Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Warto sprawdzać, skąd, bo chociaż nie ma reguły, ale dobrze wiedzieć, co najlepiej obstawiać.

No próbuję przecież, ale na jedno pytanie skąd, Pan powiedział że ... podał tu miejscowość, parsknęłam śmiechem, i gdy dokładnie wyłuszczyłam sprawę, to kolega gdzieś znalazł i do niego zadzwonił ... to nie jest takie łatwe :(

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wunia napisał(a):
No próbuję przecież, ale na jedno pytanie skąd, Pan powiedział że ... podał tu miejscowość, parsknęłam śmiechem, i gdy dokładnie wyłuszczyłam sprawę, to kolega gdzieś znalazł i do niego zadzwonił ... to nie jest takie łatwe :(

oj wiem coś o tym, ludzie jak do mnie piszą o psa to nawet czasem dokładnie nie czyją tylko np pytają o wiek albo płeć(!) co jest podstawową informacją w takim ogłoszeniu podawaną...

Posted

[quote name='Wunia']
Vici jutro jedzie do weta wieczorem, a potem osiada u mnie, tylko mój TZ jeszcze o tym nie wie, ale mam nadzieję, że mnie z psem nie wywali z domu ;)

Faceta stawiasz przed faktem dokonanym? Oni lubią takie sytuacje, kiedy "myślą", że sami zadecydowali :)

Posted

Wunia napisał(a):
To było tak w skrócie :)
Odebrałam kilka telefonów, jeden Pan od razu pojechał i zabrał dwa !!!! Pojechał Vidi i piesek, który już miał domek na miejscu. W zamian za tego, który pojechał nadprogramowo, Vunia zostaje na DS na jego miejscu. Dzwonił jeszcze Pan gdzies z gór i Pan z Sanoka i kilku innych, ale mają jeszcze dzwonić :)
DT w Krakowie aktualny i darmowy :D:D:D:D
Vici jutro jedzie do weta wieczorem, a potem osiada u mnie, tylko mój TZ jeszcze o tym nie wie, ale mam nadzieję, że mnie z psem nie wywali z domu ;)

a przez telefon odnioslam wrazenie ze juz wie :D

Posted

musze dorzucic swoje 3 grosze, oczywiscie chyle czola Wuni, bo to tylko dzieki niej...

ale ja malucha jutro zabieram rano do siebie, na dzien, wieczorem go zawieziemy do weta i potem zawieziemy Wuni,

ale co najwazniejsze ciesze sie ze szczyle znalazly domki, aaa Wuniu, znajoma znalazla juz dom Korze, to tak na marginesie

nie chce zapeszac wiec jutro dam znac co i jak z maluchem i postaram sie w ciagu dia zrobic mu fotki jakies

Posted

Szarotka napisał(a):
A Kora to kto ?? chyba cos przeoczylam.

to tak na marginesie, Wunia mi pomagala znalezc domek dla suni (do tej wlascicielki poszla jedna sunia) bo ta sunia czyli Kora zaczela sie rzucac na inne jej zwierzaki i dziecko, jeszcze bedzie miala sterylke i niedlugo jedzie do nowego domku, gdzie sa swiadomi jej ostatniego trybu zycia - ciagle ucieka

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
oj wiem coś o tym, ludzie jak do mnie piszą o psa to nawet czasem dokładnie nie czyją tylko np pytają o wiek albo płeć(!) co jest podstawową informacją w takim ogłoszeniu podawaną...

Ja miałam ostatnio pytanie o imię szczeniaczka:evil_lol:

A wczoraj dostałam taki mail: "umowa adopcyjna jest?" - kurczę, to wyższa kultura - jak odpisałam - to się obraziło to coś, bo no name, więc nie wiem, czy chłop, czy baba:evil_lol:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Faceta stawiasz przed faktem dokonanym? Oni lubią takie sytuacje, kiedy "myślą", że sami zadecydowali :)
tak trzeba :D
[quote name='Szarotka']O podziwiam za odwage ?? a ile masz juz na stanie ??
na razie jednego, własnego labka, moją dziewczynkę najukochańszą :D Ale w lutym odprwaiałam mojego panicza Warcisława, który był u mnie na tymczasie :(:(:( Jaki on jest teraz szczęśliwy :loveu: a jaka ja jestem teraz nieszczęśliwa :(
[quote name='belka123']a przez telefon odnioslam wrazenie ze juz wie :D
nie wie :shake: drzemał jak rozmawiałyśmy :razz: za dużo pokropione było dzisiejsze wędzenie :razz: więc jutro grzeczny będzie :mad:
[quote name='Szarotka']A Kora to kto ?? chyba cos przeoczylam.
Kora to skutek oboczny szczeniaków :diabloti: ale skoro już ma dom, to ja się bardzo cieszę :multi::multi:

Posted

wojtuś napisał(a):
Wunia jesteś kochana i niesamowita:loveu:
I dla Was Wszystkich Buziaki za akcję:loveu:

Tu wszyscy są niesamowici :D cóż znaczy jeden człowiek ... ale dziękuję :loveu: to było miłe :loveu:

Posted

Szukaj kochającego domu.

Pluszowe psie dziecko, bernardyno-podobne, z szóstki został on jeden chłopczyk o imieniu Vici, pozostałe już w domkach.
Ma 7 tygodni, jest odrobaczony, bez szczepień.
Pilnie poszukuje domu. Vici i rodzeństwo zostali uratowani przed wyrokiem śmierci, Vici oczekuje na swojego człowieka, który otoczy go rodzicielską jeszcze opieką. Uroda, bezradności i potrzeba bliskości tego psiego dzidziusia poruszyła łańcuch ludzkich serc pragnących odnaleźć dla niego prawdziwy, kochający dom.
kontakt w sprawie adopcji: 509 555 165, email wuniagr@wp.pl

jestem Vici

Posted

jeszcze nie mam odzewu od Panów od transportu ... dziś już za późno, żeby dzwonić ... licząc od Łodzi to do Krakowa jest jakieś 265-270 km i powrót, pod warunkiem , że transport będzie łódzki, jak będzie zamiejscowy to jeszcze więcej ... od groma ...
Tylko zwrot kasy za paliwo ...

Posted

RenW napisał(a):
Noo.. decydujące starcie będzie.:evil_lol::evil_lol:

oj tak ... chyba, że ktoś go weźmie już jutro ... ale utrzymuję wersję, że najpóźniej w piątek ma wylądować w Krakowie u Zuzi.