Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 jeden mniej :D Chłopczyk już znalazł dom, tylko jeszcze nie wiem który ... proponowany tekst do ogłoszeń, jest jeszcze z czterema sztukami, ale jak tylko dostanę info to zaraz go zmodyfikuję ... Quote
belka123 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 najbardziej czarny, jak dla mnie to Veni, ale czekam na potwierdzenie Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Szukają kochającego domu. Pluszowe psie dzieci, bernardyno-podobne, jest ich czwórka: dziewczynka – Vunia i chłopcy – Veni, Vidi, Vici. Mają 7 tygodni, są odrobaczone, bez szczepień. Pilnie poszukują domów. Uratowane przed wyrokiem śmierci oczekują na swojego człowieka, który otoczy ich rodzicielską jeszcze opieką. Uroda, bezradności i potrzeba bliskości tych psich dzidziusiów poruszyła łańcuch ludzkich serc pragnących odnaleźć dla nich prawdziwy, kochający dom. Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 ja nie umiem czegoś takiego pisać :(:(:(:( Wyszło, jak wyszło :( Quote
belka123 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 wyszlo slicznie moim zdaniem, i tak dajac do myslenia, Quote
belka123 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wuniu, to fotka 447 z przeslanych, czyli czarny maluch z jasnobrazowymi latami na lapach Quote
belka123 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a inaczej, Veni ma juz domek, dzisiaj pojechal Quote
Nikus Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia....ważne......:) streszczenia muszą być;) Bo nikt nie nadąży co i jak:) :loveu: wiesz o czym piszę :) hihih Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia, wejdź tu i zobacz, co dalej: http://www.dogomania.pl/threads/182034-OgA-oszenia-dla-psA-w-w-potrzebie-Zbieramy-na-dA-ugi-benkA-w-Do-01-04 Już złożyłam zamówienie, więc tylko wysłać w przyjętej formie na maila. Był tu też DT chyba w Krakowie... Quote
Nikus Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 belka123 napisał(a):powodzenia maluchy, jutro walczymy dalej nie ma innej opcji.......damy radę...przecież jesteśmy tu w liczbie mnogiej:) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia napisał(a):ja nie umiem czegoś takiego pisać :(:(:(:( Wyszło, jak wyszło :( Boś Ty Ciotka jest specjalistką od newsów i nie musisz być omnibusem.:diabloti::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Szukają kochającego domu. Pluszowe psie dzieci, bernardyno-podobne, jest ich trójka: dziewczynka – Vunia i chłopcy – Vidi, Vici. Mają 7 tygodni, są odrobaczone, bez szczepień. Pilnie poszukują domów. Uratowane przed wyrokiem śmierci oczekują na swojego człowieka, który otoczy ich rodzicielską jeszcze opieką. Uroda, bezradności i potrzeba bliskości tych psich dzidziusiów poruszyła łańcuch ludzkich serc pragnących odnaleźć dla nich prawdziwy, kochający dom. kontakt w sprawie adopcji: 509 555 165, email wuniagr@wp.pl jestem Vunia jestem Vidi jestem Vici Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='furciaczek']Moge od razu machnac allegro jak cos :) oj tak, oj tak ... [quote name='Nikus']Wunia....ważne......:) streszczenia muszą być;) Bo nikt nie nadąży co i jak:) :loveu: wiesz o czym piszę :) hihih Będą Nikus, będą ,,, do streszczeń bardziej się nadaję, niż do tekstów łapiących za serce ... pralkę pewnie bym zareklamowała ... z psem gorzej :(:( [quote name='mmd']Wunia, wejdź tu i zobacz, co dalej: http://www.dogomania.pl/threads/182034-OgA-oszenia-dla-psA-w-w-potrzebie-Zbieramy-na-dA-ugi-benkA-w-Do-01-04 Już złożyłam zamówienie, więc tylko wysłać w przyjętej formie na maila. Był tu też DT chyba w Krakowie... byłam, wysłałam ... zaraz się cofnę do Krakowa ... [quote name='RenW']Boś Ty Ciotka jest specjalistką od newsów i nie musisz być omnibusem.:diabloti::evil_lol: ach jo ... rzekł krecik ... Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Te dwa pierwsze maja fryzure na mokra wloszke :):) bardzo gustowne :):) Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 jest pierwsze ogłoszenie :D:D:D Furciaczek wysmarowała allegro :D http://allegro.pl/show_item.php?item=977950656 Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):Te dwa pierwsze maja fryzure na mokra wloszke :):) bardzo gustowne :):) sama słodycz ... Vici mimo, że mniej kudłaty to też słodziutki ... Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Nie, Belka je widziała i przytulała ... Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 To ja ide ogladac film zajrze pozniej :):) Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Szarotka napisał(a):To ja ide ogladac film zajrze pozniej :):) ok ;) ja jeszcze siedzę ... Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia napisał(a):Nie, Belka je widziała i przytulała ... Za dobrze ma ta kobieta:evil_lol: Quote
Recommended Posts