Quote
RenW Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):pojechał :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nie becz Ciotka, bądź twarda, weź się w garść..:mad: Jeszcze masę maluchów czeka, nie mazgaj się, tylko weź się do roboty.:diabloti: Trza Cioteczką trochę potelepać..:eviltong::D Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Maluch już w swoim domu :multi: Dzisiaj swojej suczy, jak wróci z pracy to chyba futro wygłaszczę do gołej skóry :-( Quote
Ellig Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):Maluch już w swoim domu :multi: Dzisiaj swojej suczy, jak wróci z pracy to chyba futro wygłaszczę do gołej skóry :-( No widzisz:) Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Ellig napisał(a):No widzisz:) No, bądź szczęśliwy Vici :happy1::iloveyou: Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 O jej tylko jej chociaz kepke futra zostaw :):) Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Szarotka napisał(a):O jej tylko jej chociaz kepke futra zostaw :):) Zostawię ;) te aksamitki na uszach - na jutro ... Quote
RenW Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):No, bądź szczęśliwy Vici :happy1::iloveyou: No, w końcu Ciotka dochodzi do siebie...:multi: niestety, taka jest kolej rzeczy.:roll: Quote
belka123 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):Maluch już w swoim domu :multi: Dzisiaj swojej suczy, jak wróci z pracy to chyba futro wygłaszczę do gołej skóry :-( slowo honoru przywioze Ci swoje futra do miziania :) oba sie wlasnie wygrzewaja na sloneczku Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ja moge dolozyc mojego kota, ktory lazi i mialczy i sie domaga :):) Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 giselle4 napisał(a):szczescia szczylku ...:) Dzięki Gisselko :loveu::loveu: już drugi raz jesteś przy mnie jak wypłakuję łzy dając piesowi szczęście ... belka123 napisał(a):slowo honoru przywioze Ci swoje futra do miziania :) oba sie wlasnie wygrzewaja na sloneczku sama do Ciebie przyjadę ;) na zaległe ciastka :evil_lol: Szarotka napisał(a):Ja moge dolozyc mojego kota, ktory lazi i mialczy i sie domaga :):) a po jakiemu kot mówi? Quote
belka123 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 hmhmhmhm, ostatnio były bezy ;) ale ok, dam znać jak będę robić ciastka :) Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 belka123 napisał(a):hmhmhmhm, ostatnio były bezy ;) ale ok, dam znać jak będę robić ciastka :) mniam, mniam :loveu::loveu::loveu: a jak Twoje kolokwium?:cool3: Quote
RenW Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='belka123']slowo honoru przywioze Ci swoje futra do miziania :) oba sie wlasnie wygrzewaja na sloneczku A gdzie to słoneczko świeci ?? U mnie deszcz pada..:shake: Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 RenW napisał(a):A gdzie to słoneczko świeci ?? U mnie deszcz pada..:shake: Dzisiaj nawet u mnie było słoneczko, zachmurzyło się dopiero po południu ... Quote
belka123 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 RenW napisał(a):A gdzie to słoneczko świeci ?? U mnie deszcz pada..:shake: u mnie dopiero ok 16 zaczelo padac, a tak to sliczniutkie czysciutkie niebo bylo Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):Dzisiaj nawet u mnie było słoneczko, zachmurzyło się dopiero po południu ... ...i deszczyk podlewa mi świeże zasiewy:) Bez wypuszcza listki, róża też. Za tydzień jak tak daje - będzie już zielono:) Quote
belka123 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):mniam, mniam :loveu::loveu::loveu: a jak Twoje kolokwium?:cool3: hmmmm, co do kolokwium no to poleglam na pierwszej mierze ryzyka, ale nikt nie zrobil :D a dla chetnych ;-) polecenie brzmialo by wyliczyc value at risk i expected shortfall dla zmiennej losowej x o rozkladzie normalnym i parametrach "mi" i sigma, wskazowka byla funkcja odwrotna do dystrybuanty rozkladu normalnego, a ja liczylam calke oznaczona na piechote :angryy: wiec reasumujac polowicznie rozwiazane pol polecenia Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 belka123 napisał(a):hmmmm, co do kolokwium no to poleglam na pierwszej mierze ryzyka, ale nikt nie zrobil :D a dla chetnych ;-) polecenie brzmialo by wyliczyc value at risk i expected shortfall dla zmiennej losowej x o rozkladzie normalnym i parametrach "mi" i sigma, wskazowka byla funkcja odwrotna do dystrybuanty rozkladu normalnego, a ja liczylam calke oznaczona na piechote :angryy: Fuuuu, ale to okropnie brzmi. Może pisz ten doktorat z wolnej stopy lepiej ;) Quote
Malwi Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 a feeeee .... nie przypominajcie mi tych rzeczy ... u mnie leje od rana :( Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 belka123 napisał(a):hmmmm, co do kolokwium no to poleglam na pierwszej mierze ryzyka, ale nikt nie zrobil :D a dla chetnych ;-) polecenie brzmialo by wyliczyc value at risk i expected shortfall dla zmiennej losowej x o rozkladzie normalnym i parametrach "mi" i sigma, wskazowka byla funkcja odwrotna do dystrybuanty rozkladu normalnego, a ja liczylam calke oznaczona na piechote :angryy: wiec reasumujac polowicznie rozwiazane pol polecenia O jej a co to za okropnosci .......czy studiujesz psychiatrie :):) No i jeszcze chcialam dodac, ze u nas w piatek ma byc 25 C. Quote
Recommended Posts