Paulina_mickey Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pan jeszcze się nie odezwał, jednak pisał do mnie z maila służbowego chyba(tak wywnioskowałam z wiadomości)więc pewnie jutro się odezwie, bo wysłałam mu wszystkie propozycje jakie miałam. Ale zrobiłam dla szczeniaków ogłoszenia na moim bazarku są linki. Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 belka123 napisał(a):maluchy juz zjadly te karme W takim razie musza poczekac na dostawe nowej............poprosze Wunie, moze zorganizuje transporcik do Lodzi na cito:) Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Pan jeszcze się nie odezwał, jednak pisał do mnie z maila służbowego chyba(tak wywnioskowałam z wiadomości)więc pewnie jutro się odezwie, bo wysłałam mu wszystkie propozycje jakie miałam. Ale zrobiłam dla szczeniaków ogłoszenia na moim bazarku są linki. oki dzieki wielki Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ellig napisał(a):W takim razie musza poczekac na dostawe nowej............poprosze Wunie, moze zorganizuje transporcik do Lodzi na cito:) swietnie, tylko na cito jutro z nimi trzeba cos jeszcze zrobic :( Quote
Malwi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 one w tej chwili są w łodzi ? W. lodzkie - dom tymczasowy awaryjny [Łódź - okolice] Karilka (Przetrzymać mogę pare dni...Jednak mam inne psy i brak możliwości odizolowania.) Maitris [Łódź] diladriel [Kutno] Alik1977 [wieś 15 km. od Bełchatowa] Manu (W kojcu, wypuszczaniew na wybieg pod kontrolą.) [Łódź Teofilów] szafirkowa (W podbramkowych sytłacjach. Nie na dłużej niż 2-3 dni. p.s. - pies musi tolerować inne zwierzęta!) ciapuś [lłódz-polesie ] ggabbi (mam zwierzyniec na tydzien max) W. lodzkie - dom [Łódz] zuzka (DT płatny doba- mały 8 zł,średni 10 zł,dyży15 zł ) [Nowe Miasto ] owieczka Quote
Nemko Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dziewczyny, ja niestety maluszka wziac nie moge bo nie ma nas po 10 godzin w domu, dlugo pracujemy a nie moge przeciez zostawic malca samego w domu!!:( Znajomi mają lub po prostu nie chcą psa...:(((( Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia melduje, że kolejny szczyl ma domek. Z ogłoszenia. Kto robił? Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):Wunia melduje, że kolejny szczyl ma domek. Z ogłoszenia. Kto robił? A ktory ktory?? Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tylko Twoje allegro chyba jest na razie... zaraz się dowiem ktory:) Pan wybierze na miejscu, już jedzie... Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):Tylko Twoje allegro chyba jest na razie... zaraz się dowiem ktory:) Pan wybierze na miejscu, już jedzie... SUPER !!!! To zostały dwa :) Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Pan jeszcze się nie odezwał, jednak pisał do mnie z maila służbowego chyba(tak wywnioskowałam z wiadomości)więc pewnie jutro się odezwie, bo wysłałam mu wszystkie propozycje jakie miałam. Ale zrobiłam dla szczeniaków ogłoszenia na moim bazarku są linki. Eno, eno, tu siedzi winowajca:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):Eno, eno, tu siedzi winowajca:evil_lol::evil_lol: Pauliny ogloszenia sa genialne...mojemu nie zdazyla zrobic a dom sie znalazl!! Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Widze ze Kluseczki znajduja domki. Cudownie :) :) :) Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 furciaczek napisał(a):Pauliny ogloszenia sa genialne...mojemu nie zdazyla zrobic a dom sie znalazl!! Albo dzwonił z Twojego allegro, a jeszcze jeden się czai:) Ale to już byłby szał. Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mmd napisał(a):Albo dzwonił z Twojego allegro, a jeszcze jeden się czai:) Ale to już byłby szał. dobrze niech bedzie ...SZAL !:) Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 jakie wspaniale wiesci trzymam kciuki za ostatniego malca, oby pan od Pauliny sie tez zdecydowal na sunie Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ingrid44 napisał(a):Widze ze Kluseczki znajduja domki. Cudownie :) :) :) Po prostu super ! Rozchodzą się jak świeże bułeczki.:-o:p:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Już Wam wszystko piszę. Suma sumarum został tylko Vici :D:D:D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wunia napisał(a):Już Wam wszystko piszę. Suma sumarum został tylko Vici :D:D:D:D:D wow jak Wyscie to zrobiły??? Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 To było tak w skrócie :) Odebrałam kilka telefonów, jeden Pan od razu pojechał i zabrał dwa !!!! Pojechał Vidi i piesek, który już miał domek na miejscu. W zamian za tego, który pojechał nadprogramowo, Vunia zostaje na DS na jego miejscu. Dzwonił jeszcze Pan gdzies z gór i Pan z Sanoka i kilku innych, ale mają jeszcze dzwonić :) DT w Krakowie aktualny i darmowy :D:D:D:D Vici jutro jedzie do weta wieczorem, a potem osiada u mnie, tylko mój TZ jeszcze o tym nie wie, ale mam nadzieję, że mnie z psem nie wywali z domu ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nie wiem czyje te ogłoszenia dały taki efekt, ale cieszę się bardzo, że tak szybko maluszki znalazły swoje domy. Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Nie wiem czyje te ogłoszenia dały taki efekt, ale cieszę się bardzo, że tak szybko maluszki znalazły swoje domy. jeden był z allegro, a pozostali nie pamiętają "gdzieś im się rzuciło w oczy", ten Pan co zabrał dwa szczyle ("bo jednemu byłoby smutno") ma mi przysłać sms ze stroną ogłoszenia ;) Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Warto sprawdzać, skąd, bo chociaż nie ma reguły, ale dobrze wiedzieć, co najlepiej obstawiać. Quote
Sylwia M. Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Działacie w błyskawicznym tempie :)) Jeden maluch :) GRATULACJE !!!!! Quote
Recommended Posts