Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nam tez sie bardzo podobalo na naszych pierwszych oficjalnych zawodach :lol: Świetne miejsce, bardzo blisko hotelik - duzo terenu do wybiegania psiakow - i w dodatku pogoda znakomicie dopisala - na prawde bylo bardzo fajnie. :lol:
Liczymy na wiecej zawodow w Łącku :diabloti:

PARSONRK - dzieki za fotke :loveu:

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorotko - dzięki. Wybacz, że tak późno i że takie skromne, ale Ty wiesz, że Cię lubię i cenię za wszystko, co robisz :loveu: .

Posted

Przyłączamy się oczywiście do podziękowań i zachwytów, nawet pogodę załatwiliście superaśną :multi: Bardzo bardzo przyjemne zawody.

Co do zdjęć, ekhm, ja mam problem lekkiego jakby nadmiaru i nie wiem, kiedy się przez to przegryzę, ale postaram się wklejać sukcesywnie:

Posted

[quote name='PATIszon']Na jednym to Kenia wyglada nawet jakby coskolwiek biegla!:roll::roflt: :roflt: :roflt:

Kenia, Keniuśka, no chodź, Maleńka, błagam Cię, no... :-(

Posted

Dorotko, MEGA podziękowania za wspaniałe zawody dla Ciebie i całej Twojej drużyny :Rose::Rose::Rose: Z całą pewnością przyjedziemy kiedykolwiek będziesz organizowała zawody i jeśli będzie można Ci coś pomóc to tylko wspomnij :grins: Bardzo miło było przy okazji słuchać pana przew. Oddziału, który serdecznie zapraszał nas ponownie (zwłaszcza po aroganckich wypowiedziach pana Mani w Poznaniu :angryy:).

PARSONRK, Rauni - świetne fotki. Znowu przez chwilę byłam w Łącku :lol: Wielkie dzięki.

Posted

I ja dolaczam sie do podziekowan za wspaniale zawody!

Dorotko! :loveu: :loveu: :loveu:

A po zawodach za wspaniale fotki! Co oczywiscte szczegolnie ciesza mnie zdjecia Chokulca, ale tez wyjatkowo wpadly mi w oko ujecia Zwirka i Renfri na slalomie. A takze mamuta na palisadzie.
Rauni :loveu:

Mam nadzieje, ze te zawody stana sie doroczna tradycja, i to moze nie tylko raz-doroczna ;-) Jestem pod wrazeniem pozytywnego nastawienia oddzialu Plock i tez dziekuje za zamieszczenie tam fajnych fotek.

I czekam na wiecej :-)))

Posted

Aldra napisał(a):
zglaszam reklamacje ;)
w wynikach zerowek w jumpingu podane sa wyniki zerowek w agility :razz:
Qrcze, czepialska ;-) !

Weź se spójrz na łączne, tam masz wszystkie dane, to i wyniki jumpingu możesz wyliczyć! ;-)

Posted

Flaire napisał(a):
Qrcze, czepialska ;-) !

Weź se spójrz na łączne, tam masz wszystkie dane, to i wyniki jumpingu możesz wyliczyć! ;-)

hahaha ale to nie o to chodzi... jakby to powiedziec...
w sobote wreczyli mi wyrwiraczke :loveu: - wlasnie za jumping - no i jak ktos nie byl a teraz spojrzy to bedzie ze ja sobie zwedzilam :evil_lol:

Posted

Aldra napisał(a):
hahaha ale to nie o to chodzi... jakby to powiedziec...
w sobote wreczyli mi wyrwiraczke :loveu: - wlasnie za jumping - no i jak ktos nie byl a teraz spojrzy to bedzie ze ja sobie zwedzilam :evil_lol:
Ten "ktoś" też może spojrzeć i wyliczyć jak wyżej i będzie wiedział, że nie zwędziłaś.

Posted

Flaire napisał(a):
Ten "ktoś" też może spojrzeć i wyliczyć jak wyżej i będzie wiedział, że nie zwędziłaś.

Pomijajac juz kwestie spogladania i wyliczania to ja myslalam ze dobry uczynek zrobie ;) a tu kurcze normalnie bija :-o