Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RenW napisał(a):
Wow! Ciotka niańczy szczyla.:D:D:D:D
No i na przegubie ma fajną zabaweczkę dla niuńka.:lol::lol:

oj, ciotka, Ty to wszystko musisz zauważyć ;) przecież pisałam , że bransoletki noszę, z pieniądzami pouwieszanymi ;)

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Co za jędza! A gdzie macierzyńska słodycz? Gdzie pytam?
Mój chłop nadciąga i muszę lecieć się witać za chwilę.
W razie awarii służę pieluchami. I towarzystwem do wspólnego toczenia się po chałupie:)

Dzięki mmd, leć do chłopa bo się stęsknił ;)

Posted

Wunia na watku Gapcia wrzucilam rozliczenie, tylko 13zl od Ciebie przyszlo, przelewem od - nie pamietam nicku,

ja sie zmywam,

ale prosze chociaz dorzucic w streszczenie 3 moje spacery z mauchem i dowiezenie go bezpiecznie do Twoich rak wlasnych :)

Posted

belka123 napisał(a):
Wunia na watku Gapcia wrzucilam rozliczenie, tylko 13zl od Ciebie przyszlo, przelewem od - nie pamietam nicku,
ja sie zmywam,
ale prosze chociaz dorzucic w streszczenie 3 moje spacery z mauchem i dowiezenie go bezpiecznie do Twoich rak wlasnych :)

Cioci Belce wątki się popaprały ;) ale u Gapcia będzie w streszczeniu ;)

Posted

Nikus napisał(a):
Dobranoc Ellig i belka 123 a propos streszczeń...Wunia tu też miały być:)

Nie wyrabiam :( Nawet u Gapcia wczoraj mi darowano ... ale mam dziś noc przy dziecku, więc nadrobię ... obiecuję ...
Cały czas odbieram telefony w sprawie psiaków z pajeczyna.pl , alegratka, allegro, i uparcie adopcja psa ...
Podsyłam szczyle Furciaczka ...
Jakby ich było 10 to też bym już je już rozesłała ;)

Posted

Nikus napisał(a):
No to bazarek szczyli szybko otwieramy i Ty je wyadoptujesz...:) oki streszczenie masz darowane:)

no proszę , to teraz już będę miała łatkę, szczyle w świat migiem wysyłam ;)

Posted

ale słodziak :loveu::loveu::loveu: śpi, wstaje, łazi, płacze, zajada, śpi, wstaje, łazi, płacze, zajada, śpi ... cykl 20 minutowy :loveu::loveu::loveu:

Posted

w życiu nie widziałam tak małego szczyla, który tak bardzo wciska się w dłoń do niego wyciągniętą, po prostu całą siłą się wciska jakby chciał przytulić się cały ...

Posted

Jak tam Wunia? Karmisz? ;)

Fajki przywiózł. Jedną paczkę. Po 5 euro chcieli zdziercy. Za miesiąc mi przywiezie z porządnego kraju więcej:)

Posted

mmd napisał(a):
Jak tam Wunia? Karmisz? ;)

Karmię, karmię, chrupki do paszczy trzeba wrzucać, a gryzie szczyl jeden oczywiście nie chrupki tylko palce moje :) Teraz nakarmiony po same uszy i napity mlekiem z wodą śpi jak tra la la :)
Strasznie nieporadny jest ... mamy mu potrzeba, płacze i słabiutki i najmniejszy z brygady, chyba się do żarełka dopchać nie mógł ... je z ręki, chrupki na trzonowe, bo od przodu wylatują z paszczy, ma odruch ssania jeszcze, wody samej nie chciał, więc z mlekiem dostał, jest zupełnie taki, jakby miał ze dwa tygodnie mniej ... do dopieszczenia zupełny dzidziuś, nie jest samodzielnym 7 tygodniowym szczeniakiem ... ostatnie 1,5 godziny spędziłam na podłodze ... nagroda: merda ogonem :D
mmd napisał(a):
Fajki przywiózł. Jedną paczkę. Po 5 euro chcieli zdziercy. Za miesiąc mi przywiezie z porządnego kraju więcej:)

no to super :D