Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 RenW napisał(a):Wow! Ciotka niańczy szczyla.:D:D:D:D No i na przegubie ma fajną zabaweczkę dla niuńka.:lol::lol: oj, ciotka, Ty to wszystko musisz zauważyć ;) przecież pisałam , że bransoletki noszę, z pieniądzami pouwieszanymi ;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mmd napisał(a):Co za jędza! A gdzie macierzyńska słodycz? Gdzie pytam? Mój chłop nadciąga i muszę lecieć się witać za chwilę. W razie awarii służę pieluchami. I towarzystwem do wspólnego toczenia się po chałupie:) Dzięki mmd, leć do chłopa bo się stęsknił ;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mmd napisał(a):Drobne nosi, na fajki:) Przywiózł???? Quote
belka123 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wunia na watku Gapcia wrzucilam rozliczenie, tylko 13zl od Ciebie przyszlo, przelewem od - nie pamietam nicku, ja sie zmywam, ale prosze chociaz dorzucic w streszczenie 3 moje spacery z mauchem i dowiezenie go bezpiecznie do Twoich rak wlasnych :) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 slay napisał(a):Wunia wysłałem maila:) odpisałam ;) Buziak :loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 belka123 napisał(a):Wunia na watku Gapcia wrzucilam rozliczenie, tylko 13zl od Ciebie przyszlo, przelewem od - nie pamietam nicku, ja sie zmywam, ale prosze chociaz dorzucic w streszczenie 3 moje spacery z mauchem i dowiezenie go bezpiecznie do Twoich rak wlasnych :) Cioci Belce wątki się popaprały ;) ale u Gapcia będzie w streszczeniu ;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 belka123 napisał(a):bo ja tak hurtem, Szczyla masz z głowy, leć się uczyć ;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 belka123 napisał(a):dobranoc wszystkim, pa, pa ... buziak i dzięki jeszcze raz ;) Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 belka123 napisał(a):dobranoc wszystkim, Pa dobranoc, dziekuje:) Ja tez spadam........ Quote
Nikus Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dobranoc Ellig i belka 123 a propos streszczeń...Wunia tu też miały być:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nikus napisał(a):Dobranoc Ellig i belka 123 a propos streszczeń...Wunia tu też miały być:) Nie wyrabiam :( Nawet u Gapcia wczoraj mi darowano ... ale mam dziś noc przy dziecku, więc nadrobię ... obiecuję ... Cały czas odbieram telefony w sprawie psiaków z pajeczyna.pl , alegratka, allegro, i uparcie adopcja psa ... Podsyłam szczyle Furciaczka ... Jakby ich było 10 to też bym już je już rozesłała ;) Quote
Nikus Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No to bazarek szczyli szybko otwieramy i Ty je wyadoptujesz...:) oki streszczenie masz darowane:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nikus napisał(a):No to bazarek szczyli szybko otwieramy i Ty je wyadoptujesz...:) oki streszczenie masz darowane:) no proszę , to teraz już będę miała łatkę, szczyle w świat migiem wysyłam ;) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ale słodziak :loveu::loveu::loveu: śpi, wstaje, łazi, płacze, zajada, śpi, wstaje, łazi, płacze, zajada, śpi ... cykl 20 minutowy :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 w życiu nie widziałam tak małego szczyla, który tak bardzo wciska się w dłoń do niego wyciągniętą, po prostu całą siłą się wciska jakby chciał przytulić się cały ... Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Zdiecie bys jakies dala a nie tak opwiadasz i ludzi wkurzasz:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 jedno już jest :) Jutro w ciągu dnia porobię i wstawię :) Quote
Szarotka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jak bys miala za duzo domkow na szczeniaczki to sa takie co chyba potrzebuja domow. Jak znajdze do wstawie. Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jak tam Wunia? Karmisz? ;) Fajki przywiózł. Jedną paczkę. Po 5 euro chcieli zdziercy. Za miesiąc mi przywiezie z porządnego kraju więcej:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mmd napisał(a):Jak tam Wunia? Karmisz? ;) Karmię, karmię, chrupki do paszczy trzeba wrzucać, a gryzie szczyl jeden oczywiście nie chrupki tylko palce moje :) Teraz nakarmiony po same uszy i napity mlekiem z wodą śpi jak tra la la :) Strasznie nieporadny jest ... mamy mu potrzeba, płacze i słabiutki i najmniejszy z brygady, chyba się do żarełka dopchać nie mógł ... je z ręki, chrupki na trzonowe, bo od przodu wylatują z paszczy, ma odruch ssania jeszcze, wody samej nie chciał, więc z mlekiem dostał, jest zupełnie taki, jakby miał ze dwa tygodnie mniej ... do dopieszczenia zupełny dzidziuś, nie jest samodzielnym 7 tygodniowym szczeniakiem ... ostatnie 1,5 godziny spędziłam na podłodze ... nagroda: merda ogonem :D mmd napisał(a):Fajki przywiózł. Jedną paczkę. Po 5 euro chcieli zdziercy. Za miesiąc mi przywiezie z porządnego kraju więcej:) no to super :D Quote
Recommended Posts